Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

Saulėgrąža, tikriausiai tavo AŽ pilna, nes jau antra diena negaliu tau išsiųsti atsakymo į klausimą apie amariliuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noškė @ 2008 05 13, 19:08)
Sveiki dar karta,as grizau
Na nulekiau i Maxima ir nuperkau ta Amarili kuri is ryto nuziurejau.Dabar bus truputelis jums klausimu,nes sioi sriti as esu pradinuke blush2.gif
Svogunelio apacioje yra ilgi saknys,bet jie visi isdziuve,bet matosi keli nauji,ar gausis idomu is jo kas g.gif Pries tai sakiau kad ant svogunelio nebuvo jokiu nauju lapuku,taciau dabar pamaciau kad yra bigsmile.gif Ten kartu ideta zemes ir plasm.vazonielis,bet matau kad ten nedaug visai tos zemes,ar reikes man dadieti naujos zemeles?

tai pas mane irgi toks pat paziurek fotkei, matai svogunas issikises tai ir tu i ta vazoniuka taip sodink, o saknia as patrumpinau nes irgi didokos buvo, o zemiu tai zinok uzteko smile.gif ir pasodinus nelaistyk kol nepamatysi lendant ziedkocio mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai dekoju uz pagalba,rytoi is ryto isodinsiu i vazoneli ir lauksiu geru rezultatu lens.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Noškė @ 2008 05 13, 20:44)
Tai dekoju uz pagalba,rytoi is ryto isodinsiu i vazoneli ir lauksiu geru rezultatu lens.gif  ok.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 13, 19:50)
ir pasodinus nelaistyk kol nepamatysi lendant ziedkocio mirksiukas.gif

O kodel nelaistyt g.gif As tai laisciau ir gausokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 14, 14:26)
O kodel nelaistyt  g.gif As tai laisciau ir gausokai ax.gif

na man merginos taip patare rolleyes.gif
o siaip as irgi pirmaja laisciau ir islindo ziedstiebis g.gif
Atsakyti
As tai skaiciau Rojaus forume kad nereikia laistyti kol neislys ziedynas nes tipo kai pradedam laistyti tai gali pasipilti lapai o kai pakankini leidzia ziedyna mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as ir saviskius laisciau g.gif ,cia nesuprasi kaip raso,vieni vienaip sako,kiti kitaip,man rodos kiekviena gelyciu myletoja turi savo strategija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 14, 21:23)
Na as ir saviskius laisciau g.gif ,cia nesuprasi kaip raso,vieni vienaip sako,kiti kitaip,man rodos kiekviena gelyciu myletoja turi savo strategija g.gif

Instrukcijose, kurias gavom iš Olandijos su parsisiųstais svogūnais irgi buvo parašyta nelaistyti iki neišleis maždaug 20cm stiebo. Matyt logikos tave yra.
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2008 05 10, 15:35)
user posted image

o jau gražumas wub.gif
reikia ir man užsiveisti bigsmile.gif vet parduotuvėse kažkaip nelabai jų pastebėjusi esu, gal tik dėmesio neatkreipiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 15, 01:08)
reikia ir man užsiveisti  bigsmile.gif  vet parduotuvėse kažkaip nelabai jų pastebėjusi esu, gal tik dėmesio neatkreipiau...  g.gif

siaip buvo rolleyes.gif dabar gal jau matas prejes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 15, 01:28)
siaip buvo rolleyes.gif dabar gal jau matas prejes ax.gif

reiks pasidairyti...
o šiaip amarilis man atrodo tokia vaikystės gėlė - pas močiutę ant palangių žydėdavo, žydėdavo... wub.gif
Atsakyti