Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(kice @ 2008 08 10, 23:08)
maiselis tikriausiai persisvieciantis? amarilis parduotuveje sviesos daug gavo.. Laikyti kambaryje be zemiu - tiesiog kankinimas sakyciau wink.gif Jei nunesite i rusi - nezydes iki vasaros vidurio, kol rusyje pakils temperatura smile.gif
Paprastai stengiamasi, kad zydetu ziema - kai kitu ziedu mazai smile.gif Todel jei rugsejo pabaigoje nukerpate lapus ir paslepiate, tai gruodi - sausi galite traukti lauk, duoti svieos ir vandemns, ir po 1-2 men jau dziaugsites ziedais wink.gif

itikinai drinks_cheers.gif biggrin.gif
na as juos migdau, migdau, o ziedu ner doh.gif o gal del to, kad as juos siltai migdau, o ne vesiai g.gif
Atsakyti
O pas mane seis metais nezydi amarilis doh.gif Isleido kelis lapus ir daugiau nieko doh.gif
Atsakyti
As tai ,kaip ir patare pamirsiu apie savo amrilius iki rugsejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 08 12, 22:36)
As tai ,kaip ir patare pamirsiu apie savo amrilius iki rugsejo biggrin.gif

drinks_cheers.gif as irgi
Atsakyti
Mano baltasis prazydo
user posted image
Ta moteriske is turgaus, tai tikrai laabai nemaloni verysad.gif Bendradarbe nusipirko is jos svoguna. Lapai augo, isleido ir ziedkoti, bet tas eme ir nulinko net neprazydes. Nuejo ji pas ta bobele ir klausia ka blogai dare. O jin tik pradejo tyciotis, kad ka jau galejo padaryti tam amariliui, kad taip nuvyto- juk amariliai gelezines geles. Nu zodz, gavo dar velniu kad nemoka auginti doh.gif
O maniskiai tai man nesant namuose eme ir prazydejo, tai net nemaciau kokia spalva. Laistytojos klausiau, tai net nepastebejo, jog MANO GROZIAI ZYDI verysad.gif Nu zodz tongue.gif Bet is tu keturiu pirktu svogunu vienas tikrai yra baltas, kitas raudonai baltas pilnaviduris, o kiti du dar neaisku, nes vienas nuzydejo, o kitas dar nezydejo. Bus matyt.
Atsakyti
O jus man pasakykit, ar geriau i loveli sodint amarilius, ar i vazonus atskirus? Ir kokio dydzio turi but svogunas, kad jis jau galetu zydet?
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 08 13, 14:09)
Mano baltasis prazydo
user posted image
Ta moteriske is turgaus, tai tikrai laabai nemaloni verysad.gif Bendradarbe nusipirko is jos svoguna. Lapai augo, isleido ir ziedkoti, bet tas eme ir nulinko net neprazydes. Nuejo ji pas ta bobele ir klausia ka blogai dare. O jin tik pradejo tyciotis, kad ka jau galejo padaryti tam amariliui, kad taip nuvyto- juk amariliai gelezines geles. Nu zodz, gavo dar velniu kad nemoka auginti doh.gif
O maniskiai tai man nesant namuose eme ir prazydejo, tai net nemaciau kokia spalva. Laistytojos klausiau, tai net nepastebejo, jog MANO GROZIAI ZYDI verysad.gif  Nu zodz tongue.gif Bet is tu keturiu pirktu svogunu vienas tikrai yra baltas, kitas raudonai baltas pilnaviduris, o kiti du dar neaisku, nes vienas nuzydejo, o kitas dar nezydejo. Bus matyt.

Kaip reikia aukotis del tokiu groziu su visokiom nemaloniom bobom klabet gun_bandana.gif
Bet jau kas per grozis pas tave prazydo ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Dabar kaip prasides amariliu pardavimas butinai iekosiu nuspirkt balta pilnaviduri thumbup.gif thumbup.gif ,kaip kokia lelija,pasaka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 08 13, 13:09)
Mano baltasis prazydo

eina na... nesikeikus ir t.t., nu jau grozis wub.gif likau tokia pat isizioju, kaip ir Sakalauskiene lotuliukas.gif
as irgi noriu tu groziu wub.gif
kaip dasigauti iki KNS ir susirast ta babulia g.gif ir reikejo cia ilyst pries miega doh.gif
tigi dabar nuprotesiu, bemiege naktis garantuota bash.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 14, 00:09)
eina na... nesikeikus ir t.t., nu jau grozis wub.gif likau tokia pat isizioju, kaip ir Sakalauskiene lotuliukas.gif
as irgi noriu tu groziu wub.gif
kaip dasigauti iki KNS ir susirast ta babulia g.gif ir reikejo cia ilyst pries miega doh.gif
tigi dabar nuprotesiu, bemiege naktis garantuota bash.gif

As tai pusseseres paprasiau, kad ji uzeitu i ta turgeli, bet neaisku kada ji tai padarys, o norisi greiciau g.gif Gal kas galetu is cia nupirkti ir atsiusti pastu smile.gif pasto islaidos apmoketume, ane Rena? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 13, 13:20)
O jus man pasakykit, ar geriau i loveli sodint amarilius, ar i vazonus atskirus? Ir kokio dydzio turi but svogunas, kad jis jau galetu zydet?

Pakartosiu klausimeli 4u.gif
Atsakyti
Kaip del tu vazoneliu,tai as dabar svarstau,jei as savuosius susodinciau i lovelius,tai velniai zino kokio ilgio ju reiktu,nes maniskiai kaip zydi,tai ir lapu begalybe,ir ziedai didziausi ir ilgiausi,tai kazin kaip jie ten tilptu.As pasilieku prie vazonu mirksiukas.gif

Va va kaip laukiu amariliu pardavimo sezono pradzios,jau kaip siaubsiu parduotuves bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos amariliu myletojos 4u.gif

Gal galit patarti ka daryti su vaikiukais kai didiji svoguna reiks ziemai migdyti? Kazkur skaiciau kad vaikai iki zydejimo neturi ramybes periodo, tai juos sodinti i vazoneli ir auginti toliau?

Uzsikreciau situ nuostabiu gelyciu auginimo liga rolleyes.gif
Atsakyti