Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

O kada reikia persodinti amarilį, maniškis jau seniai nužydėjo?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 08 10, 21:42)
O kada reikia persodinti amarilį, maniškis jau seniai nužydėjo?

As saviski iskart po perzydejimo laukan istremiau...Dabar jie jau gal koki 4men lauke,semesi jegu...O dabar jau migdysiu mirksiukas.gif
Tik va man niekas nepasako kiek laiko jie turi miegot doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Merginos o jus migdot iseme is zemes ar su zemem,vazonuose i rusi nesat?????Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai migdau ant ziemos, palieku vazone su zememis, nupjaunu lapus ir ikisu i kokia tamsia vieta, o pavasari istraukiu g.gif bet zinok pas mane tik syki yra zydejes, o saip nezydi schmoll.gif doh.gif biggrin.gif tai va, matyt ne taip darau g.gif
Atsakyti
As tai migdysiu koki rugseji gal, o kelsiu sausi. Kazkur girdejau kad taip daro.
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 08 10, 19:35)
Na va ir man taip atrodo g.gif ,kad jau uztenka tu lapu leisti mirksiukas.gif Jauciu per laisvas jau uzsiimsiu thumbup.gif

neskubekit - visa reikala sugadinsit.. amarilius lauke galite drasiai laukyti iki rugsejo pabaigos. Nebent pranestu salnas labai anksti. Tegu atsigauna augaliukai, visokiu medziagu, saules tegu gauna, svogunus uzaugina.. Tada ir ziedai kitokie bus.. O dabar pamirskit juos iki rudens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 08 10, 22:15)
neskubekit - visa reikala sugadinsit.. amarilius lauke galite drasiai laukyti iki rugsejo pabaigos. Nebent pranestu salnas labai anksti. Tegu atsigauna augaliukai, visokiu medziagu, saules tegu gauna, svogunus uzaugina..  Tada ir ziedai kitokie bus.. O dabar pamirskit juos iki rudens smile.gif

reiks taip ir padaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 08 10, 21:15)
neskubekit - visa reikala sugadinsit.. amarilius lauke galite drasiai laukyti iki rugsejo pabaigos. Nebent pranestu salnas labai anksti. Tegu atsigauna augaliukai, visokiu medziagu, saules tegu gauna, svogunus uzaugina..  Tada ir ziedai kitokie bus.. O dabar pamirskit juos iki rudens smile.gif

drinks_cheers.gif
As tai bandysiu keleta svogunu laikyti be zemes iki prades rodyti gyvybe tada kisiu i zemes 4u.gif
Atsakyti
neparodys gyvybes, kol negaus vandens ir sviesos. Be to, nuemusi zeme prarasi saknis - jas teks nupjauti. Kai laikoma ramybeje su zememis - saknys tik apdziuna, bet nenumirsta, augalui nebereikia ju is naujo atsiauginti
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 08 10, 22:52)
neparodys gyvybes, kol negaus vandens ir sviesos. Be to, nuemusi zeme prarasi saknis - jas teks nupjauti. Kai laikoma ramybeje su zememis - saknys tik apdziuna, bet nenumirsta, augalui nebereikia ju is naujo atsiauginti

abejoju, kad neparodys g.gif nes esu pati macius, kaip senukuose gulejo amarilis pardavime supakuotas maiselyje be zemiu, na zo kaip cia dauguma esam pirkusios svogunus, o ten jis ir lapu prisiaugino beguledamas ir zydet net pradejes doh.gif gaila buvo ziuret verysad.gif
Atsakyti
maiselis tikriausiai persisvieciantis? amarilis parduotuveje sviesos daug gavo.. Laikyti kambaryje be zemiu - tiesiog kankinimas sakyciau wink.gif Jei nunesite i rusi - nezydes iki vasaros vidurio, kol rusyje pakils temperatura smile.gif
Paprastai stengiamasi, kad zydetu ziema - kai kitu ziedu mazai smile.gif Todel jei rugsejo pabaigoje nukerpate lapus ir paslepiate, tai gruodi - sausi galite traukti lauk, duoti svieos ir vandemns, ir po 1-2 men jau dziaugsites ziedais wink.gif
Atsakyti
Dekui kice,lauksiu rugsejo thumbup.gif .Aciu uz atsakyma,nes man niekaip nebuvo aisku kiek laiko jiems reikia ilsetis mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, ir nemigdau aš jų visai doh.gif . Mano labai dažnai sutinkamas ir paprastutis, matyt, dėl to ir nesiožiuoja lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti