QUOTE(staselė @ 2008 08 10, 21:42)
O kada reikia persodinti amarilį, maniškis jau seniai nužydėjo?
As saviski iskart po perzydejimo laukan istremiau...Dabar jie jau gal koki 4men lauke,semesi jegu...O dabar jau migdysiu
Tik va man niekas nepasako kiek laiko jie turi miegot
Merginos o jus migdot iseme is zemes ar su zemem,vazonuose i rusi nesat?????Dekui
as tai migdau ant ziemos, palieku vazone su zememis, nupjaunu lapus ir ikisu i kokia tamsia vieta, o pavasari istraukiu bet zinok pas mane tik syki yra zydejes, o saip nezydi tai va, matyt ne taip darau
As tai migdysiu koki rugseji gal, o kelsiu sausi. Kazkur girdejau kad taip daro.
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 08 10, 19:35)
Na va ir man taip atrodo ,kad jau uztenka tu lapu leisti Jauciu per laisvas jau uzsiimsiu
neskubekit - visa reikala sugadinsit.. amarilius lauke galite drasiai laukyti iki rugsejo pabaigos. Nebent pranestu salnas labai anksti. Tegu atsigauna augaliukai, visokiu medziagu, saules tegu gauna, svogunus uzaugina.. Tada ir ziedai kitokie bus.. O dabar pamirskit juos iki rudens
QUOTE(kice @ 2008 08 10, 22:15)
neskubekit - visa reikala sugadinsit.. amarilius lauke galite drasiai laukyti iki rugsejo pabaigos. Nebent pranestu salnas labai anksti. Tegu atsigauna augaliukai, visokiu medziagu, saules tegu gauna, svogunus uzaugina.. Tada ir ziedai kitokie bus.. O dabar pamirskit juos iki rudens
reiks taip ir padaryt
QUOTE(kice @ 2008 08 10, 21:15)
As tai bandysiu keleta svogunu laikyti be zemes iki prades rodyti gyvybe tada kisiu i zemes
neparodys gyvybes, kol negaus vandens ir sviesos. Be to, nuemusi zeme prarasi saknis - jas teks nupjauti. Kai laikoma ramybeje su zememis - saknys tik apdziuna, bet nenumirsta, augalui nebereikia ju is naujo atsiauginti
QUOTE(kice @ 2008 08 10, 22:52)
neparodys gyvybes, kol negaus vandens ir sviesos. Be to, nuemusi zeme prarasi saknis - jas teks nupjauti. Kai laikoma ramybeje su zememis - saknys tik apdziuna, bet nenumirsta, augalui nebereikia ju is naujo atsiauginti
abejoju, kad neparodys nes esu pati macius, kaip senukuose gulejo amarilis pardavime supakuotas maiselyje be zemiu, na zo kaip cia dauguma esam pirkusios svogunus, o ten jis ir lapu prisiaugino beguledamas ir zydet net pradejes gaila buvo ziuret
maiselis tikriausiai persisvieciantis? amarilis parduotuveje sviesos daug gavo.. Laikyti kambaryje be zemiu - tiesiog kankinimas sakyciau Jei nunesite i rusi - nezydes iki vasaros vidurio, kol rusyje pakils temperatura
Paprastai stengiamasi, kad zydetu ziema - kai kitu ziedu mazai Todel jei rugsejo pabaigoje nukerpate lapus ir paslepiate, tai gruodi - sausi galite traukti lauk, duoti svieos ir vandemns, ir po 1-2 men jau dziaugsites ziedais
Paprastai stengiamasi, kad zydetu ziema - kai kitu ziedu mazai Todel jei rugsejo pabaigoje nukerpate lapus ir paslepiate, tai gruodi - sausi galite traukti lauk, duoti svieos ir vandemns, ir po 1-2 men jau dziaugsites ziedais
Dekui kice,lauksiu rugsejo .Aciu uz atsakyma,nes man niekaip nebuvo aisku kiek laiko jiems reikia ilsetis
Nu va, ir nemigdau aš jų visai . Mano labai dažnai sutinkamas ir paprastutis, matyt, dėl to ir nesiožiuoja