Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

Mažiausia, gražūs tavo amariliai. O aš auginti jų nemoku, nors pražydo jau antrąkart. Kaip matau, per giliai aš juos pasodinusi.
Atsakyti
Gapo,
pas mane zinok, irgi vienas giliau, kitas puse svoguno islindes, bet auga abu gerai g.gif
Atsakyti
Turiu amarilių ir net nepamenu jau kaip žydi, nes lapus tai ohoho kokius auginasi, o žiedų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 08 09, 11:22)
Mažiausia, gražūs tavo amariliai. O aš auginti jų nemoku, nors pražydo jau antrąkart. Kaip matau, per giliai aš juos pasodinusi.

tai jei žydi jau antrąkart, sakyčiau puikiai juos prižiūri irr augini smile.gif

QUOTE(Viotinola @ 2008 08 09, 19:04)
Turiu amarilių ir net nepamenu jau kaip žydi, nes lapus tai ohoho kokius auginasi, o žiedų  schmoll.gif

o tu jų žiemai nemigdai? Ta prasme, ar leidi jiems pailsėti? O gal jie tiesiog dar visai jaunučiai? g.gif
Atsakyti
AS tai vis dar svaigstu del maziausios balto pilnavidurio amarilio wub.gif wub.gif wub.gif rolleyes.gif
Kazin kada maniskius reiks migdyt g.gif ,pas mus jau lietus prasidejo...........tai jauciu iki kitos vasaros lis lotuliukas.gif
Merginos kiek laiko reik juos ilsinti,2-3men g.gif
Atsakyti
balto ir as lb noriu ax.gif
nu iomu kada tie firminiai prades vaikuotis, gal kuri koki ispardavima padarytu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 10, 00:33)
balto ir as lb noriu ax.gif
nu iomu kada tie firminiai prades vaikuotis, gal kuri koki ispardavima padarytu ax.gif  biggrin.gif

Va ispardavimo laukiu ir as, gal kuri turi kokiu ivairesniu biggrin.gif
Atsakyti
na, mielosios, kai mes apsivaikuosim, tai skelbsim aukcioną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 08 10, 13:50)
na, mielosios, kai mes apsivaikuosim, tai skelbsim aukcioną  lotuliukas.gif

ciuju teks visa savo turta isparduot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano tas to baltojo vaikas tai kazkur dingo g.gif Nes kaip sodinau i lauka,maciau buvo maziuliukas prie pat dar saknu,bet kol kas neislinde...
Tai kada merginos man savuosius migdyt g.gif
Nes buvo lapai jau nunyke,nupjoviau ir vel leidzia naujus doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sakalauskiene, ar tik ne metas taviskius raut lauk, nest i rusi ir pamigdyt...
Atsakyti
Na va ir man taip atrodo g.gif ,kad jau uztenka tu lapu leisti mirksiukas.gif Jauciu per laisvas jau uzsiimsiu thumbup.gif
Atsakyti