Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(kice @ 2008 08 04, 20:46)
man neteko matyti supuvusio amarilio wink.gif Tik teko girdeti, kad kartais sakneles isleidzia smile.gif

N ajis dar praktiskai be svoguno, istraukiu is zemes, o ten gi kirmelytes ir puvinys, tai gala to nepilno svoguno ir nupjoviau verysad.gif ir pamerkiau, ar kist man i zeme?
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 08 04, 10:11)
štai kokie grožiai pradžiugino mane šią savaitę  wub.gif

Red Lion

user posted image

Red charm

user posted image

Jewel

user posted image
user posted image

Viespatie koks grozis ohmy.gif Oi kaip tokio balto uzsimaniau ,reik ieskoti,jau man tas baltas ,,,,negaliu atsiziuret ,net draugei nusiunciau parodyt kokia balta pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu zinai........kojas pakratysiu iš pavydo doh.gif Labai grazus tavo amariliai.Man patinka kad kotai trumpi,o mano tai tikri milzinai buvo kai zydėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 04, 20:06)
N ajis dar praktiskai be svoguno, istraukiu is zemes, o ten gi kirmelytes ir puvinys, tai gala to nepilno svoguno ir nupjoviau  verysad.gif ir pamerkiau, ar kist man i zeme?

As turejau panasia problemele su puviniu.Bet svogunas buvo nedidukas ir su vaikeliu.Nuvaliau puvini ir patupdziau ant zemiu.Laisciau minimaliai.Po menesio kito atsigavo, sulapojo ir svogunas ir vaikiukas.Tikiuosi isgelbetas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 08 05, 13:31)
As turejau panasia problemele su puviniu.Bet svogunas buvo nedidukas ir su vaikeliu.Nuvaliau puvini ir patupdziau ant zemiu.Laisciau minimaliai.Po menesio kito atsigavo,  sulapojo ir svogunas ir vaikiukas.Tikiuosi isgelbetas  bigsmile.gif

Bet pats tas svoguniukas buvo pradejes put, ar tik saknys? Na gal tikrai patupdysiu ir as ant zemiu, bet i zeme neikasiu, kad matyciau, kas darosi...
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 04, 12:34)
Man atsitiko nelaime... tiksliau mano gelytei.. apsikeiciau su viena is SM nariu gelytemis, ir siandien ziuriu kad mano gelytes lapas gelsta... Dar visai mazas svoguniukas, net ir to svoguno beveik ner. Istraukiu, paziuriu, ogi put pradejo

šį pavasarį turėjau bėdos, puvo jau susiruošus žydėt mano mylimiausia afroditė. nupjoviau lapus, žiedynstiebį ir aštriu peiliu išpjoviau visą puvinį, žaizdą gerai ištryniau anglim ir padėjau netoli radiatoriaus, kad gerai išdžiūtų žaizda. tik po poros sav. padėjau ant padrėkintos žemės, dar po poros sav. gėlytė pradėjo leist šaknis, šian, turim penkis lapus thumbup.gif bet žydėt šiemet jai neleisiu, popinsiu ir auginsiu cibuliuką. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 08 06, 23:58)
šį pavasarį turėjau bėdos, puvo jau susiruošus žydėt mano mylimiausia afroditė. nupjoviau lapus, žiedynstiebį ir aštriu peiliu išpjoviau visą puvinį, žaizdą gerai ištryniau anglim ir padėjau netoli radiatoriaus, kad gerai išdžiūtų žaizda. tik po poros sav. padėjau ant padrėkintos žemės, dar po poros sav. gėlytė pradėjo leist šaknis, šian, turim penkis lapus thumbup.gif bet žydėt šiemet jai neleisiu, popinsiu ir auginsiu cibuliuką. wub.gif

As nupjovus puvini pamirkiau ta galiuka i kalio permanganata, tada padejau ant zemes pusauses, ir vis kiekviena diena ziuriu kas darosi...
Atsakyti
Na o aš pasigirsiu dar kartą ,sulaukiau dar vieno amarilio žiedelio ,kažkaip šiais metais jie pas mane užderėjo ,derlius jau antras ,ko gyvenime nebuvo,na bet džiaugsmas neišpasakytas kai sulauki žiedelio
Atsakyti
tai gal parodyk savo stebuklą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2008 08 08, 12:19)
Na o aš pasigirsiu dar kartą ,sulaukiau dar vieno amarilio žiedelio ,kažkaip šiais metais jie pas mane užderėjo ,derlius jau antras ,ko gyvenime nebuvo,na bet džiaugsmas neišpasakytas kai sulauki žiedelio

na girkis graziau, nes mes irgi norim pasigrozet biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turit parduoti kokiu nors ivairesniu spalvu amariliu? blush2.gif
Atsakyti
niu pakolkas nea ax.gif
Atsakyti