Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 31, 21:52)
Is tikro tai smagu ir gelininkiu veidus pamatyti  smile.gif reikia susipazinti smile.gif O ten kur prie zinutes nuotrauka, tai ar ne pati Sakalauskiene, man labai panasu  blink.gif  biggrin.gif

Su amariliu tikrai as biggrin.gif ,O avatare,nors ir nemazai zmoniu randa panasumu,tikrai ne as tongue.gif ,is interneto istraukiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 02, 14:54)
o as viena turiu, gal jau 5m. ir tik syki ji buvo prazydus, nors visada gauna poilsio g.gif

o pas mane kažkaip su šitom gėlytėm problemų didelių nėra ,nors 2 kart į metus pamalonino pirmą kartą ir auginu aš jas paprastai nei migdau ,nei budinu,o ir žiemą laistau ,tik rudenį lapus nukerpu,na pas mane tai ta senovinė-mūsų močiučių,gal dėl to .Ir dar-jei mano tėvukas žiemą sulaukia žiedų ...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Siandien apziurejau amarilius savo kur lauke,tai kur nukirpau lapus,jau nauji kyso thumbup.gif ...Kazin kada man juos migdyt?? g.gif
Irr mazdaug kiek laiko amariliams turi testis ramybes periodas??? g.gif Galzinote? mirksiukas.gif
Atsakyti
štai kokie grožiai pradžiugino mane šią savaitę wub.gif

Red Lion

user posted image

Red charm

user posted image

Jewel

user posted image
user posted image
Atsakyti
Vaje kokie grazus tie raudoni ziedai...tokie ryskus... wub.gif
Atsakyti
man jie irgi labai gražūs ax.gif
Atsakyti
o man tie balti wub.gif bet ir tie raudoni thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man atsitiko nelaime... tiksliau mano gelytei.. apsikeiciau su viena is SM nariu gelytemis, ir siandien ziuriu kad mano gelytes lapas gelsta... Dar visai mazas svoguniukas, net ir to svoguno beveik ner. Istraukiu, paziuriu, ogi put pradejo verysad.gif unsure.gif Tai nukirpau ta puvini, ir i vandeni imerkiau. Kazin galiu tiketis, kad isleis sakneles? Ar jau viskas? O taip norejau balto amarilio...
Atsakyti
Ir dar klausimelis, ar nulupt sena zieve nuo amarilio svoguno, nes kazkaip auga jie pas mane keistai, atrodo sveikas svogunas, bet aplink kazkokio seno kaiuto yra, ir jis toks tuscias tas kiautas. Sunku net pasakyt kaip ten atrodo viskas biggrin.gif
Atsakyti
kai amariliui truksta dregmes jo svogunas dziusta. Arba kai su saknimis blogai - irgi dziusta svogunas. Gali atsargiai pralupti ta luoba, paziureti, ar viduje yra svogunas. Bet labai neisplikinciau, nes per tokius karscius ta luoba saugo nuo perkaitimo.
Migdyti amarilius ko gero reiktu rudeni - iskasi is darzo, nupjauni lapus, pasodini ir koki menesi ar du, palieki ramybeje ir prietemoje. Po to gaves sviesos ir vandens turetu auginti zieda..
Na bent jau as taip darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 08 04, 20:19)
kai amariliui truksta dregmes jo svogunas dziusta. Arba kai su saknimis blogai - irgi dziusta svogunas. Gali atsargiai pralupti ta luoba, paziureti, ar viduje yra svogunas. Bet labai neisplikinciau, nes per tokius karscius ta luoba saugo nuo perkaitimo.
Migdyti amarilius ko gero reiktu rudeni - iskasi is darzo, nupjauni lapus, pasodini ir koki menesi ar du, palieki ramybeje ir prietemoje. Po to gaves sviesos ir vandens turetu auginti zieda..
Na bent jau as taip darau smile.gif

Ten matosi, kad yra tvirtas kietas svogunas. Pas mane tu amariliu begales namie, ir pas anyta, bet kad gal tik dvi rusys... verysad.gif o norisi ivairiu spalvu..
O kaip manot, ar to mazojo amariliuko, kur nupjoviau puvini, ar jis dar gali atsigaut?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 04 rugpjūčio 2008 - 19:26
man neteko matyti supuvusio amarilio wink.gif Tik teko girdeti, kad kartais sakneles isleidzia smile.gif
Atsakyti