Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(išdykėlė @ 2008 07 30, 23:09)
Po žydėjimo jokiu būdu nereikia amariliam nukirpti lapų. Labai teisingai Sakalauskienė aiškino thumbup.gif Nenukirpus lapų jie irgi žydi 2 kartus, užaugina didesnius svogūnus, o tai reiškia, kad gali būti daugiau žiedų ir jie didesni. Tikrai augalas turi sukaupti maisto medžiagas ir jėgas sekančiam žydėjimui.

Dekui mirksiukas.gif Vadinasi nesumaisiau nieko,teisingai darau aciuks.gif
Atsakyti
Jurgita&P ką tik baigė žydėti tavo atsiūsta amarilė. O kaip auga manoji g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 30 liepos 2008 - 21:18
Merginos as ka tik ismokau ideti foto tiesiai i zinute,ir dar iskasiau is albumo savo raudonaji amarili kaip zydejo,dar jo nerodziau blush2.gif Dabar yra proga parodyt lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mininga @ 2008 07 28, 14:28)
pirma karta ilindau i jusu temuke ir noriu pasigirti. Nesenai vienas draugas is Olandijos parveze amarilio svoguna - toki didoka  tongue.gif Nepraejo ir 3 savaites, o jau turiu toki grozi. Ant vieno stiebo 5 ziedai ir jau antras stiebas pasiruoses skleistis.

lb grazus wub.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 30, 22:33)
Merginos as ka tik ismokau ideti foto tiesiai i zinute,ir dar iskasiau is albumo savo raudonaji amarili kaip zydejo,dar jo nerodziau blush2.gif Dabar yra proga parodyt lotuliukas.gif

o cia gal ir tu prie to amarilio g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Is tikro tai smagu ir gelininkiu veidus pamatyti smile.gif reikia susipazinti smile.gif O ten kur prie zinutes nuotrauka, tai ar ne pati Sakalauskiene, man labai panasu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 31 liepos 2008 - 19:55
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 31, 20:52)
O ten kur prie zinutes nuotrauka, tai ar ne pati Sakalauskiene, man labai panasu  blink.gif  biggrin.gif

ir man tokia mintis buvo kilus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 31 liepos 2008 - 20:02
Na mergytės-uogytės ,super mane vėl aplankė laimė,išeinu į balkoną palaistyti savo gėlynėlio ,apžiūrinėju ,pasikalbu(su gėlytėm)ogi žiūrau kad mano amarilis žiedkotį tokį mažuliuką leidžia,super jau trečias amarilis per mėnesį pamalonino savo žiedeliais.Gerai užtenka girtis ,lekiu palepinsiu savo gražumėlį...
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2008 08 01, 09:47)
Na mergytės-uogytės ,super mane vėl aplankė laimė,išeinu į balkoną palaistyti savo gėlynėlio ,apžiūrinėju ,pasikalbu(su gėlytėm)ogi žiūrau kad mano amarilis žiedkotį tokį mažuliuką leidžia,super jau trečias amarilis per mėnesį pamalonino savo žiedeliais.Gerai užtenka girtis ,lekiu palepinsiu savo gražumėlį...

nepamirsk pasigirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal galite man padeti? Matau kokiais graziais amariliais jus puikuojates, o man nieko nesigauna. Pavasari prisisodinau amarilio svoguneliu, jie isaugino labai grazius lapus, taciau neisleido nei vieno ziedo. Dabar kai silta isnesiau juos i balkona. Lapu esu nenupjovus, laistau nedaznai. karts nuo karto kai tresiu visas geles ir ant ju siek tiek uzpilu trasu. Ka as darau blogai?
Atsakyti
Viską tu gerai darai,žiemos pabaigoje sulauksi ir tu gėlyčių,tokios jau jos yra ,kad dažniausiai(ne visada)žydi kartą metuose.Aš per visą ju auginimo laiką(patikėk nemažas)tik dabar sulaukiau antro derliaus.SĖKMĖS!
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2008 08 02, 08:59)
Viską tu gerai darai,žiemos pabaigoje sulauksi ir tu gėlyčių,tokios jau jos yra ,kad dažniausiai(ne visada)žydi kartą metuose.Aš per visą ju auginimo laiką(patikėk nemažas)tik dabar sulaukiau antro derliaus.SĖKMĖS!

Aciu uz atsakyma ir lauksiu su nekantrumu to derliaus. ax.gif
Atsakyti
o as viena turiu, gal jau 5m. ir tik syki ji buvo prazydus, nors visada gauna poilsio g.gif
Atsakyti