Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(mažiausia @ 2008 07 22, 09:21)
tai niekas dovanų nenori?  tongue.gif

Jei butu Vilniuj, noreciau biggrin.gif
Atsakyti
gėlytė jau turi savo šeimininką thumbup.gif
Atsakyti
Buvau pas babce ir as tai nusipirkau balta pilnaviduri paskui ruzava obels zieda ir paemiau svoguna pabandymui thumbup.gif
As manau kad ji ju neaugina tik yra dagavusi is kakzur svogunu ir juos perpardavineja nes kaip supratau is jos pasakojimo apie ju auginima vienam zmogeliui tai buvau pasibaisejus doh.gif
Atsakyti
aš jaučiu važiuosiu pirkti žydinčio obels žiedo, nes tikrai žinosiu, ką perku. Aišku pasakysiu, kad vėl apgavo, bet jaučiu įjungs durnę ir keis temą g.gif
Atsakyti
Na ji man nelabai patiko bet jauciu kad dar reiks ten pas ja apsilankyti rolleyes.gif
Nes dar galvoju kad reiktu paimti ta maza pilnaviduri zydinti nes tais svogunais tai truputuka bijau rizikuoti doh.gif
Atsakyti
Na va, nusipirkau dar du šiandien. Vienas bus intensyviai raudonas Red Lion ir Afroditę paėmiau, nes mano svogūnas kažko sunkiai auga g.gif Obels žiedo jau neberadau, kokio norėjau, tik svogūnų buvo, bet sakiau jau ačiū bobulei, neberizikuosiu. Pasakiau, kad vėl ne tas išdygo, nu tai ji sako, jai ten kartais sumaišo. Žodžiu nebeįtikino rizikuooti ir vėl nusivilti biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jums gerai, kad galit pas ta bobulyte nuvaziuot... pas mus cia kolkas niekur neparduoda amariliu...
Atsakyti
Kokia laimė nusišypsojo:ogi žiūriu balkone šiuo metu augantis amarilis sukrovė bent du pumpurus,nešiu staigiai namo ant palangės tegu visi pasigroži meno kūriniu ,pirmą kart man taip pasisekė,kad per ilgą jų auginimo laikotarpį žiedų sulaukčiau 2 kart į metus,gaila kad nemoku nuotraukytės įmest ,parodyčiau ir savo grožį
Atsakyti
QUOTE(Monikiukas @ 2008 07 25, 12:33)
Kokia laimė nusišypsojo:ogi žiūriu balkone šiuo metu augantis amarilis sukrovė bent du pumpurus,nešiu staigiai namo ant palangės tegu visi pasigroži meno kūriniu ,pirmą kart man taip pasisekė,kad per ilgą jų auginimo laikotarpį žiedų sulaukčiau 2 kart į metus,gaila kad nemoku nuotraukytės įmest ,parodyčiau ir savo grožį

Sveikinu, mano irgi išneštas į balkoną (kad ir įstiklintą), bet langai praviri visada. Labai bujoja,lapus leidžia. Gal sussišvies ir taip pat antrą kartą žydės. Būtų puiku.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 07 25, 12:59)
Sveikinu, mano irgi išneštas į balkoną (kad ir įstiklintą), bet langai praviri visada. Labai bujoja,lapus leidžia. Gal sussišvies ir taip pat antrą kartą žydės. Būtų puiku.

Ir as siandien dali amariliu isnesiau i lauka blush2.gif tiksliau i balkona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 25 liepos 2008 - 21:39
na pagyrunes lotuliukas.gif
As vis dar laukiu amariliu pardavimo sezeno biggrin.gif
Atsakyti
jungiuosi ir aš prie amarilių mylėtojų bigsmile.gif gavau šiandien plenciuką thumbup.gif žiūrėkit, o amariliai kažin nebijo pietinės pusės? g.gif
Atsakyti