Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(kice @ 2008 07 16, 12:58)
Galima laistyti per virsu. Kai paskaitau, tai atrodo kad tie amariliai labai lepus, nors istikruju - tai beveik neuzmusama gele smile.gif

Aš irgi galvojau, kad neužmušami, kol turėjau tik tuos senovinius, o su šitais užsieniečiais kažkaip nesiseka. Kartais galvoju, jei jau nusibaigs, tai niekad gyvenime nepirksiu jokių mandrų.

O dėl jų įsigijimo, tai vienas kitas gražesnis būna gėlių parduotuvėse, ir net prekybos centruose, aišku įdomesnės veislės tai arba parsisiunčiamos, arba įsigyjamas vaikas iš auginančių. Tik dabar jau gal jų sezonas praėjęs, tai rečiau galima rasti. Daugiausiai žiemą būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 liepos 2008 - 18:37
sveiki...
aš vėl nusiminusi aėjau, nes antras jau svogūnas, kurį pirkau iš tos moteriškės ir prasiskleidžia ne tas, ką pirkau. Kaži kas bus su kitais dviem, belieka laukti. Turėjo būti obels žiedas, o va ką turiu...

user posted image

user posted image

galiu kam nors padovanot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 21, 13:38)
galiu kam nors padovanot  smile.gif

O iš kokio tu miesto? smile.gif
Atsakyti
kaunietė smile.gif
Atsakyti
maziausia, manau jau ta bobulyte negalima pasitiket g.gif
Atsakyti
Ta bobulyte gal pati nezino kur kokia spalva yra blink.gif
Atsakyti
Amarilis turbūt vienintelė gėlė su kuria man nesiseka susidraugauti unsure.gif , žinoma, jos nežūna, bet ir antrą kartą nežydi g.gif . Tai šiemet pirmą kartą išboginau pas dukrą į daržą, anūkėlė dabar jas augina lysvėje, žiūrėsim kas gausis biggrin.gif
Na pas mane tie senoviniai, o gal kartais tie importiniai žydėtų..
Atsakyti
na, kaip svogūnai ten pas ją tokiose dėžutėse sudėti ir prie kiekvienos dėžurės yra nuotrauka. Gal čia tik man taip nutinko, bet žiauriai nemalonu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 21, 13:53)
na, kaip svogūnai ten pas ją tokiose dėžutėse sudėti ir prie kiekvienos dėžurės yra nuotrauka. Gal čia tik man taip nutinko, bet žiauriai nemalonu  verysad.gif

Tai jei jau dėžutės su nuotrauka, tai matyt iš kažkur gauna ir pardavinėja, kažin ar ji pati žino kokie.
Aš rudenį parsivežiau iš Amsterdamo gėlių turgelio, tai irgi iš 4 tik vienas buvo toks kokia buvo nuotrauka. Tiesa, spalvos atitiko, bet vietoj pilnavidurių, buvo nepilnaviduriai.

Man atrodo ir parduotuvėse nusipirkus, kai kada ne taip pražysta, atrodo ir čia ne viena rašė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 liepos 2008 - 13:40
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 21, 13:34)
Ta bobulyte gal pati nezino kur kokia spalva yra  blink.gif

arba jau pati painiojas g.gif

QUOTE(Kerpena @ 2008 07 21, 14:38)
Man atrodo ir parduotuvėse nusipirkus, kai kada ne taip pražysta, atrodo ir čia ne viena rašė

nojaus seklos, tai ten tai isvis kosmaras, kazrtais, net ne tas augalas uzauga koki pirkai, jau nekalbant apie spalvas doh.gif
Atsakyti
As tai saviskiam nukarpiau lapus blink.gif ,nes jau buvo nugelte(mano lauke pasodinti),dar nemigdau,tegul dar pabuna,bet lapus jau nureziau biggrin.gif
Gal neuzilgo prasides amariliu prekyba,nes kiek pamenu tai vis rudeni prasideda ju pardavimas,siaip vasara ar pavasari nemacius..oi tai pirksiu lotuliukas.gif
Dabar galvoju g.gif ,kaip saviskius sodinau i lauka po perzydejimo,tai prie vieno saknu maciau vaikiuka,dar baltas maziuliukas buvo,bet lig siol tas vaikiukas neislindes doh.gif ,kazin kodel juk pasodinau as juos i dirva gal pries tris men jei ne daugiau..O taip dziaugiausi,kad bus vaikiukas,nes ten arba maniskis baltasisi buvo arba pilnaviduris. verysad.gif
Atsakyti
tai niekas dovanų nenori? tongue.gif
Atsakyti