Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

Sveikos mergaites,
Pamaciau as sita gelyte ir iskarto i ja isimilejau wub.gif
Dabar noriu as tokia isigyti,ir siandien maciau pard. ,bet parduodasi tik tai svoguniukas.Klausimas butu toks,ar sunku uzauginti Amarili is svoguniuko,mazdaug koks laiko tarpas praeis kai atsiras gelyciu? Is anksto dekoju.
Papildyta:
QUOTE(Andza @ 2008 05 10, 15:35)
Ir mano gražuoliai jau nužydėjo ir dabar ilisisi  vacation1.gif
user posted image

user posted image

O situ,grozis tai nerealus wub.gif wub.gif wub.gif As alpstu swoon.gif good.gif
Atsakyti
[quote=Noškė,2008 05 13, 12:03]
Sveikos mergaites,
Dabar noriu as tokia isigyti,ir siandien maciau pard. ,bet parduodasi tik tai svoguniukas.Klausimas butu toks,ar sunku uzauginti Amarili is svoguniuko,mazdaug koks laiko tarpas praeis kai atsiras gelyciu? Is anksto dekoju.

perki tą svogūną, sodini į žemę vazone, tada saikingai lieji, pradeda augti, (dažniausia kai perki jau būna išlindęs žiedukas), kai žiedkotis gerai matosi, palieju retkarčiais trašom ir viskas - žiedai bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Saulėgrąža,2008 05 13, 12:29]
[quote=Noškė,2008 05 13, 12:03]
Sveikos mergaites,
perki tą svogūną, sodini į žemę vazone, tada saikingai lieji, pradeda augti, (dažniausia kai perki jau būna išlindęs žiedukas), kai žiedkotis gerai matosi, palieju retkarčiais trašom ir viskas - žiedai bigsmile.gif
[/quote]

Ne, zieduko ten ir kvapo nebuvo schmoll.gif Tai taip supratau kad pirma pasirodo ziedas o paskui lapai g.gif Ir jau siais metais ta grozy wub.gif as turesiu?
Atsakyti
As pirkau svoguna su mazuuuuuciais lapukais (nu kokiu 5mm). Pasodinau i zeme iki puses, palaisciau. Po keliu dienu vel palaisciau ir isvaziavau 1 savaitei. Grizusi radau isleista ziedkoti. Po kokios geros savaites pasirodys ir ziedai:) Va tau ir GELE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 13, 13:05)
As pirkau svoguna su mazuuuuuciais lapukais (nu kokiu 5mm). Pasodinau i zeme iki puses, palaisciau. Po keliu dienu vel palaisciau ir isvaziavau 1 savaitei. Grizusi radau isleista ziedkoti. Po kokios geros savaites pasirodys ir ziedai:) Va tau ir GELE thumbup.gif

Na tada begu pirkti as sita gelyte,aisku jei jos dar niekas nenupirko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noškė @ 2008 05 13, 14:12)
Na tada begu pirkti as sita gelyte,aisku jei jos dar niekas nenupirko mirksiukas.gif

Sekmes!!! Rasyk, kaip seksis drinks_cheers.gif
Atsakyti
na pasigirsiu ir as daz vienais ziedukais, bet sitie tokie smulkesni ir ne taip bujoja, kaip raudonos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 13, 15:55)
na pasigirsiu ir as daz vienais ziedukais, bet sitie tokie smulkesni ir ne taip bujoja, kaip raudonos smile.gif
user posted image

Nu grazus dryzius thumbup.gif ir dar broliuka tuoj tures mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 13, 16:09)
Nu grazus dryzius thumbup.gif ir dar broliuka tuoj tures mirksiukas.gif

tures, tik vat su tuo bordiniu, kaip pas tave tai ner net ko lyginti irnesakyk.gif
bet vistiek namus puosia ax.gif
Atsakyti
Dryzuotasis tai superinis wub.gif o pas mane ilgai laukta svente prazydo vienas pumpuras Afrodites wub.gif
Bet kotas ir liko trumpas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 05 13, 18:14)
Dryzuotasis tai superinis  wub.gif  o pas mane ilgai laukta svente prazydo vienas pumpuras Afrodites  wub.gif
Bet kotas ir liko trumpas  g.gif

thumbup.gif o kotas kad trumpas man dar graziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki dar karta,as grizau
Na nulekiau i Maxima ir nuperkau ta Amarili kuri is ryto nuziurejau.Dabar bus truputelis jums klausimu,nes sioi sriti as esu pradinuke blush2.gif
Svogunelio apacioje yra ilgi saknys,bet jie visi isdziuve,bet matosi keli nauji,ar gausis idomu is jo kas g.gif Pries tai sakiau kad ant svogunelio nebuvo jokiu nauju lapuku,taciau dabar pamaciau kad yra bigsmile.gif Ten kartu ideta zemes ir plasm.vazonielis,bet matau kad ten nedaug visai tos zemes,ar reikes man dadieti naujos zemeles?
Atsakyti