ji pirko pas tą moterį?
Gero savaitgalio
Baikit erzintis
Maniskis jau senai senai nuzydejo,senai jau lauke
o kaip zydejo buvo toks
http://public.fotki....gelytes/am.html
Maniskis jau senai senai nuzydejo,senai jau lauke
o kaip zydejo buvo toks
http://public.fotki....gelytes/am.html
Na zinokite, nezinau ka daryt. Mano amariliu lovelis tiesiog prasosi persodinamas... Jie ten taip vargsta tie amariliai, vienas prie kito priauge... vaiku labai daug, ir vienam kampe.. Ir zeme jau sena.. Net nezinau ka daryt. Viena kart jau cia rasiau apie tai, pataret, kad geriau nepersodint, bet kad man ju gaila siaubingai...
Sakalauskiene, LAAAAAAABAI gražūs žiedai
rugegele23, na jei sakai, kad jie prašosi, tai persodink ir nekankink jų
rugegele23, na jei sakai, kad jie prašosi, tai persodink ir nekankink jų
Aha buvo
Dabar ilgai teks laukti.O kada zinot kad amarilis nori poilsio,ar jo lapai prades vysti,geltonuoti.Maniskiai lauke ir ne negalvoja apie poilsi,lapoja,bujoja.
Dabar ilgai teks laukti.O kada zinot kad amarilis nori poilsio,ar jo lapai prades vysti,geltonuoti.Maniskiai lauke ir ne negalvoja apie poilsi,lapoja,bujoja.
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 04, 15:53)
Sveikos, taip ji pirko turguj.
Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 06, 12:25)
Na zinokite, nezinau ka daryt. Mano amariliu lovelis tiesiog prasosi persodinamas... Jie ten taip vargsta tie amariliai, vienas prie kito priauge... vaiku labai daug, ir vienam kampe.. Ir zeme jau sena.. Net nezinau ka daryt. Viena kart jau cia rasiau apie tai, pataret, kad geriau nepersodint, bet kad man ju gaila siaubingai...
Persodink ir pasidalink vaikais Kokius turi??
Papildyta:
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 06, 22:42)
Aha buvo
Maniske perzydejusi irgi lapoja ir net negalvoja eiti miego, bet gal taip ir reikia Manau, pati parodys, kad nori miego. O siaip migdyti reiktu ziemai, kada maziausiai saules. Manyciau taip
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 06, 12:25)
Trešk ir kentėk, rudeni išrausi visus, nupjausi lapus, jei reikia patrumpinsi šaknis, apdžiovinsi ir padėsi kokiam rusį vėsiai iki pavasario.
na bet jus cia ir groziu pridejot
nu gi sekas kai kam, kai turi tokius turgelius ir mes norim tokiu groziu
nu gi sekas kai kam, kai turi tokius turgelius ir mes norim tokiu groziu
Neperskaiciau paskutiniu zinuciu, ir persodinau amarilius, eina sau, aciu dievui as juos persodinau, kokiu as ten "grozybiu" radau. Tokie vabalai kokiu 7 mm ilgio, slykstybes tokie, vienam kampe ju daugybe buvo, ir saknu ten pripuvusiu, gal dar nuo tu laiku, kai buvo uzauges storalapis is kazkur pas amarilius lovely, kai isrovem ir liko dalis saknu. Na zodziu ten seniai tie amariliai jau persodinti matyt buvo. Vaiku begales, i viena loveli visko nesodinau, ismest gaila, tai i kitus atskirus vazonus susodinau. Galeciau kam nors ir padovanot, nors neesu tikra kad visi vienodi, gali but isimaise ir kitokiu spalvu, nors zydejo siemet toks
Anyta liepe ju nepersodint, o persodint rudeni, bet as nepaklausiau, as viena mamai buvau atskyrusi, tai graziai auga dabar, nors atskyriau pries koki menesi. Ir sitos spalvos kur nuotrauka, tai vaiku aplink buvo daug, tai matyt daugiausiai tokie. Anyta is vis ju nemigdo ramybes periodui, pas ja ziema zydi jie. O as pasiryzusi migdyt
Tiesa, ismest vaikiukus gaila, tai kaip minejau pasilikau, bet man norisi ir kitokiu spalvu...
Anyta liepe ju nepersodint, o persodint rudeni, bet as nepaklausiau, as viena mamai buvau atskyrusi, tai graziai auga dabar, nors atskyriau pries koki menesi. Ir sitos spalvos kur nuotrauka, tai vaiku aplink buvo daug, tai matyt daugiausiai tokie. Anyta is vis ju nemigdo ramybes periodui, pas ja ziema zydi jie. O as pasiryzusi migdyt
Tiesa, ismest vaikiukus gaila, tai kaip minejau pasilikau, bet man norisi ir kitokiu spalvu...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 08, 11:32)
Nu bet koto ilgis Visai noreciau ir as tokiu, tik gal pirma palauksiu, kol maniskes prazydes, nes neatsimenu, kas pas mane ant palanges
laba...
aš tokią turiu kotas tai tokio ilgio pas mane neužauga, netgi nesu mačius tokio ilgumo
dabar laukiu jau turi skleistis pirktinė, matysiu, ar tas pats, kaip paveikslėly buvo, jei ne tai eisiu duot bobikei velnių, kad apgaudinėja
aš tokią turiu kotas tai tokio ilgio pas mane neužauga, netgi nesu mačius tokio ilgumo
dabar laukiu jau turi skleistis pirktinė, matysiu, ar tas pats, kaip paveikslėly buvo, jei ne tai eisiu duot bobikei velnių, kad apgaudinėja
Aha, kotas tai buvo galingas, bet ilgai ji ir augino ta zieda su kotu. 4 ziedai buvo. Gal su kuria pasimainysim kokia, nors gyvenu Druskininkuose, bet gal rasim kokia iseiti