Man ir jie labai grazus
registruojuosi naujoj temoj
Bet jau jusu grozis ,labai jau grazus jusu abieju amariliai liuks.Tai kaip sulaukti ziedu du katr?????????????????
Bet jau jusu grozis ,labai jau grazus jusu abieju amariliai liuks.Tai kaip sulaukti ziedu du katr?????????????????
O mano grazuoliai nuzydejo pradejo auginti lapukus ir pas du dar esancius namuose pastebejau lendancius pumpurus
O treciasis lauke leidzia
O treciasis lauke leidzia
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 09, 20:24)
O pas mus pražydo štai toks, pakankamai tradicinis, bet man gražus:
Labai graži gėlytė O jau lapų gausybė
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 09, 23:07)
Tai kaip sulaukti ziedu du katr?????????????????
Sake nieko specialiai nedare- patys savaime nunyko, uzmigo ir vel prisikele naujai zydejo. Pirma karta prazydo gruodi, o antra kart dabar leidzia ziedkoti. Cia matyt tik pas laaabai geras gelininkes taip buna
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 09, 19:24)
O pas mus pražydo štai toks, pakankamai tradicinis, bet man gražus:
grazuolis
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 10, 09:22)
Sake nieko specialiai nedare- patys savaime nunyko, uzmigo ir vel prisikele naujai zydejo. Pirma karta prazydo gruodi, o antra kart dabar leidzia ziedkoti. Cia matyt tik pas laaabai geras gelininkes taip buna
matyt man du kart tai neiseis dziaugtis
Sveikutes,
Labai grazios gelytes jusu cia nuotraukelese
O as turiu toki klausima, neuzilgo mano vestuves ir labai noriu baltu amariliu puokstes, sios geles man tokios grazios. bet noreciau suzinoti per kiek laiko jie prasiskleidzia, nes geliu bazej sios gelytes yra dar ne prasisleidusios. Tai net nezinau kada pirkt butu galima, kad prasiskleistu graziai.
Aciu uz atsakyma
O as turiu toki klausima, neuzilgo mano vestuves ir labai noriu baltu amariliu puokstes, sios geles man tokios grazios. bet noreciau suzinoti per kiek laiko jie prasiskleidzia, nes geliu bazej sios gelytes yra dar ne prasisleidusios. Tai net nezinau kada pirkt butu galima, kad prasiskleistu graziai.
Aciu uz atsakyma
Labai grazi gelyte. As dar ir sitos gelytes noriu, tik kad jau nebeliko namuose vietos
Ir mano gražuoliai jau nužydėjo ir dabar ilisisi
QUOTE(lialia:) @ 2008 05 10, 13:59)
Sveikutes,
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma
Sunkiai tau kas nors tiksliai pasakys per kiek jos prasiskleis. Geriausia pirkti jau prasiskleidusius. Siaip nesu tikra, kad tai tinkamos geles vestuviu puokstei. Ju ziedai labai jautrus bet kokiems prisilietimams. Ar nebijai, kad jau po poros valandu turesi aptriususia puokste vien del to, kad kelis kartus kazkur padejai, kazkas prisiliete, kazkas sveikindamas prisiglaude ir ilauze ziedelius...
Andza, tikri gražuoliai.
Andza nuostabu