Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

Man ir jie labai grazus wub.gif
Atsakyti
registruojuosi naujoj temoj thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif
Bet jau jusu grozis thumbup.gif thumbup.gif wub.gif ,labai jau grazus jusu abieju amariliai wub.gif liuks.Tai kaip sulaukti ziedu du katr?????????????????
Atsakyti
O mano grazuoliai nuzydejo pradejo auginti lapukus ir pas du dar esancius namuose pastebejau lendancius pumpurus bigsmile.gif wub.gif
O treciasis lauke leidzia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 09, 20:24)
O pas mus pražydo štai toks,  pakankamai tradicinis, bet man gražus:

Labai graži gėlytė bigsmile.gif O jau lapų gausybė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 05 09, 23:07)
Tai kaip sulaukti ziedu du katr?????????????????

Sake nieko specialiai nedare- patys savaime nunyko, uzmigo ir vel prisikele naujai zydejo. Pirma karta prazydo gruodi, o antra kart dabar leidzia ziedkoti. Cia matyt tik pas laaabai geras gelininkes taip buna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 09, 19:24)
O pas mus pražydo štai toks,  pakankamai tradicinis, bet man gražus:

grazuolis wub.gif

QUOTE(Ice tea @ 2008 05 10, 09:22)
Sake nieko specialiai nedare- patys savaime nunyko, uzmigo ir vel prisikele naujai zydejo. Pirma karta prazydo gruodi, o antra kart dabar leidzia ziedkoti. Cia matyt tik pas laaabai geras gelininkes taip buna tongue.gif

matyt man du kart tai neiseis dziaugtis schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Labai grazios gelytes jusu cia nuotraukelese wub.gif wub.gif wub.gif

O as turiu toki klausima, neuzilgo mano vestuves ir labai noriu baltu amariliu puokstes, sios geles man tokios grazios. bet noreciau suzinoti per kiek laiko jie prasiskleidzia, nes geliu bazej sios gelytes yra dar ne prasisleidusios. Tai net nezinau kada pirkt butu galima, kad prasiskleistu graziai.
Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazi gelyte. As dar ir sitos gelytes noriu, tik kad jau nebeliko namuose vietos verysad.gif
Atsakyti
Ir mano gražuoliai jau nužydėjo ir dabar ilisisi vacation1.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2008 05 10, 13:59)
Sveikutes,

Labai grazios gelytes jusu cia nuotraukelese  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O as turiu toki klausima, neuzilgo mano vestuves ir labai noriu baltu amariliu puokstes, sios geles man tokios grazios. bet noreciau  suzinoti per kiek laiko jie prasiskleidzia, nes geliu bazej sios gelytes yra dar ne prasisleidusios. Tai net nezinau kada pirkt butu galima, kad prasiskleistu graziai.
Aciu uz atsakyma  mirksiukas.gif

Sunkiai tau kas nors tiksliai pasakys per kiek jos prasiskleis. Geriausia pirkti jau prasiskleidusius. Siaip nesu tikra, kad tai tinkamos geles vestuviu puokstei. Ju ziedai labai jautrus bet kokiems prisilietimams. Ar nebijai, kad jau po poros valandu turesi aptriususia puokste vien del to, kad kelis kartus kazkur padejai, kazkas prisiliete, kazkas sveikindamas prisiglaude ir ilauze ziedelius...
Atsakyti
Andza, tikri gražuoliai.
Atsakyti
Andza nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti