Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

ji šiaip ir sėklas pardavinėja, o kad neklaidžiot tai ji priešais arbūzus turi stalą. Jai iš dešinės kažkoas kojines pardavinėja, priešais ją arbūzai.
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 02, 15:00)
ji šiaip ir sėklas pardavinėja, o kad neklaidžiot tai ji priešais arbūzus turi stalą. Jai iš dešinės kažkoas kojines pardavinėja, priešais ją arbūzai.

Tai cia kazkur prie "sodo gerybiu". Jei eisim pro geliu skyriu, tai ji tolyn i kaire uz visu skuduru, link Planetos??
Atsakyti
nežinau kaip aiškiau paaiškint doh.gif aš pirkau ps moteriškę ne ten, kur gėles parduoda. Žodžiu čia prie to galo, kur drabužių stalai ir kur čiukčiai turi savo stalą ir arbūzus parduoda. Na ten visada jie buvo. Tai va grynai priešai juos yra ta moteris su savo grožiais.
Gal kitos kitur pirko, aš nežinau.
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 02, 15:43)
nežinau kaip aiškiau paaiškint 

Man aisku mirksiukas.gif Reiks ryt uzlekti po darbo. O kazi ji po 17val dar buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 02, 15:43)
nežinau kaip aiškiau paaiškint  doh.gif  aš pirkau ps moteriškę ne ten, kur gėles parduoda. Žodžiu čia prie to galo, kur drabužių stalai ir kur čiukčiai turi savo stalą ir arbūzus parduoda. Na ten visada jie buvo. Tai va grynai priešai juos yra ta moteris su savo grožiais.
Gal kitos kitur pirko, aš nežinau.

Ta pati manau 4u.gif biggrin.gif , tik vienintele tokius grazius meilenius ir pardavineja ten, o ja pastebet neimanoma, tiksliau jos parduodamu gelyciu grozio biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o tai gerai smile.gif
šiandien dar nulėkiau ir nusipirkau baltą ir tokį intensyviai raudoną svogūnus. Bet sodinsiu tik ryt, nes neturiu vazonėlių doh.gif
Atsakyti
Sy pavasary man mama is Olnadijoje vykusio Geliu parado parveze lauktuviu tiesiog milzinisko dydzio raudono amarlinio svoguna bigsmile.gif Isleido jis man du ziedkocius. Ant vieno 4, ant kito 7 ziedus sukrove thumbup.gif
Tik turiu klausima, amariliu myletojoms augintojoms ir zinovem, tas svogunas ir pas mane, ir pas mama labai jau susitrauke. Atsoko virsutiniai keli svogunelio sluoksniai, sudziuvo, o ir pats svogunas susitrauke, sumazejo. Gal zinot cia nuo ko? Kazkas blogai ar taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2008 07 03, 01:05)
zinot cia nuo ko? Kazkas blogai ar taip turi buti?

Mano nuomone, svogunas "pavargo" - duok jam trasu mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokiom trasom laistyti amarilius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 07 03, 09:03)

As tai lieju zydinciu kambariniu geliu trasomis
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 07 03, 09:03)

o as laisciau pomidoru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 07 03, 09:45)
o as laisciau pomidoru  ax.gif

Na ir kaip- gal vaisius pradejo leisti hihihi.gif Tai jau geriau svogunu trasom reikejo yahoo.gif
Atsakyti