ji šiaip ir sėklas pardavinėja, o kad neklaidžiot tai ji priešais arbūzus turi stalą. Jai iš dešinės kažkoas kojines pardavinėja, priešais ją arbūzai.
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 02, 15:00)
ji šiaip ir sėklas pardavinėja, o kad neklaidžiot tai ji priešais arbūzus turi stalą. Jai iš dešinės kažkoas kojines pardavinėja, priešais ją arbūzai.
Tai cia kazkur prie "sodo gerybiu". Jei eisim pro geliu skyriu, tai ji tolyn i kaire uz visu skuduru, link Planetos??
nežinau kaip aiškiau paaiškint aš pirkau ps moteriškę ne ten, kur gėles parduoda. Žodžiu čia prie to galo, kur drabužių stalai ir kur čiukčiai turi savo stalą ir arbūzus parduoda. Na ten visada jie buvo. Tai va grynai priešai juos yra ta moteris su savo grožiais.
Gal kitos kitur pirko, aš nežinau.
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 02, 15:43)
nežinau kaip aiškiau paaiškint
Man aisku Reiks ryt uzlekti po darbo. O kazi ji po 17val dar buna
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 02, 15:43)
nežinau kaip aiškiau paaiškint aš pirkau ps moteriškę ne ten, kur gėles parduoda. Žodžiu čia prie to galo, kur drabužių stalai ir kur čiukčiai turi savo stalą ir arbūzus parduoda. Na ten visada jie buvo. Tai va grynai priešai juos yra ta moteris su savo grožiais.
Ta pati manau , tik vienintele tokius grazius meilenius ir pardavineja ten, o ja pastebet neimanoma, tiksliau jos parduodamu gelyciu grozio
o tai gerai
šiandien dar nulėkiau ir nusipirkau baltą ir tokį intensyviai raudoną svogūnus. Bet sodinsiu tik ryt, nes neturiu vazonėlių
šiandien dar nulėkiau ir nusipirkau baltą ir tokį intensyviai raudoną svogūnus. Bet sodinsiu tik ryt, nes neturiu vazonėlių
Sy pavasary man mama is Olnadijoje vykusio Geliu parado parveze lauktuviu tiesiog milzinisko dydzio raudono amarlinio svoguna Isleido jis man du ziedkocius. Ant vieno 4, ant kito 7 ziedus sukrove
Tik turiu klausima, amariliu myletojoms augintojoms ir zinovem, tas svogunas ir pas mane, ir pas mama labai jau susitrauke. Atsoko virsutiniai keli svogunelio sluoksniai, sudziuvo, o ir pats svogunas susitrauke, sumazejo. Gal zinot cia nuo ko? Kazkas blogai ar taip turi buti?
Tik turiu klausima, amariliu myletojoms augintojoms ir zinovem, tas svogunas ir pas mane, ir pas mama labai jau susitrauke. Atsoko virsutiniai keli svogunelio sluoksniai, sudziuvo, o ir pats svogunas susitrauke, sumazejo. Gal zinot cia nuo ko? Kazkas blogai ar taip turi buti?
QUOTE(laizanika @ 2008 07 03, 01:05)
zinot cia nuo ko? Kazkas blogai ar taip turi buti?
Mano nuomone, svogunas "pavargo" - duok jam trasu
O kokiom trasom laistyti amarilius
QUOTE(lile @ 2008 07 03, 09:03)
As tai lieju zydinciu kambariniu geliu trasomis
QUOTE(lile @ 2008 07 03, 09:03)
o as laisciau pomidoru
QUOTE(Kerincioji @ 2008 07 03, 09:45)
o as laisciau pomidoru
Na ir kaip- gal vaisius pradejo leisti Tai jau geriau svogunu trasom reikejo