Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

aš čia vakar pirkau stoties turguj smile.gif bet ne ten kur gėles pardavinėja, o iš tokios moterytės, kur sėklas pardavinėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 02 liepos 2008 - 09:33
Na ju veisle No ID.. jei nera popieriuko su veisle - reiksia jos ir neturi..
Atsakyti
supratau smile.gif dėkui 4u.gif
reikės tos babulytės paklaust, kai vėl turgelin važiuosiu, nes ji ten jų ne vieną turėjo biggrin.gif

va ant tos pirmosios radau lapuką su užrašu minerva bigsmile.gif tai čia gali būti jo veislė? o to pilnavidurio tai nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 02 liepos 2008 - 09:44
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 02, 10:39)
vėl turgelin važiuosiu

O kurio miesto turgus?? tongue.gif
Atsakyti
kAUNO STOTIES TURGUS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 07 02, 11:03)
kAUNO STOTIES TURGUS smile.gif

Ooooo, tai reikia uzsukti thumbup.gif
Atsakyti
taip taip, Kauno biggrin.gif aš net nežinau, ar kiti miestai turi savo stoties turgus? tongue.gif
Atsakyti
Neturi smile.gif Cia taip vadinasi, nes tugus prie stoties isikures wink.gif

Maziausia, o vaikiuku neturi tas tavo pilnaviduris amarilis? wink.gif Labai domina, nes mano "kaime" tai ne pardese tokiu dalyku nera smile.gif
Atsakyti
Ne, kolkas dar neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 02, 12:38)
taip taip, Kauno  biggrin.gif  aš net nežinau, ar kiti miestai turi savo stoties turgus?  tongue.gif

na siaip ir vln yra salia stoties turgus ax.gif

QUOTE(kice @ 2008 07 02, 13:00)
Maziausia, o vaikiuku neturi tas tavo pilnaviduris amarilis? wink.gif Labai domina, nes mano "kaime" tai ne pardese tokiu dalyku nera smile.gif

mano irgi kaime nerasi drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip tik grizau is Kauno stoties turgelio, pas ta moteriske yra pasirinkimas manau neblogas, turi apie 10 rusiu meileniu, visi su pavadinimais, ji sake, kad jos sunus sukaupes nemaza kolekcija, augina ir daug pardavimui. Sirdis apsalo pamacius tokius ziedus... Kaina zydincio nuo 12 iki 20 lt. Nezydintys tik gumbai pigesni.
Atsakyti
QUOTE(Vilmonas @ 2008 07 02, 14:11)
Kaip tik grizau is Kauno stoties turgelio, pas ta moteriske

o kurioj vietoj ta moteriske sedi, kad neklaidziot g.gif
Atsakyti