aš čia vakar pirkau stoties turguj bet ne ten kur gėles pardavinėja, o iš tokios moterytės, kur sėklas pardavinėjo
Na ju veisle No ID.. jei nera popieriuko su veisle - reiksia jos ir neturi..
supratau dėkui
reikės tos babulytės paklaust, kai vėl turgelin važiuosiu, nes ji ten jų ne vieną turėjo
va ant tos pirmosios radau lapuką su užrašu minerva tai čia gali būti jo veislė? o to pilnavidurio tai nežinau
reikės tos babulytės paklaust, kai vėl turgelin važiuosiu, nes ji ten jų ne vieną turėjo
va ant tos pirmosios radau lapuką su užrašu minerva tai čia gali būti jo veislė? o to pilnavidurio tai nežinau
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 02, 10:39)
vėl turgelin važiuosiu
O kurio miesto turgus??
kAUNO STOTIES TURGUS
taip taip, Kauno aš net nežinau, ar kiti miestai turi savo stoties turgus?
Neturi Cia taip vadinasi, nes tugus prie stoties isikures
Maziausia, o vaikiuku neturi tas tavo pilnaviduris amarilis? Labai domina, nes mano "kaime" tai ne pardese tokiu dalyku nera
Maziausia, o vaikiuku neturi tas tavo pilnaviduris amarilis? Labai domina, nes mano "kaime" tai ne pardese tokiu dalyku nera
Ne, kolkas dar neturi
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 02, 12:38)
taip taip, Kauno aš net nežinau, ar kiti miestai turi savo stoties turgus?
na siaip ir vln yra salia stoties turgus
QUOTE(kice @ 2008 07 02, 13:00)
mano irgi kaime nerasi
Kaip tik grizau is Kauno stoties turgelio, pas ta moteriske yra pasirinkimas manau neblogas, turi apie 10 rusiu meileniu, visi su pavadinimais, ji sake, kad jos sunus sukaupes nemaza kolekcija, augina ir daug pardavimui. Sirdis apsalo pamacius tokius ziedus... Kaina zydincio nuo 12 iki 20 lt. Nezydintys tik gumbai pigesni.
QUOTE(Vilmonas @ 2008 07 02, 14:11)
Kaip tik grizau is Kauno stoties turgelio, pas ta moteriske
o kurioj vietoj ta moteriske sedi, kad neklaidziot