Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(lile @ 2008 06 24, 09:27)
tiesiog nuostabu smile.gif jau toks grozis smile.gif

O maniskis nuzydejo, tai i darza su vazonu isnesiau ir pastaciau, gal reikejo is vazono isimti, siaip vargsiuka pries 3 dienas dideis vejas aplauze, tai gal tuos lapus nupjauti, bet tektu visus prie svoguno nupjaut. Kazi kaip pasielgti?

nepjauk nieko- isodink i dirva taip. kai pamatysi, kad tie aplauzyti vysta- nupjausi. arba kai rudeni nesi i kambari, jei bus negrazus- nupjausi smile.gif amarilis lengvai lapus augina..
Atsakyti
O aš saviškį išnešusi į blakoną. Įstiklintą. Ne laukas, ale vis arčiau jo.

Dabar atrodo va taip

user posted image

Tiesa lapeliai truputį šviesūs, lyg su dėmelėm, gal nuo saulės? Nors nelaikau ant tiesioginės. Rytinis blakonas. tai tos saulutės nedaug ir nekaršta dar būna.

Va kaip lapai iš arčiau atrodo

user posted image

Ar tai nieko tokio?

Dar norėjau paklausti: maniškis jau žydėjo, gražiai baltai. Dabar stovi su tais lapais. man gražu - nenoriu jų pjauti. Ar galima tiap laikyti? Ir kiek laiko.? Ar rudenį vis vien reikia nupjauti lapus, tam kad pavasrį žydėtų? Ir kaip laikyti tą svogūną 9nelieti, sausai, tamsiai, šaltai)?
Ar jei laikysiu tokį kaip dabar, tai nežydės pavasarį?
Atsakyti
na man tai atsitiko tikras s..., tiksliau mano gelei... gryztu po savaites i namus, ogi mano amarilio lyg ziedelis nuvytes, turiu galvoj, kad lygtai lindo ziedas, bet dabar jo virsunele nudziuvus verysad.gif jei ten buvo belendantis ziedas.. doh.gif as ji buvau palietus, tai gal del to jis ir nudziuvo, kaip gaila... as nufotografuosiu ir cia idesiu, gal kas ivertins situacija...
Atsakyti
Stai kas pas mano gelyte nutiko... user posted image
Atsakyti
Jei gerai įžiūriu tai čia vaikiukas prie motininio svogūno auga ir jo lapelio viršus nudžiuvo. Čia ne žiedas, nes tokie mažyliai nežydi. Skaičiau, kad svogūnas turi būti ne mažesnis kaip 5 cm., kad žydėti galėtų.
Atsakyti
Visa laime nail.gif
Atsakyti
Mano Promise, kurį per Dvi užsisakinėjau

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 06 26, 10:07)

Nu super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 06 23, 20:06)
O pas mane antras Afrodites zydejimas  wub.gif

QUOTE(zinulė @ 2008 06 26, 10:07)

na bet ir groziai wub.gif wub.gif na tai kada pas jus jie apsivaikuos g.gif pirkciau tikrai bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
aga, as irgi noreciau pilnavidurio amarilio vaikelio smile.gif
Atsakyti
sveikos, amarilių augintojos smile.gif

man amariliai irgi labai patinka, bet šiemet pas mane jie kažko nežydėjo unsure.gif iš to liūdesio nusipirkau du naujus, bet nežinau jų pavadinimų. gal jūs žinot?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 02, 10:09)
sveikos, amarilių augintojos smile.gif

Nu kaip grazu wub.gif thumbup.gif Ir is kur jus tokiu groziu imat g.gif Kodel as tik ant raudonu uzsiraunu??
Atsakyti