Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(agnieszka.v @ 2008 06 13, 15:43)
Mano mamos amarilis. Žydi antrą kartą  smile.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano amarilis,tas purpurinis,kurį dėžutėj pirkau,augina vaikiuką wub.gif Labai mažytis dar,tik lapeliuko galiukas matosi wub.gif Kaip man dabar su amariliu pasielgti? Žadėjau iškomandiruot po obelim,bet dabar mąstau,gal nereikia.... g.gif Kaip jūs darote? bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane ir vienas lapuka iskises salia svoguno tai niekur ir neistremiau jo palikau namuose 4u.gif
Atsakyti
Na maniškis baigia nuzydet, tai bus iskomandiruotas i darzą. Tikiuosi salės nebijo smile.gif Turguje mačiau pirkti pinavidurių amarilių, reiks gal xapnut koki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 06 20, 08:20)
Na maniškis baigia nuzydet, tai bus iskomandiruotas i darzą. Tikiuosi salės nebijo smile.gif Turguje mačiau pirkti pinavidurių amarilių, reiks gal xapnut koki smile.gif

Nu jei pamatyčiau tokį parduodant,taip ir padaryčiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
amariliams labai patinka augti lauke - pradeda auginti ziedus, labai sustambeja svogunai. Ir kambary prazydinti amarili labai lengva - nupjauti lapus, nelaistyti koki menesi, nuo palanges nukelti pvz ant zemes - kad gautu maziau sviesos. Kai praddi laistyti ir perkeli i sviesa - isleidzia lapus ir ziedus.. Beje, amarilis - viena lengviausiai priziurimu geliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 06 20, 11:53)
amariliams labai patinka augti lauke - pradeda auginti ziedus, labai sustambeja svogunai. Ir kambary prazydinti amarili labai lengva - nupjauti lapus, nelaistyti koki menesi, nuo palanges nukelti pvz ant zemes - kad gautu maziau sviesos. Kai praddi laistyti ir perkeli i sviesa - isleidzia lapus ir ziedus.. Beje, amarilis - viena lengviausiai priziurimu geliu wink.gif

pas mane vienas, kaip koks ozys na niekaip neprazysta schmoll.gif doh.gif jau 3m. ir ramybes poilsi ziema turi irviska, o jis, kaip kokia siena, tik lapais padziugina doh.gif trenksiu as ji i lauka g.gif gal kitaip kita met uzkukuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 06 20, 11:53)

g.gif Mano isigudrino nezydeti siais metais. lapai milziniski (dar tokiu nesu macius lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). Gal vertetu pasinaudoti tavo patarimu ir nupjaut tuos lapus, truputi pakankinti, gal tikrai prazys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 22 birželio 2008 - 11:59
QUOTE(anestute @ 2008 06 22, 12:58)
g.gif Mano isigudrino nezydeti siais metais. lapai milziniski (dar tokiu nesu macius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ). Gal vertetu pasinaudoti tavo patarimu ir nupjaut tuos lapus, truputi pakankinti, gal tikrai prazys  g.gif

tauposi lotuliukas.gif jei neturi rūtų darželio tai pirmyn, aš savuosius paliksiu pavasariui žydėt, kai žiedų ir spalvų trūkumas dar bus mirksiukas.gif
Atsakyti
O pas mane antras Afrodites zydejimas wub.gif
http://images39.fotk...DSC_0024-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2008 06 23, 20:06)
O pas mane antras Afrodites zydejimas  wub.gif
http://images39.fotk...DSC_0024-vi.jpg

Na laaabai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tiesiog nuostabu smile.gif jau toks grozis smile.gif

O maniskis nuzydejo, tai i darza su vazonu isnesiau ir pastaciau, gal reikejo is vazono isimti, siaip vargsiuka pries 3 dienas dideis vejas aplauze, tai gal tuos lapus nupjauti, bet tektu visus prie svoguno nupjaut. Kazi kaip pasielgti?
Atsakyti