Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 09, 13:19)
Mano pirmas gyvenime amarilis smile.gif
Tik foto nelabai išėjo...

nesvarbu ta foto, svarbu kad pats graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 09, 13:19)
Mano pirmas gyvenime amarilis smile.gif

Grazuolis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif nuo jūsų palaikymo manau dar gražiau žydės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikuciai,
Mano praeita menesi pasodintas Amarilis leidzia tik lapukus,idomu o kada galiu sulaukti ziedkocio su grazia gelyte?
Atsakyti
QUOTE(Noškė @ 2008 06 09, 14:19)
Sveikuciai,
Mano praeita menesi pasodintas Amarilis leidzia tik lapukus,idomu o kada galiu sulaukti ziedkocio su grazia gelyte?

bet kada biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis irgi pirmas gyvenime Amarilis tuoj žydės smile.gif Kaip laukiu, bus raudonas smile.gif Kai tik pražys pasidalinsiu jo vaizdeliu su jumis smile.gif

Gal kartais žinot kur jų įmantresnių svogūnėlių tūtų galima nusipirkti. Turiu tik vieną raudoną, o norėčiau daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 09 birželio 2008 - 14:16
QUOTE(lile @ 2008 06 09, 15:10)
Gal kartais žinot kur jų įmantresnių svogūnėlių tūtų galima nusipirkti. Turiu tik vieną raudoną, o norėčiau daugiau smile.gif

jei nori imantriu, tai reik siustis, uzsisakinet ax.gif
Atsakyti
ax.gif O gal žinot iš kur, gal kas nors tarpininkauja, jei kartais ne Lietuvoj smile.gif Na labai nesistebėkit manom, aš dar naujokė smile.gif
Atsakyti
Pavasario pradžioje pas mus prekiavo senukuose ,buvo raudoni, balti ,balti su raud .dryžiais.Nrejau balto ,ai bet MB pradėjo bambėti ....taip ir nenusipirkau.Ermitaže pirkau vasario mėn. skaisčiai rožinį,labai liuks spalvytė tik be pavadinimo,ten da kitokių spalvyčių buvo.Dar vieną užsisakiau per tarpininkę iš rojaus sodų.
Atsakyti
Mano amarilis išprotėjo umn.gif Žydi jis anksti pavasarį,ir šiais metais jau peržydėjo. Šiandien jau norėjau iškomandiruot vasarot jį po obelim,ogi žiūriu žiedelį leidžia bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2008 06 11, 13:28)
Mano amarilis išprotėjo  umn.gif  Žydi jis anksti pavasarį,ir šiais metais jau peržydėjo. Šiandien jau norėjau iškomandiruot vasarot jį po obelim,ogi žiūriu žiedelį leidžia  bigsmile.gif  wub.gif

Teisinga kryptim isprotejo thumbup.gif
Atsakyti
O aš vakar išpardavime nusipirkau, tik nežinau kokį už 2,33 lt. amarilį, dabar žiūrėsim kokios spalvos bus kai sulauksim žiedelių.
Atsakyti