Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(saldainia @ 2008 06 03, 13:56)
Balta su ružavu, na bent jau ten tokai etiketė buvo uždėta, ir tik 6 lt. buvo, gal atsugaus, nes žali lapukai labai gražūs.

Tai jei sis ziedelis ir nebus grazus tai manau kita isleis grazu mirksiukas.gif
Nes maniskis citrinukas pirma kart isleido du ziedynstiebius bet tik po tris ziedelius o dabar vel du ziedynstiebiai ir po sesis ziedus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 06 03, 14:56)
Balta su ružavu, na bent jau ten tokai etiketė buvo uždėta, ir tik 6 lt. buvo, gal atsugaus, nes žali lapukai labai gražūs.

manau atsigaus thumbup.gif

QUOTE(Laivite @ 2008 06 03, 23:22)
Tai jei sis ziedelis ir nebus grazus tai manau kita isleis grazu  mirksiukas.gif
Nes maniskis citrinukas pirma kart isleido du ziedynstiebius bet tik po tris ziedelius o dabar vel du ziedynstiebiai ir po sesis ziedus  wub.gif

o maniskis raudonas, tai pries tai iseido zu ziedynstiebius tai po 6 ziedus, o dabar dar vienas ziedynstiebis tai ti 3 ziedukai biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, mano amarilis siuo metu baigia perzydeti. Ju yra daugokai priauge viename lovelyje. Ir kai nupjausiu ziedkoti (o tai jau darysiu siom dienom), ar galesiu atsiskirti vaikiuku is to vazono, ar galima tokiu laiku?
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 06 05, 22:41)
Noriu paklausti, mano amarilis siuo metu baigia perzydeti. Ju yra daugokai priauge viename lovelyje. Ir kai nupjausiu ziedkoti (o tai jau darysiu siom dienom), ar galesiu atsiskirti vaikiuku is to vazono, ar galima tokiu laiku?

o kam?neturi ko veikt? smile.gif rugsėjo mėn. kažkur pradėk mažiau laistyt išnešk vėsiau, o vėliau nupjauk lapus ir padėk kur vėsiau, pvz. aš savuosius išnešiu į rūsį ir parsinešiu sausio-kovo mėn, tada persodinsiu, o jei vaikai lengvai atsiskirs tai ir jie gaus po vazonėlį biggrin.gif o dabar mylėk, tręšk ir popink, nes kuo daugiau lapų, tuo didesnis svogūnas, o kuo didesnis svogūnas, tuo daugiau žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima. As mamai norejau viena svoguniuka atskirti, bet gal nera prasmes, rudeni atskirsiu tada. Ir reiks i grazu vazona visus perkelt, nes dabar kazkaip visi viename sone sulinde, ir lovelis negrazus blush2.gif ten tokie du dideli svogunai ir daug vaiku, ypac apie viena svoguna. Bandau uzsiimti gelininkyste, bet kad cia man vis daugiau klausimu iskyla rolleyes.gif ir vyras sake tos mano geles jam jau nusibodo, nes uzkrautas pilnas kambarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 06, 01:06)
o dabar mylėk, tręšk ir popink, nes kuo daugiau lapų, tuo didesnis svogūnas, o kuo didesnis svogūnas, tuo daugiau žiedų mirksiukas.gif

lotuliukas.gif cia man primine is to rusisko multiko, kai vilkas eketej su uodega zuvi gaude tongue.gif ciem blse pasizu, tiem bolse nalavliu, ciem bolse nalavliu, pakusaju cytniejie... lotuliukas.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 06 06, 10:22)
ir vyras sake tos mano geles jam jau nusibodo, nes uzkrautas pilnas kambarys  biggrin.gif

irnesakyk.gif pabamba ir nustoja biggrin.gif
maniskis jau nebamba, nes pasakiau jei buciau skudurais susidomejus ir kosmetika, tai jo piniginei butu amen lotuliukas.gif tada ne tik drabuziu reiktu bet ir spintu irnesakyk.gif
Atsakyti
Mano amariliai lauke labai puikiai laikosi,vienas maciau dar 2 naujus lapus isleides.O kaip zinot kada juos laikas migdyti,ar jie prades vysti??? g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 06 07, 01:32)

Gražu wub.gif

Žiūriu irgi pirktas kaip raudonas (lapelis įkištas raudono), o pražydo baltai.

Man irgi taip nutiko biggrin.gif
Atsakyti
Jau kaip apsidziaugciau, jei is raudono toks grozis baltas isdygtu wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 06 07, 00:32)

tikras grazuolis wub.gif
as jau kai raudona turiu, tai irgi noreciau balto bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmas gyvenime amarilis smile.gif
Tik foto nelabai išėjo...

user posted image
Atsakyti