Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(Daivike. @ 2008 05 31, 23:27)
Jei gražiai atrodo, lapus naujus leidžia vadinasi svogūną augina, nes kiekvienas naujas lapas tolygu vienam svogūno sluoksniui.

teisingai drinks_cheers.gif o pastabesnės gal būt atkreipė dėmesį į tai jog žiedynkotis išlenda kas tris sluoksnius, vadinas kuo daugiau lapų, tuo, ateitį, daugiau žiedynstiebių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 01, 01:49)
teisingai drinks_cheers.gif o pastabesnės gal būt atkreipė dėmesį į tai jog žiedynkotis išlenda kas tris sluoksnius, vadinas kuo daugiau lapų, tuo, ateitį, daugiau žiedynstiebių wub.gif

Geras, va šito tai nežinojau blush2.gif reiks pastebės įdėmiau lens.gif
Atsakyti
aciu jums visoms aciuks.gif paguodet ir pradziuginot,dabar kantriai lauksiu ir dziaugsiuos puikiais zaliais lapais.O gal i lauka isnesti ir i gelyna kur isodint laikinai iki rudens?kaip sakot? blush2.gif neismanau gi............
Atsakyti
QUOTE(madre @ 2008 06 02, 13:47)
aciu jums visoms aciuks.gif paguodet ir pradziuginot,dabar kantriai lauksiu ir dziaugsiuos puikiais zaliais lapais.O gal i lauka isnesti ir i gelyna kur isodint laikinai iki rudens?kaip sakot? blush2.gif neismanau gi............

cia jau kaip kas nori, manskiai perzydes ir as i lauka nesiu, lai dirva pasidziaugia ax.gif
Atsakyti
As tai dali isnesiau i lauka o kiti lai buna vazonuose ziuresiu ar koks skirtumas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 01, 01:49)

tongue.gif ejau ir as paskaiciuot, kas kiek ten islenda biggrin.gif
Atsakyti
O kiek metų amariliai gyvena?

Maniškis greit žydės, tai foto įdėsiu smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie amarilininkiu mirksiukas.gif Mane irgi suzavejo sios gelytes bigsmile.gif Kaimyne issikrausto ir pasiule priglausti pora vazoneliu.O juose buvo daugybe svoguneliu.Tai kai as juos persodinau, isejo 10 vazoneliu doh.gif Noreciau pasidalinti mirksiukas.gif Sake zydi raudonai.
Kauno raj. Mastaiciai ( prie Garliavos).
Atsakyti
O aš vakar pilnavidurį parduotuvėje su nuolaida nusipirkau, matau žiedelis pradėjo lįsti, tik jis jau labai apdžiuvęs, gal dar išlys?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 06 03, 14:43)
O aš vakar pilnavidurį parduotuvėje su nuolaida nusipirkau, matau žiedelis pradėjo lįsti, tik jis jau labai apdžiuvęs, gal dar išlys?

kokios spalvos g.gif
Atsakyti
Balta su ružavu, na bent jau ten tokai etiketė buvo uždėta, ir tik 6 lt. buvo, gal atsugaus, nes žali lapukai labai gražūs.
Atsakyti
Mano amarilis tik dabar ruošiasi žydėt, nors visada žydėdavo kovo mėn. ax.gif
Atsakyti