Snekam toliau ir ikeliu savo grozi
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 09, 10:53)
Gražus tas "grožis" ,spalva labai sodri
aš saviškių dabar visus lapus nukirpau, jau labai dideli buvo, ar blogai padariau, stovi jos pas mane dabar laiptinėje, kur nei saulutės nei šilumos nėra.
QUOTE(saldainia @ 2008 05 09, 13:05)
aš saviškių dabar visus lapus nukirpau, jau labai dideli buvo, ar blogai padariau, stovi jos pas mane dabar laiptinėje, kur nei saulutės nei šilumos nėra.
Manau, kad nera laaabai blogai- gal uzmigs. Tik maziau laistykit, lai ilsisi. Dar viena finta zinau apie amarilius- tuo paciu peiliu (zirklem) negalima pjauti dvieju is karto (viena po kito)- reikia butinai nuplauti peili, nes susimaiso spalvos. Pati nebandziau, bet...
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 09, 08:27)
Va mano amarilis
grazuolis, toks kaip pas mane buvo, nu man ju spalvyyyyyyte
bet ziuriu ir pas tave nera ilgas kotas
ačiū už patarimus.
QUOTE(rena @ 2008 05 09, 14:49)
grazuolis, toks kaip pas mane buvo, nu man ju spalvyyyyyyte
Taip, trumpukas, bet gal cia tu veisliniu tokia veisle
O kai ziedai nuzydes, man ziedkocius ir lapus nupjauti ir leisti ilsetis ar dar leisti paaugti lapams?? Ir tada kada ji migdyti??
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 09, 15:05)
Taip, trumpukas, bet gal cia tu veisliniu tokia veisle
O kai ziedai nuzydes, man ziedkocius ir lapus nupjauti ir leisti ilsetis ar dar leisti paaugti lapams?? Ir tada kada ji migdyti??
matyt
o as tai ziedkocius nupjoviau o lapus palikau, juk per lapus semiasi medziagu ir stiprybes, as ji dar ir palaistau, o migdyt rudeni bent jau as taip manau
QUOTE(rena @ 2008 05 09, 15:23)
matyt
o as tai ziedkocius nupjoviau o lapus palikau, juk per lapus semiasi medziagu ir stiprybes, as ji dar ir palaistau, o migdyt rudeni bent jau as taip manau
O tai tada zydi tik viena karta per metus?? Mano drauge dziaugiasi ziedais du kartus per metus, tai gal ji juos is karto ir migdo Reiks uzklausti
QUOTE(Ice tea @ 2008 05 09, 15:27)
O tai tada zydi tik viena karta per metus?? Mano drauge dziaugiasi ziedais du kartus per metus, tai gal ji juos is karto ir migdo Reiks uzklausti
davai klausk, nes as irgi noriu dziaugtis du kartus
Ice tea nuostabus ziedai
Vienas pazystamas vyrukas per Motinos diena tokios pat spalvos dovanojo visa puokste
Vienas pazystamas vyrukas per Motinos diena tokios pat spalvos dovanojo visa puokste
Gražuolis raudonasis.
Tokia sodri spalva.
O pas mus pražydo štai toks, pakankamai tradicinis, bet man gražus:
Tokia sodri spalva.
O pas mus pražydo štai toks, pakankamai tradicinis, bet man gražus: