QUOTE(Žižma @ 2008 09 04, 10:38)
Malibu, seniai sergi, įdomu, kiek maždaug?
Jeigu pakaitalas padeda, ar reikėtų ieškot originalo? Nes Omeprazolis man padėjo. Paskui pasiūlė dar geriau veikiantį tą Lanzul'į. Sakė, kad jeigu gerai jaučiuosi, gert mažesnę palaikančiąją dozę - 15 mg. Kartais geriu kas antrą dieną. Kartais visą savaitę nieko.
Tiesą pasakius, nežinau, kas ta 'bareto stemplė'
.
Keista ir man dėl tosa žarnos ryjimo. daktarė vis aiškina, kad dar anksti žiūrėti, kad gydymas yr ailgas...o jau tuoj bus metai po paskutinio patikrinimo.
Labai labai linkiu, Malibu, kad liga grėsmingai neprogresuotų, kad gydymas pagaliau būtų veiksmingas
.
Jeigu pakaitalas padeda, ar reikėtų ieškot originalo? Nes Omeprazolis man padėjo. Paskui pasiūlė dar geriau veikiantį tą Lanzul'į. Sakė, kad jeigu gerai jaučiuosi, gert mažesnę palaikančiąją dozę - 15 mg. Kartais geriu kas antrą dieną. Kartais visą savaitę nieko.
Tiesą pasakius, nežinau, kas ta 'bareto stemplė'

Keista ir man dėl tosa žarnos ryjimo. daktarė vis aiškina, kad dar anksti žiūrėti, kad gydymas yr ailgas...o jau tuoj bus metai po paskutinio patikrinimo.
Labai labai linkiu, Malibu, kad liga grėsmingai neprogresuotų, kad gydymas pagaliau būtų veiksmingas

viskas prasidejo per antra nestuma, tai nuo to laiko 4m praejo, 3 metus geriau omeprozoli, padedavo 2 menesiams, po to vel erozijos, rugsciu nejutau, tik atsiruginejau iki oro trukumo ir pykino. dabar jau viskas sutriko. as pripratau prie omeprozolio ir nebeveiksmingas, tai kai paumeje pagerkit originala, po to retkairciais omeprozoli, nes tikrai po kurio laiko vaistai nebepadeda del to kad per ilgai 1 vartojam... o zarna reiktu visom ryti, jei jau gydo nuo to, maza kas gal dozes ne tos, o gal reikia kazko rimciau, o gal ir tik maisto reguliavimo uztenka. pagal ka jie vaistus skiria. as jau prisizaidziau, nedaryk ir jus to... niekad nera per anksti diagnozuoti tikslia liga. na poliklinikoje nebus brangu ir mokamai. 50 gal litu.
Aciu Zizma uz nuostabu palinkejima. as labai bijau, bet tikiuosi geriausio.
jei kas nujauciate kad stresas veikia tai, tai nebijokit nueiti pas psichiatra. pagersit vaistukus ir pamirsit ta beda, nes dauguma ju yra nuo streso ir grynai psichologiski dalykai. man po mamos laidotuviu viskas tiek suumejo, kad baisu...
noreciau visoms palinketi bent didziaja dalimi pasveikti ir kad musu gretos nedidetu