Ar sergant skrandzio refliuksu yra nemalonus skonis burnoje ir (ar) nemalonus kvapas is burnos?
QUOTE(Žižma @ 2008 08 22, 11:07)
Oho, nepigu
Tas LAnzuli kainuoja 31 Lt, vakar nuspirkau
(14 kapsulių)
Skaičiau straispnį apie Nexium, ten jis pristatomas vos ne vienas iš pačiūpačių gariausių esant refliuksui.
bet kad ir kiti padeda. Nebent stemplės erozija didelė ar dar kas. Jau pradadu manyt, kad čia buvo užsakytas reklaminis straipsnis

Skaičiau straispnį apie Nexium, ten jis pristatomas vos ne vienas iš pačiūpačių gariausių esant refliuksui.

omeprozolis yra pakaitalas, o ne originalas. originalai kainuoja brangiai ir tikrai geresni. sergu as seniai, issivyste man bareto stemple, esu per milimetra nuo vezio, nors ir vaistus geriau ir maista ziurejau... merginos susiimkit kiek imanoma, nes isgirsti zodi vezys yra baisu, o tai nutinka 5 proc serganciu. man tik 31, ir kai pagalvoju kad galiu nepamatyti savo vaiku uzaugusiu-vos laikausi... o atrode taip nekalta viskas....
QUOTE(Migle79 @ 2008 08 25, 15:56)
Ar sergant skrandzio refliuksu yra nemalonus skonis burnoje ir (ar) nemalonus kvapas is burnos?
del kvapo nezinau, bet skonis tragiskas kai refliuksas pazenges...
QUOTE(*Malibu* @ 2008 08 25, 21:23)
sergu as seniai, issivyste man bareto stemple, esu per milimetra nuo vezio, nors ir vaistus geriau ir maista ziurejau... merginos susiimkit kiek imanoma, nes isgirsti zodi vezys yra baisu, o tai nutinka 5 proc serganciu. man tik 31, ir kai pagalvoju kad galiu nepamatyti savo vaiku uzaugusiu-vos laikausi... o atrode taip nekalta viskas....
Parašyk simptomus ir iš ko sprendi kad esi taip arti vėžio?
Malibu, apsviesk prasau mane jei omeprozolis yra pakaitalas, kas yra tas orginalas
Galuojuosi ir as su tuo refliuksu, pripazino ir isvarza , nexium kazkiek padeda, visokie gasekai jokio poveikio

QUOTE(pievutė @ 2008 08 27, 13:49)
Malibu, apsviesk prasau mane jei omeprozolis yra pakaitalas, kas yra tas orginalas
Galuojuosi ir as su tuo refliuksu, pripazino ir isvarza , nexium kazkiek padeda, visokie gasekai jokio poveikio 

originalai yra 2 berods. tai firmos kurios juos isrado daug metu bande tyre. po 10 metu jie parduoda veikliaja medziaga kitoms kompanijoms, bet tai tik veiklioji medziaga, o sudedamosios dalys jau kitos. originalas tra sveicaru ar vokieciu. pavadinima parasysiu veliau. dabar nepamenu. jei jau turi isvarza, tai ilgokai kankiniesi ir nesekmingai gydaisi... blogai...

QUOTE(*Malibu* @ 2008 08 29, 18:48)
originalai yra 2 berods. tai firmos kurios juos isrado daug metu bande tyre. po 10 metu jie parduoda veikliaja medziaga kitoms kompanijoms, bet tai tik veiklioji medziaga, o sudedamosios dalys jau kitos. originalas tra sveicaru ar vokieciu. pavadinima parasysiu veliau. dabar nepamenu. jei jau turi isvarza, tai ilgokai kankiniesi ir nesekmingai gydaisi... blogai... 

Prasau, parasyk pavadinima, kai galesi. Ka norejai pasakyti siuo sakiniu, kuri paryskinau

QUOTE(klaida @ 2008 08 29, 19:56)
Prasau, parasyk pavadinima, kai galesi. Ka norejai pasakyti siuo sakiniu, kuri paryskinau 

parasysiu, nors betkurioj vaistinej pasakytu ji... kaip tik vaziuosiu pirkti ju, turiu recepta.... o paryskinta sakini galiu pakomentuoti... blogai vystosi gydymo eiga, nes organizmas nepasiduoda pilnsai gydymuisi, o tai gali itakoti ir mytyba ir stresas, igimti dalykai, labai individualu. as darau rodos viska tobulai, bet va nesiseka ir man... isvarza islenda nuo negydomo isisenyjusio refliukso. na graziai rasyti nemoku, tai ir rasau taip galbut truputi per grubiai. bet esme ta pati...
Sveikos
Noriu pasiteirauti, dėl daržovių, vaisių
mane tai nervina, tai kad negaliu semtis vitaminų vasarą iš natūralių produktų. O tie papildai vėl nėra labai gerai skrandžiui
Imuninei sistemai labai reikalingas C iškart atpuola, nes beveik nieko negaliu valgyti kas nors truputį rugščiau. Ką jūs darot su daržovėm ir kurias valgot. Ar valgot tik troškintas ir virtas?

QUOTE(*Malibu* @ 2008 08 30, 12:47)
parasysiu, nors betkurioj vaistinej pasakytu ji... kaip tik vaziuosiu pirkti ju, turiu recepta.... o paryskinta sakini galiu pakomentuoti... blogai vystosi gydymo eiga, nes organizmas nepasiduoda pilnsai gydymuisi, o tai gali itakoti ir mytyba ir stresas, igimti dalykai, labai individualu. as darau rodos viska tobulai, bet va nesiseka ir man... isvarza islenda nuo negydomo isisenyjusio refliukso. na graziai rasyti nemoku, tai ir rasau taip galbut truputi per grubiai. bet esme ta pati...
Aciu tau uz komentara

O po kiek laiko pakartotinai daro "zarnos ryjimo" tyrima. Man po vaistu kurso nieko nedare (gal negalima) taip daznai? Bet is kur gydytoja zino, kad ten viskas sugijo. Negi vien is mano pasakojimu kaip jauciuosi ? Juk buna dienu, kai visai gerai jauciuosi, o buna, kad ir nuo jogurto negera

QUOTE(trude @ 2008 08 31, 12:19)
Sveikos
mane tai nervina, tai kad negaliu semtis vitaminų vasarą iš natūralių produktų. O tie papildai vėl nėra labai gerai skrandžiui
Imuninei sistemai labai reikalingas C iškart atpuola, nes beveik nieko negaliu valgyti kas nors truputį rugščiau. Ką jūs darot su daržovėm ir kurias valgot. Ar valgot tik troškintas ir virtas? 
Darzoves verdu ir sutrinu iki kosytes.
Dar spaudziu sultis, kurias pries geriant praskiedziu vandeniu.

Darzoves verdu ir sutrinu iki kosytes.
Dar spaudziu sultis, kurias pries geriant praskiedziu vandeniu.

Malibu, buk gerute parasykit tu vaistu pavadinima

QUOTE(pievutė @ 2008 09 04, 09:10)
as geriu pariet 10 mg ir 10 tableciu kainuoja kazkur 54 lt, o yra N.... vaistai ju kaina apie 80 lt. menesiui daug gaunasi...
Zarna as ryju kas kokius 3 men, o jei reikia ir dazniau, bet buna pusmeti nereikia. Poliklinikoje pati nutarus ir be eiles uz mokesti gali pasidaryti ta pacia diena. As taip ir darau. rijau zarna pries savaite ir dar pries men iki paskutinio. atrode kad pablogejo, nes tas kraujas burnoj nedziugino, bet sako geriau nei buvo...
O mane erzina jogurtai ir labai, pieno produktai suaugusiems yra sunkiai virskinami, o seniems isvis nerekomenduojami....
Lekiu i lova, nes nuo temperaturos silpna...
QUOTE(*Malibu* @ 2008 08 25, 22:23)
omeprozolis yra pakaitalas, o ne originalas. originalai kainuoja brangiai ir tikrai geresni. sergu as seniai, issivyste man bareto stemple, esu per milimetra nuo vezio, nors ir vaistus geriau ir maista ziurejau... merginos susiimkit kiek imanoma, nes isgirsti zodi vezys yra baisu, o tai nutinka 5 proc serganciu. man tik 31, ir kai pagalvoju kad galiu nepamatyti savo vaiku uzaugusiu-vos laikausi... o atrode taip nekalta viskas....
Malibu, seniai sergi, įdomu, kiek maždaug?
Jeigu pakaitalas padeda, ar reikėtų ieškot originalo? Nes Omeprazolis man padėjo. Paskui pasiūlė dar geriau veikiantį tą Lanzul'į. Sakė, kad jeigu gerai jaučiuosi, gert mažesnę palaikančiąją dozę - 15 mg. Kartais geriu kas antrą dieną. Kartais visą savaitę nieko.
Tiesą pasakius, nežinau, kas ta 'bareto stemplė'

Keista ir man dėl tosa žarnos ryjimo. daktarė vis aiškina, kad dar anksti žiūrėti, kad gydymas yr ailgas...o jau tuoj bus metai po paskutinio patikrinimo.
Labai labai linkiu, Malibu, kad liga grėsmingai neprogresuotų, kad gydymas pagaliau būtų veiksmingas