QUOTE(klaida @ 2009 01 10, 20:49)
Jooo, labai geru, jei pastoviai virsuje kairi sona skauda ir po vaistu kurso nedarytas skrandzio tyrimas. Taip ir neaisku, kas ten pasikeite ar kas pasitaise. Pas mane kazkoks uzsleptas refliuksas. Man niekada nekyla rugstis, bet maistas atpilamas atgal, skrandis pilnas tulzies ir maudimas. Jau ir stempes dalis apimta.
Maista bandziau reguliuoti, bet nelabai supratau... budavo ir nuo kosiu negera ir nuo kitokio dietinio maisto. Buvau atsisakiusi visko, ko negalima valgyti sergant sia liga, jokiu vaisiu, jokiu keptu, rukytu, duonos ir t.t... Bet vistiek tas pats darosi. Toks jausmas, kad organizmas pripranta prie to "sveiko maisto" ir vel savo "kapryzus" rodo. Uzpykau ir pradejau valgyti viska, be jokio atmetimo. Koks skirtumas, vistiek tas pats darosi. O visi negalavimai praeina, kai grynos degtines (per sventes) isgeriu

Bet kasdien juk negersi. Cia neiseitis. Tai va, kaip su ta mityba..
rugstis mane pradejo kankinti tik po 3 metu turbut, pries tai tik pykino is daug atsiruginejau.
koses turi but virtos vandeny, jei yra pieno- gali ir netikti
kapryzus organizmas rodys net ir valgant reikiama maista, nes liga nepasisalina, bet bent neblogini padeto, o numoti ranka negalima, skirtumas yra ka valgai. dabar sakai kad taspats, bet ar po metu irgi galesi tai pasakyt, tikiuosi, kad taip, bet as kai dabar turiu rimta beda, nebedaryciau taip kaip tu sakai. niekad nezinai kada viskas gali pasisukti kitaip. aisku nereikia galvot kas bus blogai, bet pasitemti ir tiesiog pamirsti senus iprocius ir tiketi, kad taip gyvensi laiminga dar minimum 60 metu
jetau, tuoj pati patikesiu kad gyvensiu dar 50 metu