Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 07, 21:22)
Smagu, kad nuotaikos geros  thumbup.gif  rasai apie tokia nakteles karta i du menesius, o man jos kartojasi kas antra nakti  ax.gif  ir be vaistu ismokau gyventi, nes dirgina ir negerai. as siandiena visai neblogai, kolkas  rolleyes.gif  retokai kada taip buna  cool.gif

Mlibu as tave suprantu ir palaikau kiek gali zmogiskos galybes wub.gif wub.gif wub.gif kaip gera kaip tau gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2009 01 07, 20:33)
Mlibu as tave suprantu ir palaikau kiek gali zmogiskos galybes wub.gif  wub.gif  wub.gif kaip gera kaip tau gerai wub.gif

zinau, kad pergyveni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 07, 22:05)
zinau, kad pergyveni  wub.gif

Praeitis ir dabartis - mūsų priemonės, tik ateitis - mūsų tikslas wub.gif Malibu wub.gif
Atsakyti
Kaip tylu sioje temeleje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2009 01 10, 10:14)
Kaip tylu sioje temeleje wub.gif

Cia gi bangomis tokiomis biggrin.gif kartais vos spejama rasyti, o kartais savaite galima paatostogauti smile.gif man daug darbu siandien namuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 10, 12:25)
Cia gi bangomis tokiomis  biggrin.gif  kartais vos spejama rasyti, o kartais savaite galima paatostogauti  smile.gif  man daug darbu siandien namuose  rolleyes.gif

Nagi nagi,papasakok ka zadi cia nuveikt siandien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2009 01 10, 11:27)
Nagi nagi,papasakok ka zadi cia nuveikt siandien ax.gif

nupuosti vos ne 3m egle, nurinkti kaledines dekoracija, iskuopti 300 litru akvariuma, o po to dar 25 litru. susitvarkyti kambarius, padaryti valgyti ir kt smile.gif
uzteks visai dienai vargelio. o dar viena be vyro, tai bus sunkoka blush2.gif
Atsakyti
Malibu, kaip tavo tyrimas praejo. Ka gero pasake?
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 10, 13:32)
Malibu, kaip tavo tyrimas praejo. Ka gero pasake?

tikejausi tyliai praslinkti blush2.gif
kadangi atsakymai buvo liudnesni nei pries 6 sav, tai ir nutylejau verysad.gif nera labai zenklaus pablogejimo, bet blogeja verysad.gif dar ir gastritas vidutinio laipsnio irasytas, nors skrandyje bedu niekad nebuvo unsure.gif vienintelis pliusas, nera eroziju, bet baretas praplatejo, tulzies per daug, zaizdele skrandyje, kurios nebuvo ir visai raukas parejes. bet tai labai nenuliudino manes, mane neramina tik, kad sirdele vis sunkiau toleruoja visus negalavimus. prie jos permusimu pripratus, bet kai tie sustojimai trunka po 3 sekundes- tai gasdina ir tik adrenalinas padeda tam kartui. kartais norisi atsisesti ir parasyti atsisveikinimo rasteli, bet kai pagereja, dziaugiuosi, kad baigesi. nuotaikos geros pas mane paskutinem dienom, jei neziuret i seimyninius izdivonus rolleyes.gif
Atsakyti
Tai nekas...
O kaip del operacijos? Gal siais metais jau skirtas finansavimas.

Laikykis ir nepasiduok visokiems izdevonams
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 10, 14:10)
Tai nekas...
O kaip del operacijos? Gal siais metais jau skirtas finansavimas.

Laikykis ir nepasiduok visokiems izdevonams

nezinau kaip del operacijos. jau turetu but gave nauja biudzeta arba bent neuzilgu gaus, bet kad dar ir gydytojo toks abejingumas, nors ji skaito vienu geriausiu ten- profesorius. buvo prastai, sake darys po atsakymu, nepadare, sake darys iskart jei pabloges, bet beveik tikra, kad nieko nedarys schmoll.gif biggrin.gif juokas per asaras biggrin.gif Ai, jei Dievas nores, kad viskas butu gerai, tai taip ir bus, o as tik darysiu tas kas mano jegoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 10, 14:14)
nezinau kaip del operacijos. jau turetu but gave nauja biudzeta arba bent neuzilgu gaus, bet kad dar ir gydytojo toks abejingumas, nors ji skaito vienu geriausiu ten- profesorius. buvo prastai, sake darys po atsakymu, nepadare, sake darys iskart jei pabloges, bet beveik tikra, kad nieko nedarys  schmoll.gif  biggrin.gif  juokas per asaras  biggrin.gif  Ai, jei Dievas nores, kad viskas butu gerai, tai taip ir bus, o as tik darysiu tas kas mano jegoms  mirksiukas.gif

Tai gal tas daktariukas ko nors nori (pvz. vokelio). Gi buna, kad po to pasikeicia ir gydymo tempai ir metodai ( cia is savo praktikos)
Vien Dievui visko negalima palikti ax.gif Kita karta reikia ir ikyriai lysti, kad butum pastebetas zmogus
Atsakyti