QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 06, 22:42)
kol turi tik maza bedele, maximaliai atsisakyk kepto, rukyto, marinuoto, astraus, tabako, alkoholio, kavos, juodos duonos ir pieno produktu, bei vaisiu citrusiniu ir uogu (uogieniu)- faktiskai daugiau nei puse ir dar tiesa- riebaus. kol tik pradzia - pasistenk, tai nera sunku, o paskui vel palengva grisi prie iprasto maisto, bet teks visad prisiminti ka kisi i burna, nes jei mityba bus netinkama- liga atsinaujins, o gal ir paumes dar labiau. tik nuo taves priklauso ar pamirsi issigydzius refliuksa. ne visas mus moke teisingu iprociu ir ka galima ir ko ne, ir forumu dar tokiu nelabai buvo, todel kaikurios mes cia esam prie tu sunkesniu ligoniu.
Tau pavyks, tikiu
stengiuosi jau dabar kiek iseina mazinti kas draudziama. as ir tikiuos kad pavyks, eisiu kita men vel ryti ziuresim kas ten

dar pas mane sake kazkokie klapanai neuzsidaro, greiciausiai gimymo pasekme, ar kas girdejot apie toki
QUOTE(Austejyte @ 2009 01 07, 09:53)
Sveikos,
As ka tik is zarnos rijimo

Aciu dievui mano situacija nepablogejusi, kol kas stemple atrodo pakankamai graziai, neskaitant Baretto liezuvelio

Bet zinokit, su kiekvienu kartu vis lengvesnis tas tyrimas (nors ju jau begales pridaryta), svarbiausia gilus kvepavimas per burna
Va, dar paklausiau apie pieno produktus, tai sake, kad kiekvienam individualiai del tu pieno produktu. Pvz, man visai tinka saldaus pieno baltas suris, kazkaip nuo jo nekyla rugstys, ypac jei uzsitepu su medumi ir geriu su siltu vandeniu. Aisku, nereikia padauginti. Beje, medus su siltu vandeniu mazina rugsti, su saltu - didina. Jau ne vieno senolio issiklausinejau

Bet toki suri geriausia pirkti is ukininku, nes parduotuvinis ir man nelabai tinka. Daugiau pieno produktu nelabai galiu (nei sureliu, nei varskes ir pan.). O taip kartais kefyro noretusi

Tai tada tokiu atveju naturaliai susirauginu piena, tai dar galiu truputuka (aisku, irgi nepadauginti). Ir dar sviesta valgau, nes organizmui butinas riebalas, man jis irgi kazkaip nekenkia, bet renkuosi saldaus pieno ir irgi nepadauginu
Beje, nevalgykit jokiu slapiu mesyciu is parduotuves, nes jos ten primirkytos i visokius brudus, tai taip mums refliuksininkems kenkia, kad net koktu darosi
o del tu visu persalimo ligu... Kai man atsirado refliuksas, as pradejau maziau sirgti persalimo ligomis, tai susigalvojau, kad rugstys, esancios gerkleje, sueda visas bacilas

Ot fantaziorcike is manes
Reniss, kai pasikonsultuosi pas Misi, parasyk kaip sekesi, as irgi planuoju pas ji apsilankyti
Malibu, o kaip tu jautiesi, gal siek tiek ramiau viskas?
o as sergu, lyg bronhitas, nezinau, bet temperatura sukyla iki 38,7

esu izoliuota nuo savo mazylio

geriu antibiotikus ir pakeite man ta lanzul i ultopa