Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

Aš ką tik ir iš žarnos rijimo. Skrandis gražus, stemplė paraudus del refliukso, žaizdų, opų nėra , skrandzio sulčių kiekis padidintas:mmm
Bet čia apsilankius visada užpuola hipohondrijos priepuoliai bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 07 sausio 2009 - 11:54
Sveikos
Prisjungiu ir aš su savo bėdom.Rytoj eisiu pas datkarus.
Man skrandžio neskauda,rėmuo negraužia,bet gale gerklės kažkoks kamuolys ir nei nuryt,nei išspjaut galiu.Net pykina.Burnoj kartu.
Ko gero reiks žarną valgyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2009 01 07, 12:53)
Aš ką tik ir iš žarnos rijimo. Skrandis gražus, stemplė paraudus del refliukso, žaizdų, opų nėra , skrandzio sulčių kiekis padidintas:mmm
Bet čia apsilankius visada užpuola hipohondrijos priepuoliai bijau.gif

Mane irgi ima baimes priepuoliai fear.gif pries tyrimus ir niekaip su savim nesusitvarkau, nors jau daryta daug kartu. Cia turbut visiems taip, tik vieni labiau bijo, kiti - maziau ax.gif Nors nera ten taip baisu blush2.gif

Vilma27, kasnis burnoj, tai refliukso pozymis, bet ka gali zinoti, gal tai visai kita liga ir tikekimes, kad tau ne ta slykstyne GERL mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 01 07, 09:53)
o del tu visu persalimo ligu... Kai man atsirado refliuksas, as pradejau maziau sirgti persalimo ligomis, tai susigalvojau, kad rugstys, esancios gerkleje, sueda visas bacilas  lotuliukas.gif Ot fantaziorcike is manes  blush2.gif 
Malibu, o kaip tu jautiesi, gal siek tiek ramiau viskas?

man irgi ju kazkaip sumazejo, retai kada minimaliai persalu, bet iskart jauciasi kur refliuksas kur persalimas ( stazas) lotuliukas.gif
As kaip kada. Sia akimirka neblogai, o jei pries valanda buciau paskaiciusi, tai buciau parasiusi-noriu nusisauti biggrin.gif nekenciu ryto ir vakaro. tada blogiausia man. ryte beproto pykina ir atrodo apvemsiu visus kampus, o vakare viska skauda ir rugstys ir pilvas kaip nescios, svaigsta, tada vel pradeda pykinti doh.gif
O tai pas tave tik vienas liezuvelis? ir kiek zinau isvarza tik besiformuoja bigsmile.gif Man poryt ryjimas. Tikiuosi nebus pablogejimo, nors jauciu tai priesingai g.gif na ziuresim biggrin.gif

QUOTE(vilma27 @ 2009 01 07, 12:06)
Ko gero reiks žarną valgyt g.gif

4u.gif
Nuo jos ir pradeciau, be tyrimu negalima daryt isvadu 4u.gif
TRUDE, is tavo aprasymo beveik sveika esi, tai jei mityba sureguliuosi idealiai, gal greit pamirsi visas bedas bigsmile.gif Dziugu skaityti tokiu postus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Austejyte @ 2009 01 07, 13:09)
Mane irgi ima baimes priepuoliai fear.gif pries tyrimus ir niekaip su savim nesusitvarkau, nors jau daryta daug kartu. Cia turbut visiems taip, tik vieni labiau bijo, kiti - maziau  ax.gif Nors nera ten taip baisu  blush2.gif

Vilma27, kasnis burnoj, tai refliukso pozymis, bet ka gali zinoti, gal tai visai kita liga ir tikekimes, kad tau ne ta slykstyne GERL  mirksiukas.gif

o as nebijau zarnos ryjimo, man tai taspats kas nueiti desros nusipirkti blush2.gif
kasnis burnoj gali buti ir nervinio pobudzio ir refliuksas nervinis gali buti, cia turbut lengviau, kai zinai kad reikia ad ar kokiu kitu vaistu ir baigta ax.gif
Atsakyti
Nu jo,o kas ta GERL? Man irgi atrodo kad pas mane nervinis.Bet tas kamuolys gerklėj,jau nebegaliu.Žarnos ryt nebijau,norisi greičiau išsitirt.
Atsakyti
QUOTE(vilma27 @ 2009 01 07, 14:24)
Nu jo,o kas ta GERL? Man irgi atrodo kad pas mane nervinis.Bet tas kamuolys gerklėj,jau nebegaliu.Žarnos ryt nebijau,norisi greičiau išsitirt.

trumpai tariant refliuksas smile.gif
pilnai: gastroezofaginio refliukso liga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 06, 22:42)
kol turi tik maza bedele, maximaliai atsisakyk kepto, rukyto, marinuoto, astraus, tabako, alkoholio, kavos, juodos duonos ir pieno produktu, bei vaisiu citrusiniu ir uogu (uogieniu)- faktiskai daugiau nei puse ir dar tiesa- riebaus. kol tik pradzia - pasistenk, tai nera sunku, o paskui vel palengva grisi prie iprasto maisto, bet teks visad prisiminti ka kisi i burna, nes jei mityba bus netinkama- liga atsinaujins, o gal ir paumes dar labiau. tik nuo taves priklauso ar pamirsi issigydzius refliuksa. ne visas mus moke teisingu iprociu ir ka galima ir ko ne, ir forumu dar tokiu nelabai buvo, todel kaikurios mes cia esam prie tu sunkesniu ligoniu.
Tau pavyks, tikiu  mirksiukas.gif  4u.gif

stengiuosi jau dabar kiek iseina mazinti kas draudziama. as ir tikiuos kad pavyks, eisiu kita men vel ryti ziuresim kas ten ax.gif dar pas mane sake kazkokie klapanai neuzsidaro, greiciausiai gimymo pasekme, ar kas girdejot apie toki g.gif

QUOTE(Austejyte @ 2009 01 07, 09:53)
Sveikos,

As ka tik is zarnos rijimo  wacko.gif Aciu dievui mano situacija nepablogejusi, kol kas stemple atrodo pakankamai graziai, neskaitant Baretto liezuvelio  thumbup.gif Bet zinokit, su kiekvienu kartu vis lengvesnis tas tyrimas (nors ju jau begales pridaryta), svarbiausia gilus kvepavimas per burna  thumbup.gif
Va, dar paklausiau apie pieno produktus, tai sake, kad kiekvienam individualiai del tu pieno produktu. Pvz, man visai tinka saldaus pieno baltas suris, kazkaip nuo jo nekyla rugstys, ypac jei uzsitepu su medumi ir geriu su siltu vandeniu. Aisku, nereikia padauginti. Beje, medus su siltu vandeniu mazina rugsti, su saltu - didina. Jau ne vieno senolio issiklausinejau  thumbup.gif Bet toki suri geriausia pirkti is ukininku, nes parduotuvinis ir man nelabai tinka. Daugiau pieno produktu nelabai galiu (nei sureliu, nei varskes ir pan.). O taip kartais kefyro noretusi  doh.gif Tai tada tokiu atveju naturaliai susirauginu piena, tai dar galiu truputuka (aisku, irgi nepadauginti). Ir dar sviesta valgau, nes organizmui butinas riebalas, man jis irgi kazkaip nekenkia, bet renkuosi saldaus pieno ir irgi nepadauginu  ax.gif
Beje, nevalgykit jokiu slapiu mesyciu is parduotuves, nes jos ten primirkytos i visokius brudus, tai taip mums refliuksininkems kenkia, kad net koktu darosi  unsure.gif

o del tu visu persalimo ligu... Kai man atsirado refliuksas, as pradejau maziau sirgti persalimo ligomis, tai susigalvojau, kad rugstys, esancios gerkleje, sueda visas bacilas  lotuliukas.gif Ot fantaziorcike is manes  blush2.gif 

Reniss, kai pasikonsultuosi pas Misi, parasyk kaip sekesi, as irgi planuoju pas ji apsilankyti  4u.gif

Malibu, o kaip tu jautiesi, gal siek tiek ramiau viskas?

o as sergu, lyg bronhitas, nezinau, bet temperatura sukyla iki 38,7 doh.gif esu izoliuota nuo savo mazylio verysad.gif geriu antibiotikus ir pakeite man ta lanzul i ultopa
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 01 07, 19:11)
pas mane sake kazkokie klapanai neuzsidaro, greiciausiai gimymo pasekme, ar kas girdejot apie toki g.gif

turbut kalbi apie skrandzio rauka. pas dauguma musu refliusininkiu jie pilnai neuzsidaro, o pas mane jis visai nebedirba 4u.gif o tada ir prasideda procesas link bareto, nes nelieka apsaugos. uztat kol pradzia ligos ar nesunki, susiimkit ir tada neliks vargo ir kanciu smile.gif
linkiu greiciau pasveikti. manau po poros dienu jau jausies gerai, tik geruju bakteriju nepamirsk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 07, 19:27)
turbut kalbi apie skrandzio rauka. pas dauguma musu refliusininkiu jie pilnai neuzsidaro, o pas mane jis visai nebedirba  4u.gif o tada ir prasideda procesas link bareto, nes nelieka apsaugos. uztat kol pradzia ligos ar nesunki, susiimkit ir tada neliks vargo ir kanciu  smile.gif
linkiu greiciau pasveikti. manau po poros dienu jau jausies gerai, tik geruju bakteriju nepamirsk  mirksiukas.gif

jetaus kaip cia viskas sudetinga, jei ne vienas tai kitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 01 07, 19:38)
jetaus kaip cia viskas sudetinga, jei ne vienas tai kitas doh.gif

nieko cia sudetingo, tik iprasti kitaip maitintis reikia, cia ir pagrindas....
Atsakyti
Sweikos mergytes ir (Malibu*) wub.gif as irgi buvau sveciuose pas mamyte su vaikais,tai pasiilsejau thumbup.gif mamyte ir mazaja palikt paprase ir mane i parduotuviu apsniukstinejima isleido,tai apsipirkau wub.gif (bet neislaidavau)viskas ko reikia wub.gif Vakar naktele uzturejau doh.gif atsikeliau ir taip skranduka skaudejo doh.gif net apsiverkt suspejau,sekoje Nospos dvi tabletytes ir iki ryto thumbup.gif dar jauciu toky diskomforta,bet jau geriau ax.gif Kai kartais taip suskausta,atrodo leksiu jau prasytis operacijos,bet vis apsiraminu ,nes neseniai ryjau zarna ir gyditojas sake,dar nereikia chirurginio issimaisymo rolleyes.gif tai ir laukiu,nors man jei taip suskausta tai per du menesiukus koky viena karta,panasiai kaip Austejukas raso.Gyditojas sako,kad kartais uzsilaiko tas maistas ir buna tokiu nutikimu del rauko nesuveikimo unsure.gif Bet kaip niorisi nebetureti tokiu nepatogumu,as tokia jautri visokioms gyvenimo situacijomis doh.gif verkiu net telika ziuredama wub.gif Niu noriu,kad visi butu laimingi ir sveiki wub.gif Malibu labai labai noreciau,kad po penktadienio tyrimuku tau atsakymas butu wub.gif wub.gif wub.gif Ir visoms Jums linkiu siuos metus pradeti su kuo geriausia sveikatele,stiprybes ir meiles Jusu namams!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2009 01 07, 20:10)

Smagu, kad nuotaikos geros thumbup.gif rasai apie tokia nakteles karta i du menesius, o man jos kartojasi kas antra nakti ax.gif ir be vaistu ismokau gyventi, nes dirgina ir negerai. as siandiena visai neblogai, kolkas rolleyes.gif retokai kada taip buna cool.gif
Atsakyti