QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 06, 16:04)
penktadieni zondas, tai penktadieni arba pirmadieni vaziuosiu i santariskes. jie ten turi viska ka reikia
lankausi pas profesoriu Irniu
kompetentingas ale labai kerepliskas. sake darys operacija iskart, kai is onkologinio gaus teigiamus rezultatus, gavo ir nedaro, tipo pabandykim be operacijos ir pinigu nera. liko kelios dienos. 6 sav kentejau, pakentesiu kelias dienas
as sianakt tik 2 val miegojau. nu negaliu issimiegoti. pabundu nuo pykinimo ir skausmu, tai arba cia sm sedziu arba guliu ir laukiu kol isaus
As tave pasniukstinejau truputi (nelabai yra ka aisku)
kada tau aptiko bareta? neprogresuoja labiau? ir isvarza tik besiformuojanti, o pas mane jau link didziausios nesasi
kai pasilenki nepritupdama, ar tau irgi viskas subega i burna?
ir kokius vaistus tau skyre? ka zada jie, kodel pati dar be operacijos?

As tave pasniukstinejau truputi (nelabai yra ka aisku)

Man Baretta aptiko si birzeli, sake, kad kol kas dar nera baisiai daug, tai gastroenterologai (bent pas 3 buvau) dar kol kas liepia nesidaryti operacijos, chirurgai (pas 2 buvau) liepia daryti, tai sedziu dar visa sutrikusi ir nezinau ko griebtis. 09-11 men turejau nebloga pagerejima, tai kol kas nieko nesiemiau, bet dabar jau vel koks menesiukas kaip sveikata suprastejusi, tai ryt einu irgi zarnoka ryti, tai ziuresim ar progresuoja ar ne. Refliuksa tai jau kokius 8 metus turiu, bet niekas nesake, kad tai baisi liga, tai maisto neprisiziurejau ir prisizaidziau. Be to esu is tu jautrukiu, kurios stresuoja del menkniekiu, tai daug laiko praejo, kol ismokau siek tiek ramiau i viska ziureti, bet ir tai ne visada pavyksta. Dabar stengiuosi saves nestresinti: neziuriu baisiu filmu, neskaitau info apie savo liga, neziuriu kriminaliniu naujienu ir t.t. ir pan.
Man i burna niekas nesubega, tik retkarciais atpilu. Baisiausi mano simptomai tai skausmas uz krutines (kartais toks erzinantis, kad nerandi vietos), liezuvo ir gomurio degimas ir kartais gerkles deginimas. Aisku, visi kiti simptomai (kasnis gerklej, galvos svaigimas, pykinimas, pilvo putimas, atsirugimas, atpilimas ir pan.) irgi kankina, bet jie dar pakenciami.
Vaistu naudojau Pariet, Gasek, Lanobax, Omeprazoli, Nexium, Nolpaza, Prilosec, Raniberl. Visu stipriausiu doziu poveikis ne ilgesnis nei 2 valandos ir kartais dar trumpiau.