Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(daliuk @ 2009 01 05, 13:22)
nejaugi nėra nei vieno artimo žmogaus pas kuri galima būtu prisiglausti g.gif

nera... paskutine buvo mama, kuria palaidojau jau, dar yra sesuo kitam lietuvos gale, bet ten mes su vaikais netilptume net keliom dienom. o kaip bedarbei skyrybos man neikandamas dalykas. 5 metai gyvenu visiskam kosmare, pripratau kasdiena issiverkti, buti nenormalia, psichine, stora karve, baisia ir durna ir nesuprantancia kaip galima visus pinigus leisti snapseliui ir cigaretem. Kai pranesiau savo diagnoze viskas pasikeite- keliom dienom lotuliukas.gif Jei kazko negaliu- tai dar ir pasitycios. Zino, kad puse produktu man grieztai draudziama, tai ir vaiksto isvien zyzdamas, "nu suvalgyk sito, nu suvalgyk ano, nu negi kasnors atsitiks" Galvugali pakelti prasiau 3 metus, tai neistveriau ir pries menesi pati susikonstravau doh.gif
Atsakyti
Sveikos, meginos,

As irgi jungiuosi i serganciuju gretas, tik tiek, kad mano ligos stadija jau irgi pasieke Baretto stemple.

Malibu,
kaip supratau is pokalbiu, tavo stadija tokia pati. As pries kelis menesius buvau pas onkologa ir jis man rekomendavo butinai pasidaryti laparoskopija, kad sutvirtintu stemples rauka ir sake, kad tokiu atveju Baretto stemple susitvarkys. Kodel tu nepabandai tos operacijos, gal tau ji padetu. Be to, ji daroma nemokamai (kompensuoja ligoniu kasos), tik reikia siuntimo is seimos gydytojo. Pabandyk kreiptis i KMUK gydytoja Endzina, jis labai kvalifikuotas profesorius ir jau yra padares daugybe tokiu operaciju. As ir pati ruosiuosi ta operacija pasidaryti, jei mano situacija negeres. Is esmes tai man padeda ramybes busena, nestresinis gyvenimas, bet visa laika negali buti kaip zombis arba po...uistas, norisi ir to adrenalino gyvenime. Vaistu isbandziau jau begales, taciau ju veikimas su kiekviena diena arteja prie nulio.
Nenusimink, susiimk ir butinai kreipkis del operacijos, jei dar nevelu. O jei jau tavo stadija pazengusi toliau, tai rekomenduociau kreiptis i Santariskiu onkologa Stratilatova, jis kovoja su stemples onko-ligomis. Jis taip pat labai kvalifikuotas gydytojas.
Svarbiausia laikykis jei ne del saves, tai del vaikuciu.

O siaip paskutinemis naujienomis, JAV mokslininkai bando kazkokius preparatus, kuriu suleidus i stemples rauka, jis sutvirteja, is straipsniu zinau, kad tai tik dar bandymu lygyje, bet gal neuzilgo suras ka nors, kas isgydys sita baisia liga (GERL, isvarza ir t.t.) sergancius zmones...
Atsakyti
QUOTE(Austejyte @ 2009 01 05, 18:14)
Sveikos, meginos,

As irgi jungiuosi i serganciuju gretas, tik tiek, kad mano ligos stadija jau irgi pasieke Baretto stemple.

Sveikute, gaila, kad musu daugeja, butu dziugiau jei mazetu unsure.gif man operacijos nedaro del to, kad nebuvo pakankamai pinigu biudzete Santariskese doh.gif o siuntimus operacijai turiu net 4 mirksiukas.gif tik nauda is ju menka, taupo jie zarazos taupo....
beja buvau apsishopinti siandien i vaistine, tai kazkaip net maziau sumokejau nei pries 6 sav g.gif aisku as kompensuojamus issirasius pirkau. bet va priestai mokejau 7 lt daugiau nei siandien, bet ir pirkau eurovaistinej, o ne farmos ax.gif
kai vaikai susirgs ( o tikiuosi siais metais to nebus), tada ir pajusiu vaistu kainas unsure.gif
Austejyte, gal skype turi?
Raganiuketuke ( sorry jei klaidingai), kur tu?
man cia faina uzeiti, kazkaip jegu pasisemiu, nes paskutiniu metu man ju vis maziau lieka rolleyes.gif gavau siuntima zarnai, tai sia savaite jau turbut zinosiu ar nera dar blogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 01 04, 20:08)
Lanzul nesi bandziusi g.gif

dabar geriu ji, jau savaite, negaliu pasakyti kad geriau ax.gif kosulys vis dar kankina, nes rado stemplej paraudima g.gif bandau valgyti kaip reikia, bet tik kelias dienas, nes tos sventes, kaip gi nepavalgysi doh.gif gal dar situacija pablogino gelomyrtol forte, nes pradejo gleves eiti ir dar nuo ju springstu doh.gif o norejau tik slogos isvengti doh.gif kokiu dar vaistu reikia atsisakyti kad nepabloginti situacijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reniss: 05 sausio 2009 - 20:56
gelomyrtone gi eukaliptas...man jis ir netigdavo...taip pat heksoralis purskema
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 01 05, 21:05)
gelomyrtone gi eukaliptas...man jis ir netigdavo...taip pat heksoralis purskema

taip kai paskaiciau ir issigandau, ir dar citrusiniu vaisiu ieina doh.gif del to ir vel tas greiciausias kosulus padaznejo doh.gif gerai kad tik dvi dienas tegeriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 01 05, 20:55)
kokiu dar vaistu reikia atsisakyti kad nepabloginti situacijos 4u.gif

Stenkis vengti betkokiu vaistu mirksiukas.gif visi dirgina skrandi ir laaabai stipriai ypac mums refliuksininkems, bet yra tokiu kurie maziau. man vieninteli vaista leidzia isgerti, kai nebera kitos iseities, tai niemesil nuo skausmo. niekas nieko negydo, kol nesutvarkysiu Skrandzio/stemples bedu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 05, 21:09)
Stenkis vengti betkokiu vaistu  mirksiukas.gif  visi dirgina skrandi ir laaabai stipriai ypac mums refliuksininkems, bet yra tokiu kurie maziau. man vieninteli vaista leidzia isgerti, kai nebera kitos iseities, tai niemesil nuo skausmo. niekas nieko negydo, kol nesutvarkysiu Skrandzio/stemples bedu  verysad.gif

na as be appapo negaliu isgyventi, tokie migreniniai skausmai uzeina doh.gif o nimesil toks stiprus pagal aprasyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 01 05, 21:12)
na as be appapo negaliu isgyventi, tokie migreniniai skausmai uzeina doh.gif o nimesil toks stiprus pagal aprasyma g.gif

man nei apapu, nei ibuprofenu, nei kitu grieztai neleidzia, visi gydytojai vieningai pasake- niemesil, ir jis tikrai geras, nuo jo man vienintelio nei rugstys kyla, nei skausmai skrandzio ir sako maziausiai dirgina, nes analgetiku net leidziamu greitoji vengia, sako gali erozijos padideti ir pabloginti, tai ka kalbet apie geriamus. Migrena ir as turiu, tai zinok man tie vaistai puikiai nuima skausma ax.gif
Pabandyk, po pora pakeliu ir be recepto parduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 05, 21:19)
man nei apapu, nei ibuprofenu, nei kitu grieztai neleidzia, visi gydytojai vieningai pasake- niemesil, ir jis tikrai geras, nuo jo man vienintelio nei rugstys kyla, nei skausmai skrandzio ir sako maziausiai dirgina, nes analgetiku net leidziamu greitoji vengia, sako gali erozijos padideti ir pabloginti, tai ka kalbet apie geriamus. Migrena ir as turiu, tai zinok man tie vaistai puikiai nuima skausma  ax.gif
Pabandyk, po pora pakeliu ir be recepto parduoda  mirksiukas.gif

aciukas, reiks tada juos meginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2009 01 05, 21:22)
aciukas, reiks tada juos meginti ax.gif

paklausk dar savo gastroenterologo ir save seimos gydytojo, gal jie ka kita dar pasakys. man kazkaip sutapo tos nuomones mediku, tai ir nesvarstau, o ju pliusas kadangi miltukais- suveikia nerealiai greit. po 10 min jau daug geriau wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 05, 21:26)
paklausk dar savo gastroenterologo ir save seimos gydytojo, gal jie ka kita dar pasakys. man kazkaip sutapo tos nuomones mediku, tai ir nesvarstau, o ju pliusas kadangi miltukais- suveikia nerealiai greit. po 10 min jau daug geriau  wub.gif  blush2.gif

as klausiau, gal cia sakau man nuo vaistu, sake greiciausiai ne, ir jei ka reikia galiu vartoti.
bet kiek skaitau cia tai daznai atsinaujina si liga verysad.gif o man sake isgersiu tuos vaistus ir turi susitvarkyti ax.gif
Atsakyti