tik man visada baisiai geda, kad garsiai leidziu garsus , na tokius tarsi garsiai riaugetum
Man irgi zarna nebaisu ryti, na nemalonu, bet trumpa procedura, neskausminga 
tik man visada baisiai geda, kad garsiai leidziu garsus , na tokius tarsi garsiai riaugetum
Cia visom taip buna, kai zarna ryjat?
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 14, 18:06)
Man irgi zarna nebaisu ryti, na nemalonu, bet trumpa procedura, neskausminga 
Itariu, kad ne tik visoms, bet ir visiems taip buna
QUOTE(trude @ 2008 10 14, 16:08)
Galiu pamokinti ka daryti kad nepykintu, kai ikisa zarna, kvepuok taip tarsi nuolat pustum zvakutes ant torto ir net nejusi, kad su zarna gerkleje, atsipalaiduok, juk tai tik 1 min procedura
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 14, 18:06)
buna dazniausiai, bet ne visada
Uf, vadinasi viskas gerai
Nereikia gėdytis
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 14, 19:12)
man atrodo, kad tie kas daro tas proceduras priprate prie visko
QUOTE(klaida @ 2008 10 14, 21:59)
Prieš tai rašėt kažkas apie Almagel. Seniau jų buvo dviejų rušiu kai mažas rugštingumas ir kaip perdidelis, bet dabar vaistinėse yra tik Almagel A. Tai jis universalus?
QUOTE(trude @ 2008 10 15, 18:19)
Prieš tai rašėt kažkas apie Almagel. Seniau jų buvo dviejų rušiu kai mažas rugštingumas ir kaip perdidelis, bet dabar vaistinėse yra tik Almagel A. Tai jis universalus? 
sweikut,duosiu savo gyvenimiska patarima,pati turiu tas bedas ir visiskai neprasidedu su tais almegeliais ar dar kuom,nusipirk Pariet10mg suvartok po viena piliule kas ryta pries valgy,14lika dienu kursas ir tuomet pamatysi koks rezultatas
QUOTE(trude @ 2008 10 15, 18:19)
ne jis ir tebera 2 rusiu, pasigooglink vaisto aprasymus
Papildyta:
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 10 15, 18:27)
sweikut,duosiu savo gyvenimiska patarima,pati turiu tas bedas ir visiskai neprasidedu su tais almegeliais ar dar kuom,nusipirk Pariet10mg suvartok po viena piliule kas ryta pries valgy,14lika dienu kursas ir tuomet pamatysi koks rezultatas
tai naujos kartos vaistai,bet ju veiksmingumas 99%nekalbu jau apie sunkius atvejus 
As bandziau pariet, geri, brangus, bet mano atvejis labai sunkus, tai vienintelis dalykas kas padeda- atsisakiau pilnai pieno produktu
QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 15, 18:31)
ne jis ir tebera 2 rusiu, pasigooglink vaisto aprasymus 
Papildyta:
As bandziau pariet, geri, brangus, bet mano atvejis labai sunkus, tai vienintelis dalykas kas padeda- atsisakiau pilnai pieno produktu
pariet yra ne pakaitalas kaip omeprozolis
Almagelis tik apmarina tam kartui ir psio, cia kritiniu atveju kai kitaip nebeiseina
Papildyta:
O ilgam jis padeda. To kurso užtenka? O emoprozolis kieno pakaitalas? Ir dar nerandu kiek tu kapsulių yra pakuotej, nes kaina tai
QUOTE(trude @ 2008 10 15, 20:09)
O ilgam jis padeda. To kurso užtenka? O emoprozolis kieno pakaitalas? Ir dar nerandu kiek tu kapsulių yra pakuotej, nes kaina tai
Bet gal verta, jei padeda, kol rimtesnių bėdų nėra 
Apie Pariet radau cia . Pakuoteje kiek suprantu yra 14 tableciu (tik)
QUOTE(klaida @ 2008 10 15, 21:32)
butent visas kursas14tab,bet ju kaina yra verta to!