Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(daliukas11111 @ 2008 10 13, 20:54)
su ehoskopu skrandzio nemato nei stemples...jei matytu tai muset visos ehoskopuotus lotuliukas.gif

Tai kad sake endoskopas, o ne echoskopas lotuliukas.gif
Atsakyti
as kiek suprantu cia vienas ir tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
na siaip tai ne... echoskopas dar kitaip vadinamas tyrimas uzltra garsu...tarkim nestumo metu daro echoskopija ir ziuri kaip vaikelis auga pilve..
o endoskopas yra tam tikras zondas kuris ivedamas i organizmo vidu ir stebimas is vidaus..( toks metodas taikomas skrandzio tyrimams atlikti)
doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 10 13, 21:28)
as kiek suprantu cia vienas ir tas pats lotuliukas.gif

nu tai procedura kur zarna i sikna kisa irgi ne echoskopas lotuliukas.gif
tu ....skopu visokiausiu yra lotuliukas.gif
Atsakyti
va ka radau...endoskopija-organu skrandzio bronhu ertmes ir tiesiosio zarnos gleivines ir kt.apziura naudojantis endoskopu...ir nuotraukyte yra moteriskike zarna irijus vargse guli lotuliukas.gif ot ir pavadinimai neatidzei perskaitai ir gaunas ehoskopas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 13, 22:35)
nu tai procedura kur zarna i sikna kisa irgi ne echoskopas  lotuliukas.gif
tu ....skopu visokiausiu yra  lotuliukas.gif

tai cia irgi taspats endoskopas ir juos kaisioja visur kur tik imanoma...pro slaple uzpakali skrandi ir pan 4u.gif
Atsakyti
dieve dieve kaip tik nesugalvoja ta zmogu kankint su tais aparatais...nu geriau muset i gerkle negu i uzpakali...ten sake isvis kosmaras g.gif
Atsakyti
Oi, prisijuokiau as jusu komentarus beskaitydama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuotaika pakelet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 13, 22:13)
dazniausiai uztenka, bet kartais tenka daryti ir sudetingus tyrimus su rentgenais geriant kalkes ir dar kitu tyrimu buna  mirksiukas.gif

Aišku mirksiukas.gif
Jeigu apžiūros metu nieko įtartino nepastebi, - reiškia kitokių tyrimų nereikia g.gif

Linksma čia pas jus dėl tos terminologijos. Pakeistus TIK 1 raidę ... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 13, 21:35)
nu tai procedura kur zarna i sikna kisa irgi ne echoskopas  lotuliukas.gif
tu ....skopu visokiausiu yra  lotuliukas.gif

Tai vadinasi kolonoskopija. "Labai maloni" procedura rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 10 13, 21:41)
dieve dieve kaip tik nesugalvoja ta zmogu kankint su tais aparatais...nu geriau muset i gerkle negu i uzpakali...ten sake isvis kosmaras g.gif

Nu nežinau, man kišo ir ten doh.gif Pripūtė kaip balioną kalkių ir kišo kamerą doh.gif Bet nebuvo taip baisu schmoll.gif nemaloniausia man buvo kai reikėjo laikyt tą turinį, nors labai norėjosi išpurkšt viską biggrin.gif Man baisiau žarną ryt doh.gif Nes visada vemiu, nemoku kvėpuot doh.gif
Atsakyti
o man zarna ryt tai kaip cia pasakyti gal kaip obuoli suvalgyt. lotuliukas.gif ..nebijau kazko ir niekada nevemiu reik is vakaro neprivalgyt neprigert ir nieko...kol ikisa sugokcioju ir viskas...bet ten jauciu bijociau nes niekad taip nedare... g.gif
Atsakyti