Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(trude @ 2008 10 10, 14:54)
kavos aš tikrai negeriu schmoll.gif Tik pakomentavau, kad natūrali geriau, nei ta sintetinė. O jogurtus gydytoja rekomendavo, nes negaliu gerti tų kitų gerasias bakterijas atstatančias kapsules (nes gėriau antibiotikus), nesuprantu kodėl iškart rūgštis sukylą, ar nuo tų apvalkalų ar nuo ko nors kito. Jogurtus toleruoja g.gif Tai ir valgau kolkas ax.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

pieno produktu irgi reikia vengti, jie negerai mums mirksiukas.gif yra linex ir kitokiu bakteriju, yra 1 kapsule savaitei ir dar visokiu gudrybiu. as ka tik po 4 kurso antibijotiku ir nieko, gyva, nors zarnyna ir suede doh.gif jis atsistatys, o vezio labiau bijau, nors jei tau nera zaizdu ir tai tik nerviniu pagrindu, tai gal kitaip skiriamas gydymas g.gif kiekvienam individualu cia viskas. as nejauciu kad pienas jogurtas ar kiti gaminiai kenktu, bet realiai blogeja ziurint po echoskopijos verysad.gif tik neisizeisk uz mano postus, as ne piktai, priesingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 10, 14:58)
pieno produktu irgi reikia vengti, jie negerai mums  mirksiukas.gif  yra linex ir kitokiu bakteriju, yra 1 kapsule savaitei ir dar visokiu gudrybiu. as ka tik po 4 kurso antibijotiku ir nieko, gyva, nors zarnyna ir suede  doh.gif  jis atsistatys, o vezio labiau bijau, nors jei tau nera zaizdu ir tai tik nerviniu pagrindu, tai gal kitaip skiriamas gydymas  g.gif  kiekvienam individualu cia viskas. as nejauciu kad pienas jogurtas ar kiti gaminiai kenktu, bet realiai blogeja ziurint po echoskopijos  verysad.gif  tik neisizeisk uz mano postus, as ne piktai, priesingai  mirksiukas.gif

Nu kol kas žaizdų nėra. O kokius tu antibiotikus gėrei? Ar tai dėl skrandžio ar dėl kitų kokių prieasčių g.gif Aš ką tik naikinausi tą skrandžio bakteriją, bet iškart prasidėjo skausmai, ir dar manau ir kasai pakenkė doh.gif
Atsakyti
DĖL KAVOS
Kai gėriau naturalią labai ėdė rėmuo, o kai kažkaip netyčia išgėriau tos 3in1 buvo viskas gerai, tai todėl leidžiu ją sau gert mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 10 10, 15:14)
DĖL KAVOS
Kai gėriau naturalią labai ėdė rėmuo, o kai kažkaip netyčia išgėriau tos 3in1 buvo viskas gerai, tai todėl leidžiu ją sau gert  mirksiukas.gif

Matai kaip g.gif Nu vistiek visi esam skirtingi, todėl ir tokie dalykai skirtingai mus veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 10, 15:09)
Nu kol kas žaizdų nėra. O kokius tu antibiotikus gėrei? Ar tai dėl skrandžio ar dėl kitų kokių prieasčių g.gif Aš ką tik naikinausi tą skrandžio bakteriją, bet iškart prasidėjo skausmai, ir dar manau ir kasai pakenkė doh.gif

As geriau nuo persalimo ir slapimo taku infekcijos, bet dave derinuka, kuris sake pades nuo skrandzio tos bakterijos. bet miriau nuo zarnyno raizymo. o visad po antibijotiku man prasideda su moteriskom negerai, nes ir ten zusta gerosios bakterijos. geriausia leidziami antibijotikai, jie maziau kenkia. geriau Ospamox, po to azitrox, tada dar kazkokius ir vel ospamox doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 10, 17:31)
As geriau nuo persalimo ir slapimo taku infekcijos, bet dave derinuka, kuris sake pades nuo skrandzio tos bakterijos. bet miriau nuo zarnyno raizymo.  o visad po antibijotiku man prasideda su moteriskom negerai, nes ir ten zusta gerosios bakterijos. geriausia leidziami antibijotikai, jie maziau kenkia. geriau Ospamox, po to azitrox, tada dar kazkokius ir vel ospamox  doh.gif

Jo ir man gydytoja visada ospamox rašo, jie mažiausiai dirgina skrandį unsure.gif
Vėl rėmuo ėda doh.gif Bet svarbiausia kai tyrimus daro, skysčių kiekis skrandija labai normalus doh.gif Nikeiap nesuprantus schmoll.gif Tiesa dar paklausiu ar gali būt refliuksas ir rugštis nekilt? Ir atvirkščiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 13 spalio 2008 - 13:22
QUOTE(trude @ 2008 10 13, 14:19)
Jo ir man gydytoja visada ospamox rašo, jie mažiausiai dirgina skrandį unsure.gif
Vėl rėmuo ėda doh.gif Bet svarbiausia kai tyrimus daro, skysčių kiekis skrandija labai normalus doh.gif Nikeiap nesuprantus schmoll.gif  Tiesa dar paklausiu ar gali būt refliuksas ir rugštis nekilt? Ir atvirkščiai g.gif

Taip, gali buti refliuksas ir rugstis nekilti.
As turiu refliuksa, ir niekada nejauciu remens ar kitokio rugsties kilimo. Tik buna, kad maistu atpilu (kaip naujagimis lotuliukas.gif ) ir jauciu skrandzio maudima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 10 13, 14:52)
Taip, gali buti refliuksas ir rugstis nekilti.
As turiu refliuksa, ir niekada nejauciu remens ar kitokio rugsties kilimo. Tik buna, kad maistu atpilu (kaip naujagimis  lotuliukas.gif  ) ir jauciu skrandzio maudima  doh.gif

Nu jo ir aš taip atpilu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet ir rūgtis kyla doh.gif
Atsakyti
Kai man dare skrandzio tyrima, rado skrandi labai daug tulzies ir net nustebo, kaip man nekyla rugstis blink.gif
Tai dabar po vaistu kurso, kazkiek geriau, bet labai reikia maista taikyti. Buna, kad ir nuo jogurto negera, o po saslyku blush2.gif nieko nebuna. Kartais nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos,
skaitau jus dažnai, tik parašyt nėr kada blush2.gif
Rašiau kadais, kad turiu tą refliuksą. Man tai ko gero paveldėta. Nes tetos, dėdės, kiek žinau, turėję tą bėdą...O va tėvai kažkaip nesiskundžia, ačiūdie.

Jau metus gydaus stemples žaizdeles, atsiradusias dėl rūgšties. Gėriau Omeprazolį, paskutiniu metu Lanzul 15mg, kas antrą dieną užtenka. labaio svarbu, ką valgau ir geriu. Geriausiai jaučiuos, aišku, kai valgau košes, po mažai ir dažnai, virtas daržoves ir geriu daug vandens thumbup.gif O kad taip išmokt kasdien... rolleyes.gif
Šiandien buvau pasitikrinti (jezau, kokia nemaloni procedūra blink.gif ), bet atkentėjau ir išgirdau neblogą rezultatą - žaizdelių vietoje likę tik paraudimai. Reiškia, vaistai savo darbą padarė.
O kas toliau? - klausiu daktaro. Sako, teks vaistukus gert pagal savijautą...Bet išvis be jų sudėtinga...Leido suprast, kad jeigu nepakeisiu gyvenimo ir ypač mitybos įpročių - teks vartot piliules, nes "tas raumuo pilna neutraukia angos" unsure.gif .
Jūs čia rašot apie skrandžio tyrimus. O ar neužtenka tik to endoskopo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 13 spalio 2008 - 16:04
su ehoskopu skrandzio nemato nei stemples...jei matytu tai muset visos ehoskopuotus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2008 10 13, 17:01)
O ar neužtenka tik to endoskopo?

dazniausiai uztenka, bet kartais tenka daryti ir sudetingus tyrimus su rentgenais geriant kalkes ir dar kitu tyrimu buna mirksiukas.gif
Atsakyti