sveikutes ziu dar vakar prirasiusios nemazai...omeprozolis ir man nebepadeda lenda pasalinei reiskinei bet yra dar kitokiu visokiu kaip omeprozolis bet kitos sudedamos dalys...vat lanzul sudedamoji dalis lansoprazolum nexium eomeprozolis vaistineje dar sake atsirado dar naujesniu kazkokiu...man nuo lanzul visai nieko padeda...bet sakiau daugiau po 10 dienu nebezaisiu...apramina ta liga o ji staigei vel islenda...apie almagel girdejau ir as bet dar nemeginau...o seip del rugsciu as ir nieko nejausdavau netgi skrandis buvo okei tik krenksciau skreplevaus ir stiprei kosejau...2 men.gydziausi alergija o kai nusprendem zarna ryt zaisdos buvo beveik kiauros stempleje...
Man kol kas geriausiai padeda Lanobax, nor sako kad Lanzul tokios pat sudeties bet Lanobax man geriau, o Nexium, Omeprozolis, dar kažkokių geriau ir naujausius ir t.t. ir panašiai, bet kol kas gelbsti tik Lanobax.
Per šią ligą labai pamėgau košes
net darbe prisitaikiau, nuperku grikių dribsnių greit paruošiamu, užpilu karštu vandieniu, kartais vos vos sultinio įdedu ir valgau
Keptos mėsos jau neatsimenu kada valgiau, pastoviai virtą ar troškintą. Galiu pripažinti kad kartais neišlaikau ir suvalgau ką nors aštresnio ar su majonezu
nuuu laaabai norisi
Bet kol kas mano ligos gydymas nesėkmingas
buvau netgi kavos atsisakius, bet dabar geriu tirpią Nescafe 3in1 ji tokia švelnesnė. Po Naujųjų bus jau metai kaip kiekvieną mėnesį geriu vaistus
Kitą savaitę einu pas gydytoją, prašysiu kad gal bakterijai ištirtų, jau nei nežinau, gydytoja atsiputus tokia išrašo vaistus ir viskas

man pradzioje per 7 men. praejo o sesei greit metai irgi nepadeda niekas...nu tookia liga kad nezinau...

QUOTE(Miledi.N @ 2008 10 10, 08:25)
Man kol kas geriausiai padeda Lanobax, nor sako kad Lanzul tokios pat sudeties bet Lanobax man geriau, o Nexium, Omeprozolis, dar kažkokių geriau ir naujausius ir t.t. ir panašiai, bet kol kas gelbsti tik Lanobax.
net darbe prisitaikiau, nuperku grikių dribsnių greit paruošiamu, užpilu karštu vandieniu, kartais vos vos sultinio įdedu ir valgau
Keptos mėsos jau neatsimenu kada valgiau, pastoviai virtą ar troškintą. Galiu pripažinti kad kartais neišlaikau ir suvalgau ką nors aštresnio ar su majonezu
nuuu laaabai norisi
buvau netgi kavos atsisakius, bet dabar geriu tirpią Nescafe 3in1 ji tokia švelnesnė. Po Naujųjų bus jau metai kaip kiekvieną mėnesį geriu vaistus
Kitą savaitę einu pas gydytoją, prašysiu kad gal bakterijai ištirtų, jau nei nežinau, gydytoja atsiputus tokia išrašo vaistus ir viskas 

man atrodo, kad ta nescafe 3in1 daug piktesnė nei kava...

nu jo sintetika juoda...kartais ir as isgeriu bet po kiek laiko kad pradeda lipt lauk ji man...bet nevisada
Oi, negerkit jus tu sintetiniu kavu-peilis skrandziui...
As bandziau Almagel(cia kazkas kalbejo), tikrai labai neblogas vaistukas
As bandziau Almagel(cia kazkas kalbejo), tikrai labai neblogas vaistukas

QUOTE(saulyteee @ 2008 10 09, 23:56)
Sveikutės, na aš kaip jau minėjusi esu, negaliu gerti omeprazolio
tad man daktarė tik vieną išeitį nurodė-dieta.. bet kad kai užeina skausmai..tai nesvarbu ar valgai tu jau tada ką nors ar ne.. tai vat man vaistinėje rekomendavo ALMAGEL A. tikrai super
ten toks baltas skystis..tai ryte aš prieš valgį jo išgeriu..ir rami tada visą dieną būnu
aišku išimčių pasitaiko..ar stresas koks didesnis..bet šiaip tikrai džiauguosi jį atradusi 

O man kažkas sakė, kad jau to almagelio nebėra

Papildyta:
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 10 10, 09:47)
nu jo sintetika juoda...kartais ir as isgeriu bet po kiek laiko kad pradeda lipt lauk ji man...bet nevisada
jau geriau natūrali kava, nei ta sintetinė

Aš jau antra diena kaip mintu džiuvėsiais ir jogurtu

trude, o del kasos buvai pas gydytojus ar dar ne?
QUOTE(trude @ 2008 10 10, 13:47)
Aš jau antra diena kaip mintu džiuvėsiais ir jogurtu

kava, jogurtas.... ir kas cia svajoja apie pagerejima

Vsio nesikisiu, o tai nemalone uzsitrauksiu

QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 10, 13:58)
trude, o del kasos buvai pas gydytojus ar dar ne?
Jau atsakiau anoj temoj

Trude, daug zarazu abi turim, tai ir susitinkam

QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 10, 14:28)
kava, jogurtas.... ir kas cia svajoja apie pagerejima
Sunku be iprastinio maisto, bet bent jau nepiktnaudziaukit
2 dienas jogurta, kurio negalima
niekam nepatinka pamokymai, as ta zinau, tiesiog nenoriu, kad dasivarytumet iki mano stadijos

kavos aš tikrai negeriu

Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 10, 14:49)