Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

sveikutes ziu dar vakar prirasiusios nemazai...omeprozolis ir man nebepadeda lenda pasalinei reiskinei bet yra dar kitokiu visokiu kaip omeprozolis bet kitos sudedamos dalys...vat lanzul sudedamoji dalis lansoprazolum nexium eomeprozolis vaistineje dar sake atsirado dar naujesniu kazkokiu...man nuo lanzul visai nieko padeda...bet sakiau daugiau po 10 dienu nebezaisiu...apramina ta liga o ji staigei vel islenda...apie almagel girdejau ir as bet dar nemeginau...o seip del rugsciu as ir nieko nejausdavau netgi skrandis buvo okei tik krenksciau skreplevaus ir stiprei kosejau...2 men.gydziausi alergija o kai nusprendem zarna ryt zaisdos buvo beveik kiauros stempleje...
Atsakyti
Man kol kas geriausiai padeda Lanobax, nor sako kad Lanzul tokios pat sudeties bet Lanobax man geriau, o Nexium, Omeprozolis, dar kažkokių geriau ir naujausius ir t.t. ir panašiai, bet kol kas gelbsti tik Lanobax.
Per šią ligą labai pamėgau košes biggrin.gif net darbe prisitaikiau, nuperku grikių dribsnių greit paruošiamu, užpilu karštu vandieniu, kartais vos vos sultinio įdedu ir valgau tongue.gif Keptos mėsos jau neatsimenu kada valgiau, pastoviai virtą ar troškintą. Galiu pripažinti kad kartais neišlaikau ir suvalgau ką nors aštresnio ar su majonezu rolleyes.gif nuuu laaabai norisi doh.gif
Bet kol kas mano ligos gydymas nesėkmingas schmoll.gif buvau netgi kavos atsisakius, bet dabar geriu tirpią Nescafe 3in1 ji tokia švelnesnė. Po Naujųjų bus jau metai kaip kiekvieną mėnesį geriu vaistus verysad.gif Kitą savaitę einu pas gydytoją, prašysiu kad gal bakterijai ištirtų, jau nei nežinau, gydytoja atsiputus tokia išrašo vaistus ir viskas unsure.gif
Atsakyti
man pradzioje per 7 men. praejo o sesei greit metai irgi nepadeda niekas...nu tookia liga kad nezinau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 10 10, 08:25)
Man kol kas geriausiai padeda Lanobax, nor sako kad Lanzul tokios pat sudeties bet Lanobax man geriau, o Nexium, Omeprozolis, dar kažkokių geriau ir naujausius ir t.t. ir panašiai, bet kol kas gelbsti tik Lanobax.
Per šią ligą labai pamėgau košes  biggrin.gif net darbe prisitaikiau, nuperku grikių dribsnių greit paruošiamu, užpilu karštu vandieniu, kartais vos vos sultinio įdedu ir valgau  tongue.gif Keptos mėsos jau neatsimenu kada valgiau, pastoviai virtą ar troškintą. Galiu pripažinti kad kartais neišlaikau ir suvalgau ką nors aštresnio ar su majonezu  rolleyes.gif nuuu laaabai norisi  doh.gif
Bet kol kas mano ligos gydymas nesėkmingas  schmoll.gif buvau netgi kavos atsisakius, bet dabar geriu tirpią Nescafe 3in1 ji tokia švelnesnė. Po Naujųjų bus jau metai kaip kiekvieną mėnesį geriu vaistus  verysad.gif Kitą savaitę einu pas gydytoją, prašysiu kad gal bakterijai ištirtų, jau nei nežinau, gydytoja atsiputus tokia išrašo vaistus ir viskas  unsure.gif

man atrodo, kad ta nescafe 3in1 daug piktesnė nei kava... unsure.gif bent man taip.. doh.gif
Atsakyti
nu jo sintetika juoda...kartais ir as isgeriu bet po kiek laiko kad pradeda lipt lauk ji man...bet nevisada
Atsakyti
Oi, negerkit jus tu sintetiniu kavu-peilis skrandziui...
As bandziau Almagel(cia kazkas kalbejo), tikrai labai neblogas vaistukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 10 09, 23:56)
Sveikutės, na aš kaip jau minėjusi esu, negaliu gerti omeprazolio doh.gif  tad man daktarė tik vieną išeitį nurodė-dieta.. bet kad kai užeina skausmai..tai nesvarbu ar valgai tu jau tada ką nors ar ne.. tai vat man vaistinėje rekomendavo ALMAGEL A. tikrai super  thumbup.gif  ten toks baltas skystis..tai ryte aš prieš valgį jo išgeriu..ir rami tada visą dieną būnu bigsmile.gif aišku išimčių pasitaiko..ar stresas koks didesnis..bet šiaip tikrai džiauguosi jį atradusi  mirksiukas.gif

O man kažkas sakė, kad jau to almagelio nebėra doh.gif Prisimenu jį nuo vaikystės, visai neblogas vaistas buvo thumbup.gif Reiks ir man pabandyt g.gif
Papildyta:
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 10 10, 09:47)
nu jo sintetika juoda...kartais ir as isgeriu bet po kiek laiko kad pradeda lipt lauk ji man...bet nevisada

jau geriau natūrali kava, nei ta sintetinė lotuliukas.gif Tikrai peilis skrandžiui blink.gif
Aš jau antra diena kaip mintu džiuvėsiais ir jogurtu unsure.gif Bet dabar apskritai mėginsiu dieta ir liaudiškom priemonėm. Nes begydydama refliuksa ir kitas l;igas dar ir kasą susigadinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 10 spalio 2008 - 12:50
trude, o del kasos buvai pas gydytojus ar dar ne?
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 10, 13:47)
Aš jau antra diena kaip mintu džiuvėsiais ir jogurtu unsure.gif

kava, jogurtas.... ir kas cia svajoja apie pagerejima smile.gif Sunku be iprastinio maisto, bet bent jau nepiktnaudziaukit doh.gif 2 dienas jogurta, kurio negalima unsure.gif
Vsio nesikisiu, o tai nemalone uzsitrauksiu 4u.gif niekam nepatinka pamokymai, as ta zinau, tiesiog nenoriu, kad dasivarytumet iki mano stadijos
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 10, 13:58)
trude, o del kasos buvai pas gydytojus ar dar ne?

Jau atsakiau anoj temoj hihihi.gif tongue.gif Mes čia taip gudriai kalbamės. Viena paskui kitą vaikštom biggrin.gif
Atsakyti
Trude, daug zarazu abi turim, tai ir susitinkam doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 10, 14:28)
kava, jogurtas.... ir kas cia svajoja apie pagerejima  smile.gif  Sunku be iprastinio maisto, bet bent jau nepiktnaudziaukit  doh.gif  2 dienas jogurta, kurio negalima  unsure.gif
Vsio nesikisiu, o tai nemalone uzsitrauksiu  4u.gif niekam nepatinka pamokymai, as ta zinau, tiesiog nenoriu, kad dasivarytumet iki mano stadijos

kavos aš tikrai negeriu schmoll.gif Tik pakomentavau, kad natūrali geriau, nei ta sintetinė. O jogurtus gydytoja rekomendavo, nes negaliu gerti tų kitų gerasias bakterijas atstatančias kapsules (nes gėriau antibiotikus), nesuprantu kodėl iškart rūgštis sukylą, ar nuo tų apvalkalų ar nuo ko nors kito. Jogurtus toleruoja g.gif Tai ir valgau kolkas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 10, 14:49)
Trude, daug zarazu abi turim, tai ir susitinkam  doh.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti