tai vot kol buvo blogai ir nieko nebedariau nei valgiau nei geriau nei rukiau
o kai pagerejo ir vel vis uzsimanau tai pavalgyt skaniau tai parukyt...ir vis pasaka begalo ...pabaiga aiski susidirbu...ir vell vaistai...kai buvo blogai tai 15 kg net numetus buvau...o dabar ziu grista vel...

QUOTE(daliukas11111 @ 2008 10 09, 20:33)
tai vot kol buvo blogai ir nieko nebedariau nei valgiau nei geriau nei rukiau
o kai pagerejo ir vel vis uzsimanau tai pavalgyt skaniau tai parukyt...ir vis pasaka begalo ...pabaiga aiski susidirbu...ir vell vaistai...kai buvo blogai tai 15 kg net numetus buvau...o dabar ziu grista vel...

o kaip su nervukais? pas mane seimoje problemos, plius dar mama mire neseniai, tai ohoho kaip veikia...

dabar gerai su nervukais...beveik pries metus tetuka palaidojau tai buvo blogai raminamus geriau paskui nutraukiau geriau raminama arbata kibirais vos ne...bet zinok tikrai nuo nervu ta liga buna galima sakyt...man vienasyk taip keistai nutiko...seip su vyru mes sutariame...ramus jis pas mane bet vienasyki taip rimciau susiemem tik sliuks i burna man kazkas...isspjaunu pauostau...gryna rugstis fe...streso bijau ...
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 10 09, 20:50)
dabar gerai su nervukais...beveik pries metus tetuka palaidojau tai buvo blogai raminamus geriau paskui nutraukiau geriau raminama arbata kibirais vos ne...bet zinok tikrai nuo nervu ta liga buna galima sakyt...man vienasyk taip keistai nutiko...seip su vyru mes sutariame...ramus jis pas mane bet vienasyki taip rimciau susiemem tik sliuks i burna man kazkas...isspjaunu pauostau...gryna rugstis fe...streso bijau ...
va, va, o mes su vyru nebesutariam, mama palaidojau 2,5 men atgal, tai nebegaliu istverti skausmu, rugsciu

nu bet kokia netiketa pokalbiu diena

dazniausiai cia per men tik tiek prirasoma

as ir ziuriu kad pavarem cia...sneki sendien ta tema kazko as
bet reik eit jau gult paziuret telika ...ai dar atsiminiau kazkada girdejau kad dideli stresa patyrus jo padarinei gali islysti po metu ar dar veliau...galvosi ai ramei dabar gyvenu kokios cia ligos gali but...bet kai perzvelgi kas buvo pries metus ar daugiau...nu gerai labanakt
o del streso pagerk kokiu vaistazoliniu arbatu nu man zinok padejo...teveliui buvo 2,5 men. iki mirties labai blogai tai itampa buvo juoda tai vis variau arbatas ir nieko bet aisku pakaitom su raminamais...

QUOTE(daliukas11111 @ 2008 10 09, 21:03)
as ir ziuriu kad pavarem cia...sneki sendien ta tema kazko as
bet reik eit jau gult paziuret telika ...ai dar atsiminiau kazkada girdejau kad dideli stresa patyrus jo padarinei gali islysti po metu ar dar veliau...galvosi ai ramei dabar gyvenu kokios cia ligos gali but...bet kai perzvelgi kas buvo pries metus ar daugiau...nu gerai labanakt
o del streso pagerk kokiu vaistazoliniu arbatu nu man zinok padejo...teveliui buvo 2,5 men. iki mirties labai blogai tai itampa buvo juoda tai vis variau arbatas ir nieko bet aisku pakaitom su raminamais...

man po laidotuviu israse lexotanilio, tai kartais isgeriu jo, o kartais sirdies laseliu, arbatu neprisiversiu as

QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 09, 21:05)
man po laidotuviu israse lexotanilio, tai kartais isgeriu jo, o kartais sirdies laseliu, arbatu neprisiversiu as

Įsiterpsiu, taip gražiai šnekučiuojatės

Man pirmą kartą kai nustatė refliuksą iš kart ir raminamų prirašė, sakė, kad ta liga dažnai būna nerviškai

QUOTE(trude @ 2008 10 09, 22:20)
Įsiterpsiu, taip gražiai šnekučiuojatės
Man pirmą kartą kai nustatė refliuksą iš kart ir raminamų prirašė, sakė, kad ta liga dažnai būna nerviškai

pas mane ne nervinio pagrindo, bet jis irgi itakoja labai po stresu dideliu

Ojei, kad priraset per sia diena
Zinokit ir as kol neperskaiciau nesupratau su kuo cia susiduriau
, atrodo tokia nekalta liga, kuri pas mane prasidejo per nestuma, o cia sia kad nori
As tai stengiuosi Omeprozoliu (tiksliau Lanzul 15 mg) nepiknaudziaut, tai isgeriu tik tada kai jauciu paumejima, nes man pradeda spaust krutine, o rugsciu kylanciu kaip ir nejauciu

Sveikutės, na aš kaip jau minėjusi esu, negaliu gerti omeprazolio
tad man daktarė tik vieną išeitį nurodė-dieta.. bet kad kai užeina skausmai..tai nesvarbu ar valgai tu jau tada ką nors ar ne.. tai vat man vaistinėje rekomendavo ALMAGEL A. tikrai super
ten toks baltas skystis..tai ryte aš prieš valgį jo išgeriu..ir rami tada visą dieną būnu
aišku išimčių pasitaiko..ar stresas koks didesnis..bet šiaip tikrai džiauguosi jį atradusi

QUOTE(saulyteee @ 2008 10 09, 23:56)
Sveikutės, na aš kaip jau minėjusi esu, negaliu gerti omeprazolio
tad man daktarė tik vieną išeitį nurodė-dieta.. bet kad kai užeina skausmai..tai nesvarbu ar valgai tu jau tada ką nors ar ne.. tai vat man vaistinėje rekomendavo ALMAGEL A. tikrai super
ten toks baltas skystis..tai ryte aš prieš valgį jo išgeriu..ir rami tada visą dieną būnu
aišku išimčių pasitaiko..ar stresas koks didesnis..bet šiaip tikrai džiauguosi jį atradusi 

almagelis A yra nuo skrandzio uzdegimo, jis uzsaldo gleivine ir todel nejauti nieko, cia neiseitis

Lanzul kaip ir omeprozolio niekas negeria vienkartinem dozem

QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 10, 00:00)
almagelis A yra nuo skrandzio uzdegimo, jis uzsaldo gleivine ir todel nejauti nieko, cia neiseitis
jis refliukso neisgydys
sugerk bent 10 dienu, daryk pauzes, o tam kartui nuimti rugstis ar kitus nemalonumus yri kiti vaistai....

Ne. Ne tik. jis tinka ir "refliukso sukeltam stemplės uždegimui". Žinau kad neišgydys..nežinau ar išvis kada aš jį išsigydysiu..

O omeprazolio aš negaliu gert dėl šalutinių jo poveikio man