Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

Labas smile.gif

kankinaus as cia tris metus su tuo refliuksu ne dienos be vaistu negaledavau ir padedavo tik NEXIUM, kuris per pinigine nuskausmindavo daugokai bijau.gif

bet padejo man sveikos gyvensenos suformavimas ir gyvenimo budo pakeitimas ax.gif

atsisakiau mesos,miltiniu patiekalu, saldumynu, kavos, duona tik juoda naturali ir be mieliu, dauk darzoviu, vaisiu, kosiu ir sriubos - absoliuciai ir negryztamai biggrin.gif
pradejau judeti, sportuoti, daug buti gamtoje, joga meditacija ir pan. biggrin.gif
ir dar pasinaudojau sios knygos patarimais L.Hay "Pagydyk savo gyvenima" vadinasi blush2.gif

na ir kuo daugiau pozityvaus mastymo nes minciu jega yra tikrai didele thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KAIWA: 01 spalio 2008 - 19:09
QUOTE(KAIWA @ 2008 10 01, 20:03)
bet padejo man sveikos gyvensenos suformavimas ir gyvenimo budo pakeitimas ax.gif 
atsisakiau mesos,miltiniu patiekalu, saldumynu, kavos, duona tik juoda naturali ir be mieliu, dauk darzoviu, vaisiu, kosiu ir sriubos - absoliuciai ir negryztamai  biggrin.gif

nesupratau g.gif tai net kosiu ir sriubu atsisakete doh.gif
Tai kuo maitinates g.gif Juk buvimu gamtoje, meditacija ir knygos skaitymu sotus nebusi ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu aš va jau ketvirta diena kaip ryju antibiotikus nuo tos bakterijos. Kol kas visai neblogai. Tom dienom nejaučiu nei rugšties nei skausmo. Žiurėsiu kaip bus toliau kai nustosiu gerti. Sako ji sunkiai susinaikina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 01, 21:17)
Sveikos 4u.gif
Nu aš va jau ketvirta diena kaip ryju antibiotikus nuo tos bakterijos. Kol kas visai neblogai. Tom dienom nejaučiu nei rugšties nei skausmo. Žiurėsiu kaip bus toliau kai nustosiu gerti. Sako ji sunkiai susinaikina unsure.gif

O kokius tyrimus tau dare, kaip ta bakterija rado?
Atsakyti
soriukas 4u.gif norejau parasyti, kad pradejau valgyti darzoves, vaisius, koses ir sriubas lotuliukas.gif o meditacija ir joga gerai malsina stresa smile.gif

QUOTE(klaida @ 2008 10 01, 19:56)
nesupratau  g.gif  tai net kosiu ir sriubu atsisakete  doh.gif
Tai kuo maitinates  g.gif  Juk buvimu gamtoje, meditacija ir knygos skaitymu sotus nebusi  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(KAIWA @ 2008 10 01, 21:32)
soriukas  4u.gif  norejau parasyti, kad pradejau valgyti darzoves, vaisius, koses ir sriubas  lotuliukas.gif 

Tai gerai, kad nors tiek valgote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azuoliene @ 2008 09 28, 10:09)
remuo needa, bet aburnoj taip rugstu, atrodo kad citrinu buciau privalgius.
ar taip buna kam nors is jusu?

va butent,man irgi remuo nepasakyciau,kad grauztu ar degintu,bet tas rugstumas burnoj doh.gif dar esu girdejusi,kad rugstuma burnoj,gali sukelti kepenu negalavimai,bet kai dare kepenu echo tai sake,kad viskas ten normaliai,tai matyt visgi refliuksas unsure.gif
vakar dariausi endoskopija(zarna rijau),tai gydytojas pasake,kad isvarza kazkokia yra,bet matyt dar buvau lengvam soke,tai ir neisidemejau kas per isvarza,skrandzio ar stemples,dar kazka diafragma minejo g.gif reiks eit pas savo terapeute,kad isaiskintu viska smile.gif ir dar sake,kad didzioji mano beda tai igimta skrandzio forma,kur turi buti 90`kampas tarp stemples ir skrandzio,tai pas mane toli grazu to nera,zodziu labai mazas kampas,tokiu zmoniu buna 5 is 100,genetika zodziu netikusi sad.gif ir pagrindinis vaistas nepersivalgyti,miegoti eiti tik su tusciu skrandziu,rinktis tinkama maista,zodziu mityba ir niekas daugiau.Audziu minti,kad reiks pasidaryti to naminio vaistuko su alijosium,gal pamacys biggrin.gif O ir leliuko dar vieno labai noretume,bet kaip isbut be vaistu tuos 9 menesius,pasidalinkit patirtim kam tai pavyko bigsmile.gif
Atsakyti
Na taip,man prieš kokia 10metu,kaip buvo blogai su skrandziu,tai bijojau labai tirtis,tai puoliau ieškoti knygų sveiko gyvenimo doh.gif išstudijavau visa sveika gyvensena..Pradejau jos laikytis..Geriu tik prieš valgi....(jokiu budu,ne po) nes prasiskiedzia skrandzio sultys,ir maistas sunkiai virškinamas,vaisiai tik prieš valgi,(nes po valgio supuva,tarkime pavalgius mesos,poto obuolio-gaunasi atomine bomba) doh.gif Rytais tik košė...ir tt..mesos labai,labai mazai....tai va taip gyvenu 10metų drinks_cheers.gif ,nezinau,iki ko bučiau priėjus,jei ir toliau taip pat bučiau maitinusi,ir gerusi vien vaistus...O va šiais metais jau išdrisau išsitiri,idomumo dėlei...kas jau man ten taip yra ,nes jei tik kas ne taip uzvalgoma man jau darosi negerai...ir tt... doh.gif Tai,kaip ir rašiau rado skrandzio išvaržą doh.gif O išvaržos kaip suprantu,daznai komplikuojasi i refliuksus...
manau keikvienam reikia išsirinkti,kas kaip tinka valgyti ir kada..kaip mano gydytojas sako,jei jauti kad nuo košės,net pykina,jos nevalgyk...geriau mesos gabaliuką mirksiukas.gif Bet,kai zinai,kad ta košė padeda tavo skrandziui ,nuo jos gerai jautiesi-tada ji ir valgosi skaniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2008 10 01, 22:03)
rado skrandzio išvaržą  doh.gif O išvaržos kaip suprantu,daznai komplikuojasi i refliuksus...

turiu nuvilti- priesingai mirksiukas.gif nuo negydomo (nesekmingai gydomo) refliukso atsiranda isvarza 4u.gif
Atsakyti
vakar suzinojau is daktares toki dalyka kad omeprozolis labai gadina kepenis...2 metus gydziausi ir dabar teikes tik pasakyt...liepe naudot augalinius kazkokius nuo kepenu...profilaktiskai...vienu zodziu viena gydai kita gadini ot taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 10 09, 15:56)
vakar suzinojau is daktares toki dalyka kad omeprozolis labai gadina kepenis...2 metus gydziausi ir dabar teikes tik pasakyt...liepe naudot augalinius kazkokius nuo kepenu...profilaktiskai...vienu zodziu viena gydai kita gadini ot taip g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif O aš jį jau antri metai vos ne pastoviai doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(klaida @ 2008 10 01, 21:23)
O kokius tyrimus tau dare, kaip ta bakterija rado?

Man kraujo, bet daro ir endoskopuojant
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2008 10 09, 15:56)

Va si dalyka tai tikrai pirma akrta suzinojau blink.gif Gerai, kad pasakei thumbup.gif O tie vaistai kepenims ne Carsil g.gif
Atsakyti