Įkraunama...
Įkraunama...

Stalo komendantai

QUOTE(maziulele @ 2007 07 03, 08:57)
buvau maciusi senamiestyje kazkurioje parduotuveje, nu bet nebeprisimenu g.gif

Tai aš tik tas senamiestyje ir žinau kur yra wink.gif galvoju gal dar kas spaltų vietų žino smile.gif
Atsakyti
Medalius geriau pakeiskite į įdomius ir juokingus prizelius.Taip daug įdomiau ir neatsibodę. biggrin.gif Pvz.: miegaliui - ilgiausiai miegojusiam svečiui - padovanokite žadintuvą ar pagalvėlę;, didžiausiam valgytojui - dubenėlį ir šauštelį, geriausiam šokėjui - vaikiškų batelių porą arba batelį- telefono stovelį Ir t.t Prigalvoti reikia. Aš niekur nebeduodu medalių.Taip įdomiau ir linksmiau. biggrin.gif
Atsakyti
as tai galvojau padaryti originalius diplomus ir po koki niekuti nupirkti
Atsakyti
Sveikos,
uz triju savaiciu ir as jau isteku, bet vis dar daug darbu liko nenuveikta.
Kadangi musu vestuves bus su visom tradicijosm, tai be komendantu neapsieisim, kazkas turi pasirupint tvarka prie stalo, o vietoj svilpuku ar kitu priemoniu mes sugalvojome tokia priemone: alaus bokalas su dviracio skambuciu ant rankenos. Siaip ju buna dovanu parduotuvese, bet kaina 30-40 lt. tai mes sugalvojom pasidaryti patys. Skambutis turguj kainavo 4lt ir dar bokalas. manau orginalu, o ir dovana, atlikus sunku darba, puiki liks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astushka @ 2007 08 08, 14:59)
Sveikos,
uz triju savaiciu ir as jau isteku, bet vis dar daug darbu liko nenuveikta.
Kadangi musu vestuves bus su visom tradicijosm, tai be komendantu neapsieisim, kazkas turi pasirupint tvarka prie stalo, o vietoj svilpuku ar kitu priemoniu mes sugalvojome tokia priemone: alaus bokalas su dviracio skambuciu ant rankenos. Siaip ju buna dovanu parduotuvese, bet kaina 30-40 lt. tai mes sugalvojom pasidaryti patys. Skambutis turguj kainavo 4lt ir dar bokalas. manau orginalu, o ir dovana, atlikus sunku darba, puiki liks smile.gif

na man mintis, tai thumbup.gif . o kaip tie skambuciai prisitvirtina? g.gif
Atsakyti
Na, o mes stalo komendantams duosime po svilpuka bei pritvirtinsim antpecius ir krepseli kamsteliams deti. Zodziu, pilna amunicija mirksiukas.gif
Norejau ideti antpeciu nuotrauka, bet man, zioplam daiktui, niekaip nepavyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2007 08 22, 14:01)
Na, o mes stalo komendantams duosime po svilpuka bei pritvirtinsim antpecius ir krepseli kamsteliams deti. Zodziu, pilna amunicija mirksiukas.gif
Norejau ideti antpeciu nuotrauka, bet man, zioplam daiktui, niekaip nepavyksta doh.gif

Man tai ikele ir paprastai, tai gal tu neprirasei 100 zinuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš tai sumąsčiau originalią idėją, ką duoti komendantams, bet įkelsiu nuotraukytę po vestuvių (po rugsėjo 1d.), nes mano jaunoji paskaitinėja šį forumą, tai nenorėčiau kad pamatytų anksčiau laiko.
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 22, 14:26)
Man tai ikele ir paprastai, tai gal tu neprirasei 100 zinuciu mirksiukas.gif

Bent jau mano duomenyse raso, kad parasytos 104 zinutes. Jauciuosi tipine blondine, nors is prigimties esu rudaplauke. Reikes begti i parduotuve Blond dazu pirkti mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kishkute @ 2007 08 22, 14:34)
Sveikutės,
aš tai sumąsčiau originalią idėją, ką duoti komendantams, bet įkelsiu nuotraukytę po vestuvių (po rugsėjo 1d.), nes mano jaunoji paskaitinėja šį forumą, tai nenorėčiau kad pamatytų anksčiau laiko.

Lauksim ideju mirksiukas.gif
Papildyta:
Aciu, Welkom1 clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2007 08 22, 15:47)
Bent jau mano duomenyse raso, kad parasytos 104 zinutes. Jauciuosi tipine blondine, nors is prigimties esu rudaplauke. Reikes begti i parduotuve Blond dazu pirkti mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Lauksim ideju mirksiukas.gif
Papildyta:
Aciu, Welkom1 clap.gif  clap.gif

Prasau mirksiukas.gif

per draugu vestuves tai komendantai taip buvo papuosti lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 08 22, 14:53)
Prasau mirksiukas.gif
per draugu vestuves tai komendantai taip buvo papuosti lotuliukas.gif

user posted image

Grazu clap_1.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2007 08 22, 16:50)

idomiai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti