Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

ojojoj,tikrai kazkam pasiseke su svocia gun_rifle.gif idomu is kur zinai,kad tavo suknele grazesne uz nuotakos?gal tik tau taip atrodo?tikrai gera mintis,nenusiplesk etiketes jei ten kokia prados suknia,busi dar grazesne.o gal savo tokiais norais but grazesnei uz nuotaka ,demesio stoka bandai kompensuot?
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 22, 14:25)
ojojoj,tikrai kazkam pasiseke su svocia gun_rifle.gif idomu is kur zinai,kad tavo suknele grazesne uz nuotakos?gal tik tau taip atrodo?tikrai gera mintis,nenusiplesk etiketes jei ten kokia prados suknia,busi dar grazesne.o gal savo tokiais norais but grazesnei uz nuotaka ,demesio stoka bandai kompensuot?

tik reik palikt ir parduotuves etikete su kaina, nes neduok dieve pamatys uzrasa Prada ir pagalvos kad is gariunu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip supykdė mane tokios "svočios" smile.gif kad šakės net pati nežinau kodėl, juk ne man su ja reiks būti bet... kažkoks išsišokantis žmogus. smile.gif
Atsakyti
dar giriasi mananti esanti grazi doh.gif gal patylek geriau?kosmaras kazkoks.susikurk nauja tema sau:kaip rengsites kompleksuotos ''grazios'' pamerges,ir svocios?kad pagaliau jus pastebetu.

Papildyta:
nu baisu,net uz mano pamerge ne prasciau pavaro doh.gif
Atsakyti
Gaila man jusu, kad tokia jums puikia svente, kazkieno drabuzis gali sugadinti. As siaip net neminejau, kad savo suknele pirksiu...kad jus cia taip siulot etikete pasilikti........siaip ja man sius gera siuveja, gera tuo, kad ji mano drauge. tongue.gif
Bet jokia jaunoji man neirodys, kad jos suknele grazesne jei as nusiteiksiu kitaip. pagal pinigus...Tai jaunosios kanuos 1500 nuoma, o mano kainuos 600 lt,,,,,Bet kas man....smagu ir tiek...Tik va jaunoji, kai pamate modeli(norsJI tikrai pakankamai kuklus ir be iskirpciu, Nes krutine mano visai nedidele,)tai visa persivepe, kodel gi jis kitos spalvos nei pamergiu....)tai man taip juokinga pasidare........ biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

Tai dabar pagavau azarta jus paerzint./
Atsakyti
paskaiciau kitose -ienes zinutese,kad jaunoji is neturtingos seimos,o jaunikis pasiturintis draugas...vargse jaunoji.
Papildyta:
QUOTE(romaskiene @ 2008 05 22, 16:35)
Gaila man jusu, kad tokia jums puikia svente, kazkieno drabuzis gali sugadinti. As siaip net neminejau, kad savo suknele pirksiu...kad jus cia taip siulot etikete pasilikti........siaip ja man sius gera siuveja, gera tuo, kad ji mano drauge. tongue.gif
Bet jokia jaunoji man neirodys, kad jos suknele grazesne jei as nusiteiksiu kitaip.  pagal pinigus...Tai jaunosios kanuos 1500 nuoma, o mano kainuos 600 lt,,,,,Bet kas man....smagu ir tiek...Tik va jaunoji, kai pamate modeli(norsJI tikrai pakankamai kuklus ir be iskirpciu, Nes krutine mano visai nedidele,)tai visa persivepe, kodel gi jis kitos spalvos nei pamergiu....)tai man taip juokinga pasidare........ biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Tai dabar pagavau azarta jus paerzint./

nesuprantu,juk sakei,kad tavo brangesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 22, 15:34)
dar giriasi mananti esanti grazi doh.gif gal patylek geriau?kosmaras kazkoks.susikurk nauja tema sau:kaip rengsites kompleksuotos ''grazios'' pamerges,ir svocios?kad pagaliau jus pastebetu.

Papildyta:
nu baisu,net uz mano pamerge ne prasciau pavaro doh.gif

Nu taip grazi biggrin.gif O ka? mirksiukas.gif

Tai jus kokius klaunus i vestuves sukvieskit......Ir jiems bus linksma ir jums.....Ne geriau be zmoniu, kad dar kas jaunikio neatviliotu.....KO TAIP BIJOT
tikriausiai tikru draugu neturit ir nepasitikit......
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 22, 15:40)
paskaiciau kitose -ienes zinutese,kad jaunoji is neturtingos seimos,o jaunikis pasiturintis draugas...vargse jaunoji.
Papildyta:

nesuprantu,juk sakei,kad tavo brangesne g.gif

Tai kas man brangu.....jums tikriausiai nieko nekainuoja.

Iki Braskes 4u.gif
Norejau paerzinti tai uzteks, paskui dar issiaiskinsit kas as tai , tai kokia bomba pakisit.....BUkit laimingos ir nekreipkit i kvailus svecius demesio.........
Bukit savo vestuvese nuotakos. Dziaukites kiekviena akimirka.
O siaip jau del savo nuotakos padarysiu tiek, kiek leis mano jegos, tik va ji to visai nevertina...ir nezino kur yra stop...As jei nieko nesakau ir nesakysiu, va jums issiliejau ir ramiau.....o ji aisku issilies ant manes
Atsakyti
keistas žmogutis tu iene.... linkiu šiek tiek pas psichologę pavaikščioti, mes tau ne kokie žaisliukai kad ant mūsų išsilietum.
Atsakyti
tikekimes nebegris ta -iene cia.galim vel ramiai kalbet smile.gif
Atsakyti
g.gif keista ta iene..... nuotaka pati svarbiausia per vestuves, zinoma juk visos norim graziai, issikirtinai atrodyt, bet sitaip sakyti, kad as uz nuotaka grazesne busiu yra labai negrazu schmoll.gif as irgi tarkim per drauges vestuves noriu laabai graziai atrodyt, noriu patikt savo draugui, nes niekada jis nera manes mates su ilga suknele ir isvis pirma karta einu i pamerges... thumbup.gif bet as tai taip dariau del savo sukneles, paprasiau nuotakos, kad ji eitu kartu su manim i salonus ir patartu kokia tiktu man suknele ir kad neiskrisciau is konteksto bendro pamergiu, nes visos bus su skirtingom... tai ji patare as pasakiau savo nuomone ir viskas biggrin.gif ir nuotaka patenkinta ir as 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(romaskiene @ 2008 05 22, 15:21)
Tai ka man daryti jeigu as grazi? ax.gif Nu ar bent laikau save grazia....rengtis bulviu maisu....tada manau, bus dar blogiau, sakys nuotraukas gadinu biggrin.gif

apsurdas.....
galiu tave nuvilti, bet tu uz nuotaka grazesne nebusi tikrai...
Nes uz moteri vilkincia balta suknele, svytincia laime grazesniu negali buti
Atsakyti
ko jus cia visos nervojates? doh.gif as tai noreciau graziu sveciu savo vestuvese ir nemanau,kad kas no$rs gali buti grazesnis uz nuotaka mirksiukas.gif na nebent kas is sveciu ateitu su nuotakos suknele lotuliukas.gif bet siaip kazkas teisingai pasake,kad jeigu svecias persistengia,tai visi galvos,kad cia ne jaunoji negrazi,o kad svetys ne vietoj ir nelaiku issisoko ax.gif nemanau,kad cia reikia pykti ant -ienes todel,kad ji galvoja esanti grazi ir pan uz jos kalbas..juk Jus esate nuotakos ir siaip ar taip visas demesys bus tik Jums mirksiukas.gif tad grazios jums sventes
Atsakyti