QUOTE(romaskiene @ 2008 05 22, 14:56)
Na tada nesuprantu....kas yra vestuves??? Grozio ir mados demonstravimas, merginu tarpusavio kova... ?
Man, savo vestuvese buvo svarbiausia draugu ir seimos rate prisiekti savo vyrui apie amzina atsidavima ir istikimybe,,,net neabejoju, kad savo vyrui buvau graziausia tiek su balta suknele tiek su chalatu, kai ir dabar ryte atsikeliu (nu cia reikia tik gerai isiziureti). Aisku stengiausi buti grazi ir, kad gelytes butu grazios....bet kaip faina, kad mano drauges gerai atrode....ir savaime suprantama, kad jus , jaunosios ta diena busit pirmoje vietoje VISADA, Tik nepamirskit brangutes, kad tai MEILES svente ir, kad tai pirma diena pries sunku ir pasiaukojanti kelia.....
Mano suknele bus grazesne uzjaunosios ir brangesne ir t.t. Bet ji bus raudona...O sia diena svarbiausi BALTA
Papildyta:
Jo va to, t.y. KUKLUMO kartais palinkeciau jaunosioms, kurios kartais neskiria mergvakario nuo vestuviu.
O as linkeciau pirslienems nepamirsti, kad atejo pasidziaugti jaunuju svente ir padaryti ju svente linksma ir isimintina, o ne savo sukneles grozi, kaina ar savo pap...kus pademonstruoti
Jaigu jau taip kalbi, kad jaunoji ir jaunikis tik vienas kita turetu matyti, tai kam tada tie sveciai ir ta pati pirsliene po galais, tada ir vieni gali puikiai kokiuose Karibuose atsvesti
Juk tam ir darom svente sau
ir kitiems, kad savo laime, jaunyste ir tos dienos
groziu kartu su visais pasidziaugtumeme. Juk nejaugi, tu, romaskiene, vaikysteje ar paauglyste svajodama apie savo vestuviu diena, kaip jose noretum atrodyti, visu pirma jose matydavai grazia savo pirsliene, jos sukneles prabanguma ir grozi, o jaunoji budavo kukli, pilka pelyte, uzsiemusi tik savo jaunikiu?
Abejoju......