Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(romaskiene @ 2008 05 22, 15:09)
Kodel jaunosios taip bijo nublankti pries sveciu???? g.gif

As tai irgi nenoriu nepastebima buti. Busiu pirsliene, tiek pinigu isleidziu, na ir kas, kad jaunaja uzgosciau, gi jai svarbiausia mylimajam buti vienintele....o vyrus per mergvakari reik viliot biggrin.gif

na cia ne tavo svente,jei dar nesupratai...o kodel jau tu nori,kad tave pastebetu?pastebes,nepergyvenk...bet nuotaka yra nuotaka.o pamerges ir svocios gali atrodyti grazios ir kukliai atrodydamos.reik turet gedos noret uzgost nuotaka. protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 22, 14:37)
na cia ne tavo svente,jei dar nesupratai...o kodel jau tu nori,kad tave pastebetu?pastebes,nepergyvenk...bet nuotaka yra nuotaka.o pamerges ir svocios gali atrodyti grazios ir kukliai atrodydamos.reik turet gedos noret uzgost nuotaka. protest.gif

Na tada nesuprantu....kas yra vestuves??? Grozio ir mados demonstravimas, merginu tarpusavio kova... ? g.gif
Man, savo vestuvese buvo svarbiausia draugu ir seimos rate prisiekti savo vyrui apie amzina atsidavima ir istikimybe,,,net neabejoju, kad savo vyrui buvau graziausia tiek su balta suknele tiek su chalatu, kai ir dabar ryte atsikeliu (nu cia reikia tik gerai isiziureti). Aisku stengiausi buti grazi ir, kad gelytes butu grazios....bet kaip faina, kad mano drauges gerai atrode....ir savaime suprantama, kad jus , jaunosios ta diena busit pirmoje vietoje VISADA, Tik nepamirskit brangutes, kad tai MEILES svente ir, kad tai pirma diena pries sunku ir pasiaukojanti kelia.....
Mano suknele bus grazesne uzjaunosios ir brangesne ir t.t. Bet ji bus raudona...O sia diena svarbiausi BALTA
Papildyta:
QUOTE(viktory @ 2008 05 22, 14:19)
manau ir kuklumas būna gražus, o ne vulgarios iškirptės ir įvairių spalvū pribumbasai..  smile.gif  turit jūs ir savo dieną tai tada ir būkit gražiausios, o per šią šventę manau jaunoji turi būti karalienė. juk kiekviena kažkada būna nuotaka o kažkada tik pamergė nėra ko nertis iš kailio kad visiems patikti.

Jo va to, t.y. KUKLUMO kartais palinkeciau jaunosioms, kurios kartais neskiria mergvakario nuo vestuviu. wub.gif
Atsakyti
romaskiene

Mano suknele bus grazesne uzjaunosios ir brangesne ir t.t. Bet ji bus raudona...O sia diena svarbiausi BALTA
[

vavavav Lietuviškas pagirtinumas... mano suknelė brangesnė, o va nuotaka tai galėjo ir daugiau pinigėlių skirti... nervas net ima kai po šventės tik tokias kalbas girdi. doh.gif
dar etikėčių nenusiplėšti galima tada visi žinos kieno brangesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktory: 22 gegužės 2008 - 14:04
wow, su pirsliene kazkam 'nuskilo' lotuliukas.gif

jei tikslas - apsaut nuotaka, tai gal baznycioj tiesiog atsistok vietoj jos, tada tikrai visas 'demesys' bus tik tau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 05 22, 15:09)
wow, su pirsliene kazkam 'nuskilo' lotuliukas.gif

jei tikslas - apsaut nuotaka, tai gal baznycioj tiesiog atsistok vietoj jos, tada tikrai visas 'demesys' bus tik tau thumbup.gif lotuliukas.gif

Siaip cia tavo gera mintis... g.gif Tik manau, kad nieks neleistu schmoll.gif
Atsakyti
na čia puikiai pasakyta, tik ar jaunikis norės tokią matyti šalia savęs... gerai kad pas mane tokių nebus...
Atsakyti
QUOTE(romaskiene @ 2008 05 22, 14:12)
Siaip cia tavo gera mintis... g.gif  Tik manau, kad nieks neleistu schmoll.gif

tai del to ir 'nerimsti' , kad negali nuotakos apsaut 'kitur'? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(romaskiene @ 2008 05 22, 14:56)
Na tada nesuprantu....kas yra vestuves??? Grozio ir mados demonstravimas, merginu tarpusavio kova... ? g.gif
Man, savo vestuvese buvo svarbiausia draugu ir seimos rate prisiekti savo vyrui apie amzina atsidavima ir istikimybe,,,net neabejoju, kad savo vyrui buvau graziausia tiek su balta suknele tiek su chalatu, kai ir dabar ryte atsikeliu (nu cia reikia tik gerai isiziureti). Aisku stengiausi buti grazi ir, kad gelytes butu grazios....bet kaip faina, kad mano drauges gerai atrode....ir savaime suprantama, kad jus , jaunosios ta diena busit pirmoje vietoje VISADA, Tik nepamirskit brangutes, kad tai MEILES svente ir, kad tai pirma diena pries sunku ir pasiaukojanti kelia.....
Mano suknele bus grazesne uzjaunosios ir brangesne ir t.t.  Bet ji bus raudona...O sia diena svarbiausi BALTA
Papildyta:
Jo va to, t.y. KUKLUMO kartais palinkeciau jaunosioms, kurios kartais neskiria mergvakario nuo vestuviu. wub.gif

O as linkeciau pirslienems nepamirsti, kad atejo pasidziaugti jaunuju svente ir padaryti ju svente linksma ir isimintina, o ne savo sukneles grozi, kaina ar savo pap...kus pademonstruoti doh.gif Jaigu jau taip kalbi, kad jaunoji ir jaunikis tik vienas kita turetu matyti, tai kam tada tie sveciai ir ta pati pirsliene po galais, tada ir vieni gali puikiai kokiuose Karibuose atsvesti protest.gif Juk tam ir darom svente sau ir kitiems, kad savo laime, jaunyste ir tos dienos groziu kartu su visais pasidziaugtumeme. Juk nejaugi, tu, romaskiene, vaikysteje ar paauglyste svajodama apie savo vestuviu diena, kaip jose noretum atrodyti, visu pirma jose matydavai grazia savo pirsliene, jos sukneles prabanguma ir grozi, o jaunoji budavo kukli, pilka pelyte, uzsiemusi tik savo jaunikiu? mastau.gif Abejoju...... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 22, 14:12)
na čia puikiai pasakyta, tik ar jaunikis norės tokią matyti šalia savęs... gerai kad pas mane tokių nebus...

del manes tai tegu...
juk paprastai kas mato is salies tokius 'vaizdus', tai negalvoja kad nuotaka 'nepasistenge', o galvoja, kad ta 'kita' biski ne laiku ir ne vietoj persistenge smile.gif
tad jei kam ir 'pakenkia', tai toli grazu ne nuotakai.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

nesakau kad viesnios / pirslienes ar pamerges turetu stengtis 'nublankt'. zinoma reikia puostis:)
bet kai tikslas yra kazka 'perspjaut'.. sorry, jau kvepia 'neissprestom asmeninem problemom' lotuliukas.gif
Atsakyti
tai ir nikas romaskiene.... iene... kad visi matytume kad kažkoks vargšelis jau apie pirštą apsuktas...
na šiiap aš ramus žmogus bet čia tai peržiangia jau ribas... ačiū Dievui pas mane svočios nebus. o pamergytės puikios kaip niekad. fui...
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 22, 15:03)
romaskiene

Mano suknele bus grazesne uzjaunosios ir brangesne ir t.t.  Bet ji bus raudona...O sia diena svarbiausi BALTA
[

vavavav Lietuviškas pagirtinumas... mano suknelė brangesnė, o va nuotaka tai galėjo ir daugiau pinigėlių skirti... nervas net ima kai po šventės tik tokias kalbas girdi.  doh.gif
dar etikėčių nenusiplėšti galima tada visi žinos kieno brangesnė.

Tai ka man daryti jeigu as grazi? ax.gif Nu ar bent laikau save grazia....rengtis bulviu maisu....tada manau, bus dar blogiau, sakys nuotraukas gadinu biggrin.gif
Atsakyti
gražuolės ir su maišu super atrodo... biggrin.gif kaip tu saki.. be to nereik maišo rengtis bet nereikia čia skelbtis kiek kas kainuoja, labai jau kvailai tai atrodo.
Atsakyti