Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 21, 23:52)
na man ideja del turkio saplvos,dar plius geltona,balta ir juoda tai niekam tikusi... blush2.gif nepyk...
o auksines manau sviesiom netiktu,esu maciusi,bet tamsaus gymio merginom super smile.gif pasiklausk ir kaip pamerges nori,negrazu viska paciai rinkti.o del auksiniu papuosimu,tai yra purskalas kazkoks,galetum apipurkst ka noretum,pvz obuoli,ar geles smile.gif

O cia, tai gera ideja pametei del papuosimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 05 21, 22:12)
Mačiau fotografo darbus, kur pamergės su auksinėmis suknelėmis. Vaizdelis  thumbup.gif   thumbup.gif . Labai patiko. Aš irgi užsimaniau. Tik mano pamergės tokios spalvos nenori. Jos visos šviesios arba šatenės.  Mačiau nuotraukų internete, kur šviesiaplaukės merginos su auksine suknele. Kaip kažkuri jau sakė - skandina (susiplaka odos ir plaukų spalva su suknele ir gaunasi didelė ruda masė) Įtariu, kad labiau tinka tamsiaplaukėms.

Gal turi kokia nuoroda, kur to fotografo darbus pamatyti? ax.gif

P. S. aciu visoms uz nuomone 4u.gif Dar tiksliai neapsisprendziau, bet vakar su savo vestuvines sukneles dizaineriu derinau savo sukneles eskiza ir kazkodel likau prie auksines spalvos akcentu ax.gif Na gal dar kas pasikeis kai nuvyksim su juo medziagos man suknelei ieskoti, gal kokiu turkio nerinuku graziu rasiu ir persigalvosiu lotuliukas.gif

Beje, mano pamerges 4 juodukes ir 2 sviesesnes, bet ne blondines. Sviesi busiu tik as ir svocia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 22, 00:52)
na man ideja del turkio saplvos,dar plius geltona,balta ir juoda tai niekam tikusi... blush2.gif nepyk...
o auksines manau sviesiom netiktu,esu maciusi,bet tamsaus gymio merginom super smile.gif pasiklausk ir kaip pamerges nori,negrazu viska paciai rinkti.o del auksiniu papuosimu,tai yra purskalas kazkoks,galetum apipurkst ka noretum,pvz obuoli,ar geles smile.gif

Aciu uz ideja del purskalo aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazlė: 22 gegužės 2008 - 08:21
Sveikutes 4u.gif
Noreciau patarimo ax.gif pamerges bus su lasisos spalvos suknelem, prie tokios spalvos kokias puokstytes geriau daryti? Na ta prasme spalvos geliu?
Dekui
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 05 22, 10:24)
Gal turi kokia nuoroda, kur to fotografo darbus pamatyti? ax.gif

P. S. aciu visoms uz nuomone 4u.gif  Dar tiksliai neapsisprendziau, bet vakar su savo vestuvines sukneles dizaineriu derinau savo sukneles eskiza ir kazkodel likau prie auksines spalvos akcentu ax.gif  Na gal dar kas pasikeis kai nuvyksim su juo medziagos man suknelei ieskoti, gal kokiu turkio nerinuku graziu rasiu ir persigalvosiu lotuliukas.gif

Beje, mano pamerges 4 juodukes ir 2 sviesesnes, bet ne blondines. Sviesi  busiu tik as ir svocia mirksiukas.gif
Papildyta:
Aciu uz ideja del purskalo aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

ner uz ka smile.gif
Atsakyti
Man šita Jenifer Lopez suknelė labai labai wub.gif Spalvytė tokia "persikiška" 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 05 22, 13:40)
Man šita Jenifer Lopez suknelė labai labai  wub.gif  Spalvytė tokia "persikiška"  4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image

grazi,bet iskirpte.... bigsmile.gif
Atsakyti
Tą iškirptę galima susegti kokia sage biggrin.gif
Atsakyti
ateitu kas taip i pamerges,tai vyrai nuotakos nepastebetu
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 22, 13:00)
ateitu kas taip i pamerges,tai vyrai nuotakos nepastebetu

Kodel jaunosios taip bijo nublankti pries sveciu???? g.gif

As tai irgi nenoriu nepastebima buti. Busiu pirsliene, tiek pinigu isleidziu, na ir kas, kad jaunaja uzgosciau, gi jai svarbiausia mylimajam buti vienintele....o vyrus per mergvakari reik viliot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(romaskiene @ 2008 05 22, 13:09)
Kodel jaunosios taip bijo nublankti pries sveciu???? g.gif

As tai irgi nenoriu nepastebima buti. Busiu pirsliene, tiek pinigu isleidziu, na ir kas, kad jaunaja uzgosciau, gi jai svarbiausia mylimajam buti vienintele....o vyrus per mergvakari reik viliot biggrin.gif

Nu atsiprasau, su tokia nuomone doh.gif doh.gif doh.gif As nieko nesakau, visos turi buti grazios, bet stengtis nuotaka uzgozti.. doh.gif doh.gif doh.gif Siaubas..
Atsakyti
manau ir kuklumas būna gražus, o ne vulgarios iškirptės ir įvairių spalvū pribumbasai.. smile.gif turit jūs ir savo dieną tai tada ir būkit gražiausios, o per šią šventę manau jaunoji turi būti karalienė. juk kiekviena kažkada būna nuotaka o kažkada tik pamergė nėra ko nertis iš kailio kad visiems patikti.
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 22, 13:19)
manau ir kuklumas būna gražus, o ne vulgarios iškirptės ir įvairių spalvū pribumbasai..  smile.gif  turit jūs ir savo dieną tai tada ir būkit gražiausios, o per šią šventę manau jaunoji turi būti karalienė. juk kiekviena kažkada būna nuotaka o kažkada tik pamergė nėra ko nertis iš kailio kad visiems patikti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti