QUOTE(kazlė @ 2008 05 21, 11:39)
Padekit merginos, neapsisprendziu
Kai pries metus pradejau mintyse delioti savo vestuviu vaizdus ir planus, is karto atrode zinau kokios spalvos ir ilgio pamergiu sukneliu noriu ir buvau nusprendusi : auksines ir ilgos. Bet.... dabar, kai jau iki vestuviu maziau nei 3 men, pradejau abejoti, ar si spalva ta, kurios noriu ir kuri graziai atrodys. Abejoniu visu pirma kilo del to, kad prie aukso spalvos labai suknu ka nors derinti, turiu omenyje tarkim geles (na gal geltonos
). Apskritai galvojau mano vestuviu tema - balta/auksine, todel ir sales papuosimai turejo atitikti tema. Bet... auksiniu geliu nera, tai kokiomis puosti
Na galvoju galima baltomis ir panaudoti auksiniu audiniu detaliu
Kvietimus darom auksinius. Svocia bus juoda suknele, mes su jaunikiu balti. Ar nenublaks nuotaka prie auksiniu pamergiu? Ar apskritai grazus toks pulko derinys: juoda, alta, auksine? Ka manot?
Mintyse dar kyla kitas variantas: turkio spalvos pamergiu suknytes ir kokios nors ryskios geltonos detales ju plaukuose, geltonos puoksteles. sau ir svociai taip pat ka nors geltono ar turkio spalvos paderinciau
O ir sale papuosti geltonai, baltai ir turkio spalva butu lengviau bei....vasariskiau, zaismingiau, gal tokios linksmesnes nuotaikos tokios spalvos suteiktu, nes svocia lyg ir sako auksine labai jau tokia oficiali ir sendinanti spalva
Laukiu jusu nuomoniu: 1) balta, juoda, auksine ar 2) turkio su geltonais akcentais, juoda ir balta.
Beje, ir ilgis: geriau ilgos ar truputi zemiau keliu, kad su jaunaja nesusilietu nespalvotose nuotraukose, nes mano suknyte bus legvai krentanti, toli grazu ne tortas.
Labai lauksiu jusu nuomoniu
Aš tai siūlyčiau turkio. O ilgį tegul renkasi individualiai. Bet turėtum nuspręsti, kas Tau pačiai arčiau širdies
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 21, 00:01)
patikek manim kokiu buna....
as nerinkau jom spalvu,leidau rinktis,ir ,kad mane po to informuotu,tai nervino mane kiekviena diena su savo nesamonem,ir reikalavimais,galu gale dvi pasake,kad nesvarbu kokia spalva,trecia pasake,kad zalsvos lai buna,visos sutiko.viena susirado,kita irgi jau ziurejosi,tai ta kur spalva ir pasiule pareiske,kad jai vel netinka,bet nenoriu uzsileist ant galvos,ir taikstytis su pageidavimais,jau ir taip stegiaus nekreipt demesio i nesamones.pvz:kai viena pasake,kad gal jai detis drauges vestuvine suknele i pamerges
atsibodo...pasakiau,kad zalios ir vsio!
Neleisčiau keist spalvos jau vien dėl to, kad likusios dvi pamergės jau išsirinko sukneles. Nusprendė, tai nusprendė. Man tai sąžinė neleistų aiškint nuotakai, kokią spalvą rinkt, net jei ir labai nepatiktų - ir nepasitenkinimo tikrai viešai nereikščiau. kai bus mano šventė, tada aš visus kankinsiu