Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(Honey @ 2008 05 20, 18:40)
Smilga222, negi rimtai tokių dar bajerių būna su pamergėm, kad kas penkias minutes keistų savo norus?  blink.gif Man, pvz, irgi nepatinka, kad jaunoji pasakė konkrečią spalvą (na, spalva nepatinka), bet paburbėjau sau namie viena ir siųsiuos..  biggrin.gif juk negadinsi šventės draugams. O Tavo postus paskaičius atrodo, kad pamergės tik į save ir težiūri..

patikek manim kokiu buna.... doh.gif as nerinkau jom spalvu,leidau rinktis,ir ,kad mane po to informuotu,tai nervino mane kiekviena diena su savo nesamonem,ir reikalavimais,galu gale dvi pasake,kad nesvarbu kokia spalva,trecia pasake,kad zalsvos lai buna,visos sutiko.viena susirado,kita irgi jau ziurejosi,tai ta kur spalva ir pasiule pareiske,kad jai vel netinka,bet nenoriu uzsileist ant galvos,ir taikstytis su pageidavimais,jau ir taip stegiaus nekreipt demesio i nesamones.pvz:kai viena pasake,kad gal jai detis drauges vestuvine suknele i pamerges doh.gif atsibodo...pasakiau,kad zalios ir vsio!
Atsakyti
Niu jo.. Su tom pamergem vienos bedos.. As jau irgi leidau joms pacioms ir spalva rinktis, ir medziaga, ir modeli kiekviena siunas pagal save.. Bet vistiek negerai.. Issirinko ruda spalva ir des auksines detales irgi kiekvienai pagal save.. Tai dabar vienai spalva per tamsi, tai kitai aukso per mazai, treciai vel koks velnias.. Nu zodziu.. Kartais tos vestuves didziausias galvos skausmas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 21, 00:01)
patikek manim kokiu buna.... doh.gif as nerinkau jom spalvu,leidau rinktis,ir ,kad mane po to informuotu,tai nervino mane kiekviena diena su savo nesamonem,ir reikalavimais,galu gale dvi pasake,kad nesvarbu kokia spalva,trecia pasake,kad zalsvos lai buna,visos sutiko.viena susirado,kita irgi jau ziurejosi,tai ta kur spalva ir pasiule pareiske,kad jai vel netinka,bet nenoriu uzsileist ant galvos,ir taikstytis su pageidavimais,jau ir taip stegiaus nekreipt demesio i nesamones.pvz:kai viena pasake,kad gal jai detis drauges vestuvine suknele i pamerges doh.gif atsibodo...pasakiau,kad zalios ir vsio!

sitas geras. Reikejo paklausti, o gal man tau viena i aki deti? lotuliukas.gif
Atsakyti
o as galvojau cia man vienai su pamergem doh.gif kazkaip keista ir tiesa pasakius net slykstu,kai tos kurios turetu suprasti ir palaikyti,nuotakos galvos nesukti dar zyzia,as isrinkau spalva - kad nebutu nei fyfiska nei tokia,kad kai kurioms netiktu,ilgi,pasiuvima viska kita palikau ju nuoziurai..Ir cia isgirstu tiesiai per aplinkui pletku,kad durna spalva parinkau,kad nieko neranda ir tt "vai vai".Pikta atsisedau prie neto ir per kokiu 15minuciu vien skelbimuose internete radau 6 sukneles neblogas tos spalvos lens.gif taip kad nieko nezinau,prie kiek vienos neprisiderinsi,o nepatenkintu visad bus triniti.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 21 gegužės 2008 - 08:35
Padekit merginos, neapsisprendziu doh.gif Kai pries metus pradejau mintyse delioti savo vestuviu vaizdus ir planus, is karto atrode zinau kokios spalvos ir ilgio pamergiu sukneliu noriu ir buvau nusprendusi : auksines ir ilgos. Bet.... dabar, kai jau iki vestuviu maziau nei 3 men, pradejau abejoti, ar si spalva ta, kurios noriu ir kuri graziai atrodys. Abejoniu visu pirma kilo del to, kad prie aukso spalvos labai suknu ka nors derinti, turiu omenyje tarkim geles (na gal geltonos g.gif ). Apskritai galvojau mano vestuviu tema - balta/auksine, todel ir sales papuosimai turejo atitikti tema. Bet... auksiniu geliu nera, tai kokiomis puosti doh.gif Na galvoju galima baltomis ir panaudoti auksiniu audiniu detaliu g.gif Kvietimus darom auksinius. Svocia bus juoda suknele, mes su jaunikiu balti. Ar nenublaks nuotaka prie auksiniu pamergiu? Ar apskritai grazus toks pulko derinys: juoda, alta, auksine? Ka manot? mirksiukas.gif

Mintyse dar kyla kitas variantas: turkio spalvos pamergiu suknytes ir kokios nors ryskios geltonos detales ju plaukuose, geltonos puoksteles. sau ir svociai taip pat ka nors geltono ar turkio spalvos paderinciau g.gif O ir sale papuosti geltonai, baltai ir turkio spalva butu lengviau bei....vasariskiau, zaismingiau, gal tokios linksmesnes nuotaikos tokios spalvos suteiktu, nes svocia lyg ir sako auksine labai jau tokia oficiali ir sendinanti spalva g.gif g.gif g.gif

Laukiu jusu nuomoniu: 1) balta, juoda, auksine ar 2) turkio su geltonais akcentais, juoda ir balta.
Beje, ir ilgis: geriau ilgos ar truputi zemiau keliu, kad su jaunaja nesusilietu nespalvotose nuotraukose, nes mano suknyte bus legvai krentanti, toli grazu ne tortas.
Labai lauksiu jusu nuomoniu aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazlė: 21 gegužės 2008 - 10:43
na kodėl ne auksinės, juk visai graži spalva... o dėl gėlių tai galima kokią gelsvą spalvytę manau, juk kažkas panašaus... arba į baltą puokštę įmaišyti kažkokių akcentų auksinių, drugelį, ar kokių svarovskių, perlų... na čia tik mano nuomonė...
Atsakyti
O man viena panele, kuri dirba salone sake, kad auksine spalva sviesios odos ir sviesiu plauku paneles tiesiog "skandina".. Taip, kad pagalvok, ar tavo pamergems tiks si spalva, nes as irgi norejau auksines.. O pas mane vestuvese vyraus balta, sokoladine ir auksine.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryyte: 21 gegužės 2008 - 13:00
pas mane juoda, auksine, balta ax.gif

pamergem paskiau kad suknes juodas su auksiniais kazkas rinksimes..tai visoms labai patiko tongue.gif kad per daug juodos nebutu, tai bus kazkokie akcentai auksiniai..ir mes jaunieji labai issiskirsim is minios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 05 21, 12:39)
Ar nenublaks nuotaka prie auksiniu pamergiu? Ar apskritai grazus toks pulko derinys: juoda, alta, auksine? Ka manot? mirksiukas.gif

as auksiniu tikrai neimciau,tikrai nuotaka turi buti centre schmoll.gif bet cia tavo pasirinkimas ax.gif beje auksine is tiesu blondinems gali nekaip ziuretis,kaip ir orandzine pvz blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 05 21, 11:39)
Padekit merginos, neapsisprendziu doh.gif  Kai pries metus pradejau mintyse delioti savo vestuviu vaizdus ir planus, is karto atrode zinau kokios spalvos ir ilgio pamergiu sukneliu noriu ir buvau nusprendusi : auksines ir ilgos. Bet.... dabar, kai jau iki vestuviu maziau nei 3 men, pradejau abejoti, ar si spalva ta, kurios noriu ir kuri graziai atrodys. Abejoniu visu pirma kilo del to, kad prie aukso spalvos labai  suknu ka nors derinti, turiu omenyje tarkim geles (na gal geltonos g.gif ). Apskritai galvojau mano vestuviu tema - balta/auksine, todel ir sales papuosimai turejo atitikti tema. Bet... auksiniu geliu nera, tai kokiomis puosti doh.gif  Na galvoju galima baltomis ir panaudoti auksiniu audiniu detaliu g.gif  Kvietimus darom auksinius. Svocia bus juoda suknele, mes su jaunikiu balti. Ar nenublaks nuotaka prie auksiniu pamergiu? Ar apskritai grazus toks pulko derinys: juoda, alta, auksine? Ka manot? mirksiukas.gif

Mintyse dar kyla kitas variantas: turkio spalvos pamergiu suknytes ir kokios nors ryskios geltonos detales ju plaukuose, geltonos puoksteles. sau ir svociai taip pat ka nors geltono ar turkio spalvos paderinciau g.gif O ir sale papuosti geltonai, baltai ir turkio spalva butu lengviau bei....vasariskiau, zaismingiau, gal tokios linksmesnes nuotaikos tokios spalvos suteiktu, nes svocia lyg ir sako auksine labai jau tokia oficiali ir sendinanti spalva g.gif  g.gif  g.gif

Laukiu jusu nuomoniu: 1) balta, juoda, auksine  ar 2) turkio su geltonais akcentais, juoda ir balta.
Beje, ir ilgis: geriau ilgos ar truputi zemiau keliu, kad su jaunaja nesusilietu nespalvotose nuotraukose, nes mano suknyte bus legvai krentanti, toli grazu ne tortas.
Labai lauksiu jusu nuomoniu aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Aš tai siūlyčiau turkio. O ilgį tegul renkasi individualiai. Bet turėtum nuspręsti, kas Tau pačiai arčiau širdies mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 21, 00:01)

Neleisčiau keist spalvos jau vien dėl to, kad likusios dvi pamergės jau išsirinko sukneles. Nusprendė, tai nusprendė. Man tai sąžinė neleistų aiškint nuotakai, kokią spalvą rinkt, net jei ir labai nepatiktų - ir nepasitenkinimo tikrai viešai nereikščiau. kai bus mano šventė, tada aš visus kankinsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mačiau fotografo darbus, kur pamergės su auksinėmis suknelėmis. Vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif . Labai patiko. Aš irgi užsimaniau. Tik mano pamergės tokios spalvos nenori. Jos visos šviesios arba šatenės. Mačiau nuotraukų internete, kur šviesiaplaukės merginos su auksine suknele. Kaip kažkuri jau sakė - skandina (susiplaka odos ir plaukų spalva su suknele ir gaunasi didelė ruda masė) Įtariu, kad labiau tinka tamsiaplaukėms.
Atsakyti
na man ideja del turkio saplvos,dar plius geltona,balta ir juoda tai niekam tikusi... blush2.gif nepyk...
o auksines manau sviesiom netiktu,esu maciusi,bet tamsaus gymio merginom super smile.gif pasiklausk ir kaip pamerges nori,negrazu viska paciai rinkti.o del auksiniu papuosimu,tai yra purskalas kazkoks,galetum apipurkst ka noretum,pvz obuoli,ar geles smile.gif
Atsakyti