Sveikutės, planuojančios.
nusižiūrėjau kelis pamergių suknelių modeliukus, kurie patiko, tačiau kol kas neradau tokių salonuose, kuriuos prabėgau. Gal kuri matėte, kuriuose Kauno salonuose galėtų būti kažkas panašaus, tokio paprasto ir lengvo?
QUOTE(eglieska @ 2008 12 17, 14:36)
ideciau foto, bet nemoku. tai sodriai ruzava maisyta su violetine. bet nei ruzava, nei violetine ryski spalva. jei labai reikia- ivesk i google ciklamenas ir pamatysi
O jum patinka tokio ryškumo suknios? Man asmeniškai šiek tiek neskoningai žiūrisi Švelnesnės spalvos neradot jog visom tiktų? Mano manymu subtiliau atrodytų, švelniau.
QUOTE(Ceresne @ 2008 12 17, 22:12)
Sveikutės, planuojančios.
nusižiūrėjau kelis pamergių suknelių modeliukus, kurie patiko, tačiau kol kas neradau tokių salonuose, kuriuos prabėgau. Gal kuri matėte, kuriuose Kauno salonuose galėtų būti kažkas panašaus, tokio paprasto ir lengvo?
manau jas pasiuti bus labai paprasta ir kainuos tiek pat kiek nuoma, be to mergaites ir po to gales kur nors jas nesioti
Papildyta:
QUOTE(linuta @ 2008 12 17, 23:35)
O jum patinka tokio ryškumo suknios? Man asmeniškai šiek tiek neskoningai žiūrisi Švelnesnės spalvos neradot jog visom tiktų? Mano manymu subtiliau atrodytų, švelniau.
as radau ta spalva irgi, na man tai tokia nepatinka, t.y. pamergem manau netinka, jos turetu buti antram plane, jeigu ne treciam, o tokia spalva jos tave uzgos
nepyk, bet tai tik mano nuomone
QUOTE(eglieska @ 2008 12 16, 18:36)
mano pamerges pagaliau apsisprende buti su ciklameno spalvos suknelemis
Mano pamergytes buvo su ciklomeno spalvos suknytemis. Pagrindines vestuviu spalvos buvo balta, ciklomeno ir aukso. Spalva gana ryski bet nuostabi. Pamergytes sulauke tikrai nemazai komplimentu ir as del to labai dziaugiausi. Ir nelabai suprantu tu mergaiciu, kurios sako, kad tokia spalva gali uzgosti nuotaka. Tikrai taip nera, nebent nuotaka labai jau pilka pelyte, bet tada ir ryskiu sukniu nereikia, kad tokia uzgost Noriu palinket visoms nuotakoms nebijot eksperimentuot ir daryt butent tai ko paciu sirdis geidzia
Idedu savo pamergyciu sukneliu foto:
QUOTE(eglieska @ 2008 12 18, 20:02)
na, cia pas jus nelabai ciklamenas ciklamenas yra tamsesnis ir sodresnis.
Jeigu pasidometumet siek tiek giliau, zinotumet, kad ciklomeno spalvu palete neapsiriboja viena jusu zinoma spalva Mes rinkomes kiek prigesinta svelnesni ciklomeno atspalvi
Tikiu, kad jusu pamergiu sukneles atrodys puikiai. Koki modeliuka pasirinkot?
Man tai visos tos rozines, zydros, raudonos, violetines tai visai nekokios. Kalbu apie ryskias spalvas. Aisku kiekvienam savo, bet jei buciau pamerge, niekas tokios neapvilktu..
kaip idomiai atrodo
QUOTE(pukita999 @ 2008 12 19, 11:44)
Jeigu pasidometumet siek tiek giliau, zinotumet, kad ciklomeno spalvu palete neapsiriboja viena jusu zinoma spalva Mes rinkomes kiek prigesinta svelnesni ciklomeno atspalvi
gali buti, nesiginciju kategoriskai modeliukus dar pamerges renkasi. visos pasakys is mano pasiulytu kokio labiau noretu, o poto visos ieskosim kompromiso, kad butu kuo labiau panasios. aisku tik tiek, kad bus iki keliu, trumpos.
mes irgi kai ejom pamergem sukneliu rinkti, tikrai zinojau, kad savo vestuvems noriu trumpu, lengvu ir neryskiu, pasteliniu spalvu pamergiu sukneliu..ir spekit ka issirinko?sodriai zydras, iki zemes!! esu truputy nusivylus dar bent gerai kad ne kokius tortus issirinko..isvis nusisauciau
QUOTE(La Sposa @ 2008 11 23, 16:46)
Pas mane buvo 9 pamerges tai suderinti kiekvienai 1 modeli buvo neimanoma, tai tik pasakiau spalva ir kiekviena galejo issirinki kokia tik norejo, visiems buvo maziau problemu...
Atrode taip:
http://picasaweb.goo...832244647234226
Atrode taip:
http://picasaweb.goo...832244647234226
o nuotakos dailumas
merginos kreipiuosi į jus štai kokiu klausimu, gal kuri žinot kokį Lietuvos nuomos saloną kuris turėtų Bari Jay kolekcijos suknučių, pavyzdžių tokių: