Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

Mano pamergių suknutės tai buvo salotinės spalvos ir iki kelių smile.gif tai labai graziai visos atrodė priderino dar nuomoj papuošalus visoms,pasiuvo rankinukus,pabroliams šlipsus dar davė salotinius tai tikrai graziai pulkas atrodė,likau patenkinta lotuliukas.gif dar ir po šiai dienai į nuotraukas neatsižiūriu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Gandriene,2008 12 04, 20:05]
[quote=miskouoga,2008 11 30, 21:03]
Cia mano sese pamerges.

o is kur sukneles gavot, siuvot visoms ar radot issinuomot, visos pamerges gana skiriasi pagal kuno sudejima g.gif , pas mane bus 7 pamerges, norejau vienodu sukneliu, bet manau nerasiu siauliuos visoms verysad.gif
[/quote]

medziaga pirkom ir siuvo siuveja sukneles, 15o lt isejo uz viena.
Atsakyti
Gal kuriai tgeko matyt pamerges su juodom suknelem? Nusiziurejom su pamergytem tokias kuklias, gipiurines, ir galvojam jei paristume po balta kaspina, tikrai ispudingai atrodytu...tik ta spalva juoda truputi gasdina sad.gif nors visom tikrai tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2008 12 06, 21:26)
Gal kuriai tgeko matyt pamerges su juodom suknelem? Nusiziurejom su pamergytem tokias kuklias, gipiurines, ir galvojam jei paristume po balta kaspina, tikrai ispudingai atrodytu...tik ta spalva juoda truputi gasdina sad.gif nors visom tikrai tiktu smile.gif

aš tai manau kad spalva tikrai neturi esmes, svarbu, kad grazei atrodytu ir gerai jaustusi, o juodas suknutes visada galima pagyvinti kokiais aksesuarais ryskesniais...ypatinga grazei atrodytu jei ir pabroliai juodais kostiumais ir tarkim akcento spalvos marskiniais ar kaklaraisciu butu,tai viskas kuo puikiausiai susiderintu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=barbarise,2008 12 06, 19:26]
[/quote

maciau kai vestuvese pamergytes buvo su juodom suknelem, tokiom kur po krutine kaspinas aplink visa liemeni ir toliau laisvos (placios) iki keliu. Tai kiekviena pamerge buvo su skirtingu kaspinu, o pabrolys su tokios pacios spalvos kaip kaspinas kaklaraisciu. Atrode is tiesu graziai. Jeigu tau patinka - kodel gi ne thumbup.gif
Per mano vestuves svocia buvo su juoda suknia (pamerges su raudonom), tai zinok nera baisu ta juoda spalva - man labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
kurioms patinka raudonos
user posted image
siaip ivairios
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
mano pamerges pagaliau apsisprende buti su ciklameno spalvos suknelemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 12 16, 19:36)
mano pamerges pagaliau apsisprende buti su ciklameno spalvos suknelemis thumbup.gif

o kaip atrodo si spalva? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 09 04, 14:02)
va juodu pavyzdys ;]

user posted image

Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 12 16, 21:06)

labai super atorodo sitos juodos...ir isvis grazu juodos man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2008 12 16, 20:52)
o kaip atrodo si spalva? unsure.gif

ideciau foto, bet nemoku. tai sodriai ruzava maisyta su violetine. bet nei ruzava, nei violetine tongue.gif ryski spalva. jei labai reikia- ivesk i google ciklamenas ir pamatysi blush2.gif
Atsakyti
oj, kokios tos juodos superines smile.gif va kazka panasaus ir galvojam smile.gif tik kaspina didesni paristi smile.gif
Atsakyti