[quote=Gandriene,2008 12 04, 20:05]
[quote=miskouoga,2008 11 30, 21:03]
Cia mano sese pamerges.
o is kur sukneles gavot, siuvot visoms ar radot issinuomot, visos pamerges gana skiriasi pagal kuno sudejima , pas mane bus 7 pamerges, norejau vienodu sukneliu, bet manau nerasiu siauliuos visoms
[/quote]
medziaga pirkom ir siuvo siuveja sukneles, 15o lt isejo uz viena.
[quote=miskouoga,2008 11 30, 21:03]
Cia mano sese pamerges.
o is kur sukneles gavot, siuvot visoms ar radot issinuomot, visos pamerges gana skiriasi pagal kuno sudejima , pas mane bus 7 pamerges, norejau vienodu sukneliu, bet manau nerasiu siauliuos visoms
[/quote]
medziaga pirkom ir siuvo siuveja sukneles, 15o lt isejo uz viena.
Gal kuriai tgeko matyt pamerges su juodom suknelem? Nusiziurejom su pamergytem tokias kuklias, gipiurines, ir galvojam jei paristume po balta kaspina, tikrai ispudingai atrodytu...tik ta spalva juoda truputi gasdina nors visom tikrai tiktu
QUOTE(barbarise @ 2008 12 06, 21:26)
Gal kuriai tgeko matyt pamerges su juodom suknelem? Nusiziurejom su pamergytem tokias kuklias, gipiurines, ir galvojam jei paristume po balta kaspina, tikrai ispudingai atrodytu...tik ta spalva juoda truputi gasdina nors visom tikrai tiktu
aš tai manau kad spalva tikrai neturi esmes, svarbu, kad grazei atrodytu ir gerai jaustusi, o juodas suknutes visada galima pagyvinti kokiais aksesuarais ryskesniais...ypatinga grazei atrodytu jei ir pabroliai juodais kostiumais ir tarkim akcento spalvos marskiniais ar kaklaraisciu butu,tai viskas kuo puikiausiai susiderintu
[quote=barbarise,2008 12 06, 19:26]
[/quote
maciau kai vestuvese pamergytes buvo su juodom suknelem, tokiom kur po krutine kaspinas aplink visa liemeni ir toliau laisvos (placios) iki keliu. Tai kiekviena pamerge buvo su skirtingu kaspinu, o pabrolys su tokios pacios spalvos kaip kaspinas kaklaraisciu. Atrode is tiesu graziai. Jeigu tau patinka - kodel gi ne
Per mano vestuves svocia buvo su juoda suknia (pamerges su raudonom), tai zinok nera baisu ta juoda spalva - man labai patiko
[/quote
maciau kai vestuvese pamergytes buvo su juodom suknelem, tokiom kur po krutine kaspinas aplink visa liemeni ir toliau laisvos (placios) iki keliu. Tai kiekviena pamerge buvo su skirtingu kaspinu, o pabrolys su tokios pacios spalvos kaip kaspinas kaklaraisciu. Atrode is tiesu graziai. Jeigu tau patinka - kodel gi ne
Per mano vestuves svocia buvo su juoda suknia (pamerges su raudonom), tai zinok nera baisu ta juoda spalva - man labai patiko
kurioms patinka raudonos
siaip ivairios
siaip ivairios
QUOTE(eglieska @ 2008 12 16, 19:36)
mano pamerges pagaliau apsisprende buti su ciklameno spalvos suknelemis
o kaip atrodo si spalva?
QUOTE(linuta @ 2008 12 16, 21:06)
labai super atorodo sitos juodos...ir isvis grazu juodos man
QUOTE(babsi @ 2008 12 16, 20:52)
o kaip atrodo si spalva?
ideciau foto, bet nemoku. tai sodriai ruzava maisyta su violetine. bet nei ruzava, nei violetine ryski spalva. jei labai reikia- ivesk i google ciklamenas ir pamatysi
oj, kokios tos juodos superines va kazka panasaus ir galvojam tik kaspina didesni paristi