Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

o as leidau paciom issirinkti vienodas sukneles, bet sakiau kai issirinks kad man parodytu, ar man patiks , tada patvirtinsiu arba prasysiu kitokiu ieskot ax.gif
Atsakyti
man atrodo as ir taip padarysiu ir bus geriausia mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
na as savo pamergytem pasiuliau modeliuka parinkusi toki puosnu , kad nebutu nuskriaustos tai jos sutiko dabar beliko tik nueiti pasiuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2008 10 22, 09:06)
na as savo pamergytem pasiuliau modeliuka parinkusi toki puosnu , kad nebutu nuskriaustos tai jos sutiko dabar beliko tik nueiti pasiuti smile.gif

o kas mokes uz pasiuvyma? jos ar tu? ax.gif

ir isvis kas turi pamergem apranga nuomoti, pirkti, siutys? jos ar jaunieji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2008 10 22, 11:08)

ir isvis kas turi pamergem apranga nuomoti, pirkti, siutys? jos ar jaunieji? smile.gif

pasius salonas ir isnuomuos jas ,tad jos pacios isinuomuos ir mokes pacios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosena: 22 spalio 2008 - 12:32
sveikos, arteja draugu vestuves, kviecia i poras, tad iskilo klausimas kaip rengtis? na jau ir sniego gali buti, tai su plonyte suknele atrodyciau juokingai schmoll.gif
Atsakyti
Man rodos geriausia tokiu atveju pacios jaunosios pasiklausti smile.gif bei kitu pamergiu,nes graziausia,kad viskas deretu smile.gif
Atsakyti
Keletas sukneliu pvz:
1. http://www.promparty...orto_nochex.jpg
2. http://brautmode-sho...apfelgrn_z1.jpg
Atsakyti
man si suknele nuostabi, rytoj vaziuoju ja matuotis ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2008 10 30, 17:17)
man si suknele nuostabi, rytoj vaziuoju ja matuotis ax.gif
user posted imageuser posted image

o cia is kur ta suknele? nes atrodo is zurnalo kazkokio lietuvisko paemei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2008 10 22, 10:08)

Aš manau, kad jaunieji už savo įgeidžius turėtų susimokėti patys...tad jei reikalaučiau, kad pamergės būtų apsivilkusios tuo, kas patinka man, tai už tai ir susimokėčiau biggrin.gif juk tai mano įgeidis tongue.gif
Saviškėms nereguliuosiu, ką jos nori-tą tegul ir renkasi: norės vienodų-prašom, ne, tai ne biggrin.gif
Svarbiausia, kad jos nejaustų dikomforto, būtų puošnios ir patenkintos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2008 10 30, 17:43)
o cia is kur ta suknele? nes atrodo is zurnalo kazkokio lietuvisko paemei smile.gif

tai is parduotuves Sepalla, ten dirbu, tai ir turiu katalogus smile.gif
Atsakyti