antroji suknute nerealiai grazi
QUOTE(Alta @ 2008 09 04, 19:38)
Juoda labai elegantiška spalva, o kad neatrodytų niūriai galima rinktis ryškesnius aksesuarus.
o man pirma grazesne
[quote=Alta,2008 09 04, 19:38]
Juoda labai elegantiška spalva, o kad neatrodytų niūriai galima rinktis ryškesnius aksesuarus.
Kokia grazi Kaip tik eisiu i vestuves, ieskojau modelio kokia pasisiuti. Manau bus sita
Papildyta:
Juodos sukneles labai grazu ir tikrai neatrodys kaip per laidotuves. Si spalva ideali, tinka visur ir visada
Kokia grazi Kaip tik eisiu i vestuves, ieskojau modelio kokia pasisiuti. Manau bus sita
Papildyta:
QUOTE(babsi @ 2008 09 04, 13:28)
Ką man daryti? Ar tegul jos rengiasi kaip kuri nori ar vis dėlto paprašyti, kad rastų kažkokį kompromisą? Bet kompromisą matau tik vieną - juodos suknelės, bet kaip atrodys tos juodos pamergės, ar neatrodys kaip per laidotuves.
Padėkite prašau mano dilemoje
Padėkite prašau mano dilemoje
Juodos sukneles labai grazu ir tikrai neatrodys kaip per laidotuves. Si spalva ideali, tinka visur ir visada
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 09 05, 16:09)
ačiū labai už palaikymą, tikiuosi rasim kas tiks ir vienai ir kitai
QUOTE(*didi* @ 2008 09 04, 21:41)
antroji suknute nerealiai grazi
tikrai graži, bet tikria ne į vestuves
QUOTE(lotute @ 2008 09 05, 23:25)
tikrai graži, bet tikria ne į vestuves
tau nepatinka juoda spalva per vestuves?
pirmoji super
Labai grazios sukneles, super
Labai grazu kai jaunoji balta, o pamergytes juodom suknelem su kokiu ryskesniu akcentu, pvz.graziai tiktu raudonos puoksteles
Labai grazu kai jaunoji balta, o pamergytes juodom suknelem su kokiu ryskesniu akcentu, pvz.graziai tiktu raudonos puoksteles
Tikrai nebijokit juodos spalvos. Apie 1970 (galiu kokius metus kitus ir suklysti) buvo tokia juoda-balta rūbų mada. Kai žiūrinėjau mamos albumą mačiau, kad pamergės apsirengę baltom palaidinėm, juodais ilgais sijonais, o svočios (jų būdavo net keletas) - juodom suknelėm.
QUOTE(Linutelia @ 2008 09 06, 17:49)
Labai grazios sukneles, super
Arba auksiniu Jau matau kaip grazu