Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

Dar...
Prieš tris metus forume ieškojausi sau pamergės suknelės, tai turiu pasakyt, kad tie patys modeliai nuo SM puslapių nedingsta doh.gif nejau pamergių suknelių mada nebesikeis? g.gif biggrin.gif

Aš apsiverkčiau, žinoma nuo to nemirštama (ačių Dievui), bet manau, kad galima pasieškoti ko nors šiuolaikiškesnio ir ne tokių nykių spalvų. Galų gale tai tik nuomonė biggrin.gif , ne mane rėdys tomis suknelėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 26 rugpjūčio 2008 - 22:38
QUOTE(linuta @ 2008 08 26, 23:25)
smile.gif  Čia jau iš kitos operos  4u.gif  mano manymu vienodos suknelės nebūtinai turi būt vienodo ilgio, kirpimo ir pan ;] Tiesiog kad nebūtų to tokio netvarkingumo. Juk nenueisi pas pamerges ir nepasakysi " jūs vilkėsit žydras sukneles iki kelių". Gi jos pačios susitartų ir išsirinktų. Man gražu vienodos spalvos, bet skirtingų modelių, kaip kažkuri mama čia rodė, nes tikrai sutinku jog sunku jog visom tiktų ir patiktų.

va daugmaž taip : http://public.fotki....es/3076521.html

Man taip pat sios grazios, ir manau tikrai gerai atrodytu pamergytes su jomis.
http://public.fotki....es/3076521.html
arba sitos:
http://public.fotki....kneles/lr3.html
http://public.fotki....s/suknes15.html
O kaip tik violetines, ilgos man pasirode nykios. Niu cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 08 26, 19:35)
o man atrodo siek tiek balaganiskai ir nelabai matau ta prisiderinima. Keista jog jums "atrodo juokingai" vienodos suknios, dazniausiai tai idealiausias ir graziausias variantas.

man tai mano pamergytes labai graziai atrodo,spalviskai dera,grazu individualumas, as labai patenkinta ax.gif yra vienodu graziu,ypac kur is tos pacios medziagos skirtingu modeliuku thumbup.gif bet tos nuomotos is lietuvisku salonu (salotines, zydros,oranzines) mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 08 27, 07:11)
man tai mano pamergytes labai graziai atrodo,spalviskai dera,grazu individualumas, as labai patenkinta  ax.gif  yra vienodu graziu,ypac kur is tos pacios medziagos skirtingu modeliuku  thumbup.gif  bet tos nuomotos is lietuvisku salonu (salotines, zydros,oranzines)  mega_shok.gif

Taip, is salonu tos suknutes ( ne visos) bet dauguma baisios ;] is kitos puses jei nebutu tokiu panu, kurios nuomojas tas oranzines ir salotines suknias, tada salonuose gal apskritai nebutu tokiu ;] visiska beskonybe..
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 08 23, 12:17)
poster_offtopic.gif  atsakiau, bet kaip diplominiui darbui klausimai  ne visai tinkamai formuluojami ir abstraktus...  juk viskas priklauso nuo situacijos, pobvuvio tipo ir panasiai, tai siulyciau patikslinti.

QUOTE(Archideja @ 2008 08 23, 13:58)
I anketa atsakiau, bet idomu: kokiam universitete ir kokiam fakultete reikia tokius diplominius darbus rasyt? Ir kokia diplominio darbo tema?

Siaip mano teta dirbo labai ilgai Prancuzijoje vestuviniame butike pardavimu koordinatore. Jei reikes info klausk - gal galesiu kuo padet (ji nemazai zino apie ta rinka)

blush2.gif Atsiprašau labai už poster_offtopic.gif Aš studijuoju marketingą (VGTU), mano tema: Proginių drabužių salono "X" marketingo strategija. Temos pavadinimas dar keisis, todėl, kad tik pradėdu rašyti blush2.gif Gal su laiku ir anketą truputėli pakeisiu, čia tik taip sakant bandomoji, kad pažiūrėti ar ji tinkama ax.gif
Archideja, ačiū labai už pagalbą smile.gif Kai pradėsiu jau rimtai rašyti, tai tikrai prireiks kuo daugiau info. aciuks.gif
P.s. Labai dėkinga visioms, kurios jau atsakė į anketą. Labai ačiū už pagalbą! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUISA: 27 rugpjūčio 2008 - 10:45
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2008 08 27, 13:21)

atrodo laaaabai simpatiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įkelsiu madingesnių modelių mirksiukas.gif
user posted image

Papildyta:
Kiek "griežtesnė" suknutė
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

siaip paganyt akis ir minciu pagaudyt ;]
Atsakyti
wub.gif Žaisminga ir laaaaaaaaaabai miela wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
Manau, kad visai žavu būtų margos suknutės (na čia toms, kurios planuoja vienuodas)
user posted image
Atsakyti
[quote=Nady,2008 08 27, 20:46]
user posted image
Papildyta:
mano drauge siuvosi lygiai tokias pat sukneles per kitos drauges vestuves, tai tragedija
storina labai, ir siaip be rysio atrodo g.gif
nors ant manikenes ir graziai atrdo, jaucu su photoshopu padailinta biggrin.gif
Atsakyti