Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

As noreciau kad mano pamerges kazka panasaus devetu kaip nuorodoj smile.gif
http://public.fotki....ergiu-sukneles/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelyyyte: 26 rugpjūčio 2008 - 13:10
QUOTE(reduxe @ 2008 08 25, 16:59)
man patiko mano pamergytes thumbup.gif  as nenorejau vienodu nuomotu sukneliu, man jos siek tiek juokingai atrodo. paprasiau pamergyciu tik pasiderinti,ir manau visai neblogai isejo smile.gif
pamerges

o man atrodo siek tiek balaganiskai ir nelabai matau ta prisiderinima. Keista jog jums "atrodo juokingai" vienodos suknios, dazniausiai tai idealiausias ir graziausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 08 26, 21:35)
o man atrodo siek tiek balaganiskai ir nelabai matau ta prisiderinima. Keista jog jums "atrodo juokingai" vienodos suknios, dazniausiai tai idealiausias ir graziausias variantas.

Idealiausias variantas tau, bet nebūtinai kitoms. Mano nuomone tai irgi juokinga. Dingsta asmenybės, viskas suvienodinama ir dažnai priverčiama būti ne savimi. Kodėl? kad nuotraukų jauniesiems nesugadintų? tada galima pasamdyti grupelę manekenų - bus idealu.
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 08 26, 22:40)
Idealiausias variantas tau, bet nebūtinai kitoms. Mano nuomone tai irgi juokinga. Dingsta asmenybės, viskas suvienodinama ir dažnai priverčiama būti ne savimi. Kodėl? kad nuotraukų jauniesiems nesugadintų? tada galima pasamdyti grupelę manekenų - bus idealu.

as tai pat manau kad neverta pamergiu versti vienodai rengtis, beje man graziau netgi ant nuotrauku kai buna pamerges skirtingai apsirengusios
ir kam zmonems tie rupesciai, papildomi pinigai ta sukneliu vienodu nuoma arba siuvimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 08 26, 18:40)

Na kiek čia paskaitinėjau, tai ne man vienai. Ir visai nepritariu jog dingsta asmenybės ar, kad priverčiama būti ne savimi. Negi suknelė pakeičia žmogaus asmenybę? Ir visai ne dėl tų nuotraukų..Sutinku, jog vieniem patinka, kitiem - ne. Tik pasakiau savo nuomonę. Kaip suprantu čia galima tai daryti..
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 08 26, 22:03)
Na kiek čia paskaitinėjau, tai ne man vienai. Ir visai nepritariu jog dingsta asmenybės ar, kad  priverčiama būti ne savimi. Negi suknelė pakeičia žmogaus asmenybę? Ir visai ne dėl tų nuotraukų..Sutinku, jog vieniem patinka, kitiem - ne. Tik pasakiau savo nuomonę. Kaip suprantu čia galima tai daryti..

Suknelė tikrai nepakeičia asmenybės, bet pabandyk apsirengti rūbą, kuris tau absoliučiai nepatinka, nepriimtinas, negražus, nepatogus.... ir su juo prabūti vestuves ir dar bandyti linksmintis.
Aš kviečiu žmones į savo šventes dėl to, kad noriu matyti būtent juos ir man tikrai nėra svarbu, kaip jie apsirengę.
Beje, aš taip pat išsakau tik savo nuomonę ir tikrai nepretenduoju į absoliučią tiesą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 08 26, 19:09)
Suknelė tikrai nepakeičia asmenybės, bet pabandyk apsirengti rūbą, kuris tau absoliučiai nepatinka, nepriimtinas, negražus, nepatogus.... ir su juo prabūti vestuves ir dar bandyti linksmintis.
Aš kviečiu žmones į savo šventes dėl to, kad noriu matyti būtent juos ir man tikrai nėra svarbu, kaip jie apsirengę.
Beje, aš taip pat išsakau tik savo nuomonę ir tikrai nepretenduoju į absoliučią tiesą  mirksiukas.gif

smile.gif Čia jau iš kitos operos 4u.gif mano manymu vienodos suknelės nebūtinai turi būt vienodo ilgio, kirpimo ir pan ;] Tiesiog kad nebūtų to tokio netvarkingumo. Juk nenueisi pas pamerges ir nepasakysi " jūs vilkėsit žydras sukneles iki kelių". Gi jos pačios susitartų ir išsirinktų. Man gražu vienodos spalvos, bet skirtingų modelių, kaip kažkuri mama čia rodė, nes tikrai sutinku jog sunku jog visom tiktų ir patiktų.

va daugmaž taip : http://public.fotki....es/3076521.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuta: 26 rugpjūčio 2008 - 21:26
QUOTE(linuta @ 2008 08 26, 22:25)
smile.gif  Čia jau iš kitos operos  4u.gif  mano manymu vienodos suknelės nebūtinai turi būt vienodo ilgio, kirpimo ir pan ;] Tiesiog kad nebūtų to tokio netvarkingumo. Juk nenueisi pas pamerges ir nepasakysi " jūs vilkėsit žydras sukneles iki kelių". Gi jos pačios susitartų ir išsirinktų. Man gražu vienodos spalvos, bet skirtingų modelių, kaip kažkuri mama čia rodė, nes tikrai sutinku jog sunku jog visom tiktų ir patiktų.

va daugmaž taip : http://public.fotki....es/3076521.html

Na va, beveik ir sutarėm drinks_cheers.gif Aš kalbėjau apie nuotakas, kurios verčia rengtis identiškomis suknelėmis visiškai skirtingus žmones (o tokių nuotakų tikrai yra doh.gif ). O jei viskas sutarta, aptarta, suderinta - kodėl gi ne 4u.gif
Atsakyti
As svarstau savo mergaitems uzsakyti suknytes is salono.Man pasiule labai gera varianta-uzsisakyti kiek noriu ir kokios noriu spalvos pamergiu suknyciu,salonas jas man parsius,bet as jas tik issinuomosiu uz standartine proginiu sukneliu kaina,o suknytes liks salonui smile.gif Nukris ir ieskojimo problema,ir pas siuveja mergaitems vaiksciot nereikes.Tik dabar visos sprendziam kuri modeliuka g.gif .I aki krito 2 ir spalvos abieju labai patrauklios,nors spalvu palete jie siulo gana placia.Gal jus irgi patarsite? smile.gif
TOKIA
ir TOKIA
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 08 26, 19:30)
Na va, beveik ir sutarėm  drinks_cheers.gif  Aš kalbėjau apie nuotakas, kurios verčia rengtis identiškomis suknelėmis visiškai skirtingus žmones (o tokių nuotakų tikrai yra  doh.gif ). O jei viskas sutarta, aptarta, suderinta - kodėl gi ne  4u.gif

Uoj, versti vilkėti viena arba kita yra mažiausiai neprotinga, jūs jau argumentavote kodėl smile.gif Kompromisai būtini drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 08 26, 21:40)

NEGALIMA monekenių samdyt schmoll.gif užgožtų nuotaką lotuliukas.gif
QUOTE(pamaivax @ 2008 08 26, 22:30)
...Gal jus irgi patarsite? smile.gif
TOKIA
ir TOKIA

Jei viena iš tavo pamergių turėtų tokią pat nuomonę apie šias sukneles kaip ir aš-apsiverktų, garbės žodis.

....
ir šios man nykios
user posted image
...
nor iš amerikoniškųjų tinklapių parsisiųstos beveik visos tokios cool.gif
...
Va šios tai dar tokios įdomesnės
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nady: 26 rugpjūčio 2008 - 22:12
as taip drastiskai pasakyt negaleciau kad apsiverkciau ax.gif
bet man irgi tos alyvines nepatinka doh.gif