Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

HEELP, gal zinote, kur issinuomot kaune ilga salotine(kuo ryskesne, tuo geriau) suknele?jau baisu daros, nieko nero nerandu... verysad.gif tik prasau i az.aciu
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2008 08 23, 16:23)
HEELP, gal zinote, kur issinuomot kaune ilga salotine(kuo ryskesne, tuo geriau) suknele?jau baisu daros, nieko nero nerandu... verysad.gif  tik prasau i az.aciu

nusipirk medziaga ir pasisiuk, bus vientinis egzempliorius
Atsakyti
Keletas graziu suknyciu wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ilgų suknelių mėgėjoms.
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 08 22, 15:51)
mes niekur neradome ilgos geltonos, tai salonuose sutinka pasiuti ir isnuomoti, kaina ta pati kaip nuomos. gal ir su zydra taip eitu?

geltonu ir zydru sukneliu yra Madoj (Vilniuj) 4u.gif
Atsakyti
pas mane pamergiu nebus, bet jei butu noreciau tokiu suknyciu ir tokios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 08 19, 11:01)
KasYra kaip sekas sukneles ieskot?  bigsmile.gif  4u.gif

Suknele jau radau, bet ir tai tik per pazystamus ax.gif Na dabar jau bus siek tiek ramiau, pagrindine beda jau isspresta thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kur jus pirkot sukneles? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 08 25, 16:39)
merginos, kur jus pirkot sukneles? mirksiukas.gif

Jei tu is VLN, gali Gariunuose ieskot, ten anksciau budavo neblogu. Jei nori super isskirtines - gali nesivargint nei Gariunuose, nei LT salonuose, nei LT parduotuvese neieskok - nerasi nieko panasaus. Tada siukis
Atsakyti
man patiko mano pamergytes thumbup.gif as nenorejau vienodu nuomotu sukneliu, man jos siek tiek juokingai atrodo. paprasiau pamergyciu tik pasiderinti,ir manau visai neblogai isejo smile.gif
pamerges
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2008 08 25, 19:59)
man patiko mano pamergytes thumbup.gif  as nenorejau vienodu nuomotu sukneliu, man jos siek tiek juokingai atrodo. paprasiau pamergyciu tik pasiderinti,ir manau visai neblogai isejo smile.gif
pamerges

drinks_cheers.gif visai neblogai atrode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 08 25, 22:41)
drinks_cheers.gif visai neblogai atrode thumbup.gif

Tikrai gražu drinks_cheers.gif
Atsakyti