Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(KasYra @ 2008 08 12, 15:18)
Bent jau tada kad spalva pasirinktu populiaresne bigsmile.gif

Nu man asmeniskai zydra geriau negu kokia raudona nes as su raudona spalva baisiai atrodau 4u.gif bet nu nesamone visiems itikt mirksiukas.gif as jau tada geriau pasirupinciau kad visos su skirtingom spalvom butu o modeli koki nori tada bent jau nuraukos spalvotos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 08 12, 14:15)
Cia visai kitokia situacija  4u.gif  bet va kai pasako rengsies taip ir ne kitaip, o jei atsisakai eiti tada i pulka baisiausiai uzpyksta nu sorry bet man tokios nuotakos  schmoll.gif  blink.gif  suprantu kad joms tai svarbiausia diena pasaulyje nu bet is kitu klounus daryt tai  doh.gif  kitas reikalas jei ieskomas sprendimas kuris priimtinas visiems  drinks_cheers.gif

na istikruju buna tokiu nuotaku, kad doh.gif o as tai is pradziu dar bandziau savo nuomone sakyt, kad noriu to ar to, tai kai pradedavo visi rekt lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir galiausiai ijungiau dzin programa, bus kaip bus, tegul kiti planuoja, o as jau savo groziu pasirupinsiu wub.gif na aisku paklausia mano nuomones, bet ir tai jei nesutinku tai ikalba lotuliukas.gif bet man svarbiausia, kad butu gera nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
Norejau pasakyt NUOTRAUKOS blush2.gif kas cia daros kad rasyt nebemoku ir dar tokie baisus zodziai gaunasi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 12, 15:22)
na istikruju buna tokiu nuotaku, kad  doh.gif  o as tai is pradziu dar bandziau savo nuomone sakyt, kad noriu to ar to, tai kai pradedavo visi rekt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir galiausiai ijungiau dzin programa, bus kaip bus, tegul kiti planuoja, o as jau savo groziu pasirupinsiu wub.gif  na aisku paklausia mano nuomones, bet ir tai jei nesutinku tai ikalba lotuliukas.gif bet man svarbiausia, kad butu gera nuotaika  thumbup.gif

Pas tkias nuotakas visi i vestuves nori eit mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 08 12, 12:21)
Nu man asmeniskai zydra geriau negu kokia raudona nes as su raudona spalva baisiai atrodau  4u.gif  bet nu nesamone visiems itikt  mirksiukas.gif  as jau tada geriau pasirupinciau kad visos su skirtingom spalvom butu o modeli koki nori tada bent jau nuraukos spalvotos  lotuliukas.gif

As cia ne del to, kad tinka ar netinka, o del to, jog neimanoma rasti doh.gif Apvaziavau 4 miestus, ir negaliu niekur gauti doh.gif Visa laika maniau, jog nuomuosiuos suknele, bet pamaciau jog nera is ko rinktis (yra nuomos punktuose tik tokios blyskiai vos vos zydros, vos ne baltos, o as y nuotaka panasi buti tikrai nenoriu schmoll.gif ) , tai nusileidau iki to, jog emiau ieskotis nusipirkti, na ir ka jus manote, nera ilgu net pirkti, trumpu dar rasti galima ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 12, 12:22)
na istikruju buna tokiu nuotaku, kad  doh.gif  o as tai is pradziu dar bandziau savo nuomone sakyt, kad noriu to ar to, tai kai pradedavo visi rekt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir galiausiai ijungiau dzin programa, bus kaip bus, tegul kiti planuoja, o as jau savo groziu pasirupinsiu wub.gif  na aisku paklausia mano nuomones, bet ir tai jei nesutinku tai ikalba lotuliukas.gif bet man svarbiausia, kad butu gera nuotaika  thumbup.gif

Tai dar gali su ta zydra ir ilga ir taip neitikti lotuliukas.gif Ateisi jau y vestuves, o nuotakai nepatiks tavo sukneles atspalvis lotuliukas.gif Nu tada jau visai nuotaika butu sugadinta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 08 12, 11:38)
Mano tai ilga ir turkio spalvos  wub.gif

Sveikos 4u.gif
Mano pamerges rengsis ilgomis ir turkio spalvos suknelemis, tik as joms neliepiau pacioms jas susirasti, pati suradau ir jos tik turi eiti i primatavimus biggrin.gif
Atsakyti
Mano pamergytes buvo ruzavom ryskiai suknelem. Jos pacios jas issirinko,as jom buvau palikus laisve,tai manes tik paklause ar man patinka jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 08 12, 12:38)
Sveikos  4u.gif
Mano pamerges rengsis ilgomis ir turkio spalvos suknelemis, tik as joms neliepiau pacioms jas susirasti, pati suradau ir jos tik turi eiti i primatavimus biggrin.gif

Na cia jau yra kitas reikalas, kai jas reikia tik matuotis, o ne ieskoti lotuliukas.gif Taip ir as sutikciau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimutia @ 2008 08 12, 12:43)
Mano pamergytes buvo ruzavom ryskiai suknelem. Jos pacios jas issirinko,as jom buvau palikus laisve,tai manes tik paklause ar man patinka jos  ax.gif

Irgi geras variantas, kai visu nuomones sutampa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2008 08 12, 12:44)
Na cia jau yra kitas reikalas, kai jas reikia tik matuotis, o ne ieskoti lotuliukas.gif  Taip ir as sutikciau thumbup.gif
Papildyta:
Irgi geras variantas, kai visu nuomones sutampa thumbup.gif

As pavyzdziu suprantu mergaites savo, nes visos is skirtingu miestu ir tik susitiks primatavimui. O kitas dalykas as ziurejau kas man graziai atrodytu prie sukneles, turiu omenyje kokia spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 08 12, 12:48)
As pavyzdziu suprantu mergaites savo, nes visos is skirtingu miestu ir tik susitiks primatavimui. O kitas dalykas as ziurejau kas man graziai atrodytu prie sukneles, turiu omenyje kokia spalva mirksiukas.gif

Na jei specialiai reikia kazkur vaziuoti, tai irgi nelabai gerai doh.gif As tai tikrai nevaziuociau y kita Lietuvos gala, kad pasimatuoti suknele schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2008 08 12, 12:52)
Na jei specialiai reikia kazkur vaziuoti, tai irgi nelabai gerai doh.gif  As tai tikrai nevaziuociau y kita Lietuvos gala, kad pasimatuoti suknele schmoll.gif

Na, shiaip, kiek ziurejom su savo pamergytem, sukneliu zhydru tikrai yra smile.gif O kai pamerges vienodai ar bent i viena tema apsirengusios tikrai grazhu.... Nes pagalvok, kaip atrodyt pulkas, kai susirinktu viena su juoda, kita su geleta trechia su pusta ir t.t. Shiaip, kaip viena SM-mergaite pasake, kas nenori ieshko priezhaschiu, o kas nori galimybiu. Manau kompromisa galima ratsi visada, ir nuotakos nera tokios siaubunes, kaip kada jas stengiamsi pateikti. tiesiog, isivaizduok, jei tavo pamerge taip elgtusi.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 08 12, 17:22)
Na, shiaip, kiek ziurejom su savo pamergytem, sukneliu zhydru tikrai yra smile.gif O kai pamerges vienodai ar bent i viena tema apsirengusios tikrai grazhu.... Nes pagalvok, kaip atrodyt pulkas, kai susirinktu viena su juoda, kita su geleta trechia su pusta ir t.t. Shiaip, kaip viena SM-mergaite pasake, kas nenori ieshko priezhaschiu, o kas nori galimybiu. Manau kompromisa galima ratsi visada, ir nuotakos nera tokios siaubunes, kaip kada jas stengiamsi pateikti.  tiesiog, isivaizduok, jei tavo pamerge taip elgtusi.... ax.gif

O as kaip tik noreciau, jog asmeniskai mano pamerges butu skirtingu spalvu ax.gif Na uztektu pasakyti, kad sukneles turi buti ilgos, vienspalves, ne margos, manau butu daug paprasciau. Pas jus gal ir yra, o pas mus zemaitijoj tai nelabai doh.gif Arba kainos kosmines, arba dydziai netinka ir pan. blush2.gif
Atsakyti
KasYra kaip sekas sukneles ieskot? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti