Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(Tomike @ 2008 08 12, 11:32)
As kita savitgali eisiu i vestuves i pulka, kur nebuvo nurodyta kaip rengtis, tai suknele jau pasiuta ir kaba spintoje  4u.gif

Tai tau galiu sakyti pasiseke, kad nera nurodyta kaip apsirengti mirksiukas.gif As tai rugsejo menesi turiu eiti y poras, tai reikia ilgos ir zydros sukneles doh.gif Nors nusisauk, nerandu tokios doh.gif Jei nereiketu ilgos, tai dar butu puse velnio smile.gif Vat kokios tos nuotaku uzgaidos doh.gif Pati kai organizuosiu savo vestuves, tai taip grieztai tikrai nenurodynesiu schmoll.gif Arba bent jau populiaresnia spalva tada siulysiu, pvz raudona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2008 08 12, 14:36)
Tai tau galiu sakyti pasiseke, kad nera nurodyta kaip apsirengti mirksiukas.gif  As tai rugsejo menesi turiu eiti y poras, tai reikia ilgos ir zydros sukneles doh.gif  Nors nusisauk, nerandu tokios doh.gif  Jei nereiketu ilgos, tai dar butu puse velnio smile.gif  Vat kokios tos nuotaku uzgaidos doh.gif  Pati kai organizuosiu savo vestuves, tai taip grieztai tikrai nenurodynesiu schmoll.gif  Arba bent jau populiaresnia spalva tada siulysiu, pvz raudona thumbup.gif

Mano tai ilga ir turkio spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 08 12, 11:38)
Mano tai ilga ir turkio spalvos  wub.gif

matyt reikes atimti lotuliukas.gif Gal bent truputi panasi y zydra? g.gif tongue.gif
Atsakyti
Tik niekaip nesugalvoju ka reiks detis jei salta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 08 12, 11:49)
Tik niekaip nesugalvoju ka reiks detis jei salta  g.gif

aha, cia jau siokia tokia problema 4u.gif Man tai irgi reik kazka tokio galvoti... ax.gif
Atsakyti
Zadejau prasyt kad siuveja svarkeli pasiutu bet ji nebetures laiko,tai dabar galvoju apie sali 4u.gif butu ziema kaliuka uzsimetei labai grazu o dabar ka zmones paalvotu doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
Norejau pasakyt KAILIUKA o pasakiau kazkaip negraziai blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 08 12, 11:53)
Zadejau prasyt kad siuveja svarkeli pasiutu bet ji nebetures laiko,tai dabar galvoju apie sali  4u.gif  butu ziema kaliuka uzsimetei labai grazu o dabar ka zmones paalvotu  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Norejau pasakyt KAILIUKA o pasakiau kazkaip negraziai  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As maciau kaip vasaros metu su kailiukais uzsisiautusi buvo, liepos menesi biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniškai nepatinka kai visos pamergės buna apsirengusios vienodas sukneles schmoll.gif kai kurioms kartais taip netinka išrinkta spalva g.gif
Vargšės pamergės, kartais net graudu žiūrėt cool.gif kai suknele trumpesnė o jai reiktu paslėpti kai kurias savo kuno vietas doh.gif "vaizdelis nikoks"
Atsakyti
O manosios pamerges pacios nusprende, kad jos nori roziniu sukneliu, o as ir nepriestaravau, jei ju paciu toks noras, kodel gi ne ax.gif dar net suvadovavo, kad visi pabroliai isigytu po rozini kaklaraisti lotuliukas.gif lotuliukas.gif man nieko planuot ir sukt galvos nebereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 08 12, 12:02)
Man asmeniškai nepatinka kai visos pamergės buna apsirengusios vienodas sukneles  schmoll.gif  kai kurioms kartais taip netinka išrinkta spalva  g.gif
Vargšės pamergės, kartais net graudu žiūrėt  cool.gif kai suknele trumpesnė o jai reiktu paslėpti kai kurias savo kuno vietas  doh.gif  "vaizdelis nikoks"

pritariu visu 100 procentu. Neaisku ir man kaip tiks butent ta zydra spalva g.gif Sakyciau toks spalvu nurodymas ir panasiai jau yra atgyvenes. Na bet nesinori izeisti jaunuju, tai tenka derintis, juolab, kad as beveik net nezystu ju. Jei butu mano kokie pazystami, tai "paprotinčiau" as juos lotuliukas.gif Kazin ar labai jaunieji isizeistu, jei pranestumem, kad norim atvykti tik kaip paprasti sveciai, nes nerandu tinkamos suknios? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 12, 12:09)
O manosios pamerges pacios nusprende, kad jos nori roziniu sukneliu, o as ir nepriestaravau, jei ju paciu toks noras, kodel gi ne  ax.gif  dar net suvadovavo, kad visi pabroliai isigytu po rozini kaklaraisti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man nieko planuot ir sukt galvos nebereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerai, kad jos pacios taip nori smile.gif O musu tai niekas neklause (na bent jau manes), pasake kad tokios reikia ir tiek... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 12, 15:09)
O manosios pamerges pacios nusprende, kad jos nori roziniu sukneliu, o as ir nepriestaravau, jei ju paciu toks noras, kodel gi ne  ax.gif  dar net suvadovavo, kad visi pabroliai isigytu po rozini kaklaraisti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  man nieko planuot ir sukt galvos nebereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia visai kitokia situacija 4u.gif bet va kai pasako rengsies taip ir ne kitaip, o jei atsisakai eiti tada i pulka baisiausiai uzpyksta nu sorry bet man tokios nuotakos schmoll.gif blink.gif suprantu kad joms tai svarbiausia diena pasaulyje nu bet is kitu klounus daryt tai doh.gif kitas reikalas jei ieskomas sprendimas kuris priimtinas visiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2008 08 12, 12:15)
Cia visai kitokia situacija  4u.gif  bet va kai pasako rengsies taip ir ne kitaip, o jei atsisakai eiti tada i pulka baisiausiai uzpyksta nu sorry bet man tokios nuotakos  schmoll.gif  blink.gif  suprantu kad joms tai svarbiausia diena pasaulyje nu bet is kitu klounus daryt tai  doh.gif  kitas reikalas jei ieskomas sprendimas kuris priimtinas visiems  drinks_cheers.gif

Bent jau tada kad spalva pasirinktu populiaresne bigsmile.gif
Atsakyti