Aciu uz komplimentus....
suknele radau Siauliuose, Birutes salone. girdejau nemazai nuomoniu apie si salona - vieni pastovus klientai, kiti peikia. taip visada buna:)
QUOTE(VikiPiki @ 2008 07 29, 09:28)
Aciu uz komplimentus....
suknele radau Siauliuose, Birutes salone. girdejau nemazai nuomoniu apie si salona - vieni pastovus klientai, kiti peikia. taip visada buna:)
ačiukas, aš ten vestuvine savo nuomavau ir likau patenkinta
o kokios kainytės dabar Birutėje pamergių suknyčių
viename siauliu rubu nuomos salone man svente sugadino pries kelis metus... pirma karta gyvenime nuomavausi, nepagalvojau dar paemus suknele pamatuot...ir buvo nepataisyta pagal mane - vos kvepavau:) zinoma, per savo ziopluma... atiduodama suknele pasakiau, kad nepataisyta suknele buvo - visa kalte suversta jau nebedirbanciai darbuotojai. buvo labai nemalonu, lenkiu si salona is tolo:)
su birute taip tikiuos nebus, juolab kad ir as pati gudresne dabar:)
o kaip atrode tavo vestuvine suknele, gal turi nuotrauka?
QUOTE(VikiPiki @ 2008 07 29, 09:52)
viename siauliu rubu nuomos salone man svente sugadino pries kelis metus... pirma karta gyvenime nuomavausi, nepagalvojau dar paemus suknele pamatuot...ir buvo nepataisyta pagal mane - vos kvepavau:) zinoma, per savo ziopluma... atiduodama suknele pasakiau, kad nepataisyta suknele buvo - visa kalte suversta jau nebedirbanciai darbuotojai. buvo labai nemalonu, lenkiu si salona is tolo:)
turiu bet nebent į AŽ ar tik ne Deivė salonas ten ?
QUOTE(Ingese @ 2008 07 28, 21:17)
O sakyki kur ta parduotuvė yra?
Urpeja yra Kaune Laisves alejoje prie restauruotu Teismo rumu (netoli Centrinio pasto). Gal ir kituose miestuose yra - sito nezinau
graziai atrodo pamergytes...pirmoji issiskira (arba pirsliene...).
zalia pirsliene pirmoji su tokia pacia suknute
graziai suderinta o pirsliene ten su nuometu irgi? nelabai iziuriu.
na ziuresim kaip musu pulkas atrodys:)
Papildyta:
tiesa, matau kaklaraisciai zydri pas pabroliukus. as niekur nerandu, gal pagelbesit?
na ziuresim kaip musu pulkas atrodys:)
Papildyta:
tiesa, matau kaklaraisciai zydri pas pabroliukus. as niekur nerandu, gal pagelbesit?
ten su saliu zalsvu ant peciu pirsiene,. o kaklaraisciu pirkom turguj, kelis pasiuvo siuveja, o kitus pabroliukai is savo ir teciu spintu trauke
ir zydri marskinukai grazu butu, bet jauciu neuzvilkciau as savajam:) kaklaraisti tai dar dar sudereciau diplomatiskai:)
zodziu ieskomas zydras kaklaraistis:)
zodziu ieskomas zydras kaklaraistis:)
Kazkaip ziuriu populiaru siemet pamerges su melynom suknelem.. as irgi savosioms taip pasakiau, kad noreciau jog butu su sviesiai melynom kaip dangus, kaip tik siandien visos bandysim vaziuot i viena salona, kur as nuomuosiuosi savo suknele, ju ieskot.. ziuresim kas cia gausis.. tikiuosi, kad viskas gerai.. o melynu kaklaraisciu yra bazej, niu cia kaune.. nes kai mums reikejo raudono, tai be problemu visokiausiu..
pamerges man graziau butu jei visos vienodos, bet is pat pradziu nekeliau tokiu reikalavimu, jei pavyks rasti vienodas tai bus puiku, jei ne, tai ka jau padarysi... o pabroliukam man grazu kai salone duoda kokias vienodas kaklaskares.. niu tikiuos, kad viskas bus gerai, pasidalinsiu ispudziai kaip cia su tom pamergem bus.
pamerges man graziau butu jei visos vienodos, bet is pat pradziu nekeliau tokiu reikalavimu, jei pavyks rasti vienodas tai bus puiku, jei ne, tai ka jau padarysi... o pabroliukam man grazu kai salone duoda kokias vienodas kaklaskares.. niu tikiuos, kad viskas bus gerai, pasidalinsiu ispudziai kaip cia su tom pamergem bus.