kas anksciau skaites pamena mano pasakojima apie pamerge kuri i mano vestuves norejo detis drauges vestuviu suknele.jau buvom sutarusios ,kad sukneles bus zalsvos,visom tiko,bet viena vel pareiske,kad rado jai labai patinkancia tamsiai ruda,nervas ima negaliu.dar nors vienas reikalavimas,gales nebut pamergem.tai jai per daug blizguciu,tai jos krutine per maza,kitai per kukli.vienintele vyro sesuo neturi jokiu reikalavimu,issirinko labai grazia suknele kaip jau rodziau madmuazele.lt 28 suknele tik zalsva.jau tokiu naglu atsiranda,kad baisu
[quote=Smilga222,2008 05 14, 13:38]
na užjaučiu su tokiom pamergėm tai tau ir nepasisekė.. ačiū Dievui man tik viena aštri pasitaikė, o kitos trys tai super...
na užjaučiu su tokiom pamergėm tai tau ir nepasisekė.. ačiū Dievui man tik viena aštri pasitaikė, o kitos trys tai super...
ziema gal kailis ir ziuretusi graziai ir jeigu visom, nu bet vasara
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 14, 13:38)
kas anksciau skaites pamena mano pasakojima apie pamerge kuri i mano vestuves norejo detis drauges vestuviu suknele.jau buvom sutarusios ,kad sukneles bus zalsvos,visom tiko,bet viena vel pareiske,kad rado jai labai patinkancia tamsiai ruda,nervas ima negaliu.dar nors vienas reikalavimas,gales nebut pamergem.tai jai per daug blizguciu,tai jos krutine per maza,kitai per kukli.vienintele vyro sesuo neturi jokiu reikalavimu,issirinko labai grazia suknele kaip jau rodziau madmuazele.lt 28 suknele tik zalsva.jau tokiu naglu atsiranda,kad baisu
Na tikrai siaubas, todel as ir noriu, kad mes visos susirinktume kartu, issirinktumem patinkanti sukneles modeli (jau surinkau kruva is interneto), nupirktume medziagytes ir jos jau sau pasius. Ten kai kurias detalias aisku gali pakiesti pagal savo figuryte, bet kad medziaga ir modelis butu vienodos. Kol kas jokia pamegyte jokiu priekaistu man nereiske
Ir dar - o kiek pas tave pamergiu? gal labai daug? Nes, kai labai daug buna, dazniausiai ir nepavyksta susitarti. Pas mane bus tik trys, tai va kol kas ir nera problemu, bet paziuresim kaip bus po pamergiu susirinkimo
as irgi jau rasiau, kad mano pamergytes 5, geriausios drauges...bet jau konkuruoja tarpusavyje jau buvau supykusi ir sakiau, kad su dzinsais gali eiti kadangi man nuomotos vienodos nepatinka, nusprende pasiderinti spalvas, lyg ir priejo isvados detis zalsvas, bet atsirado tokiu kurios nenori
paskutiniais duomenimis pamerges bus zalsvos ir gelsvos! gerai, kad su pabroliais jokiu problemu
paskutiniais duomenimis pamerges bus zalsvos ir gelsvos! gerai, kad su pabroliais jokiu problemu
Mano pamergiu sukneles buvo tokios, ir as buvau patenkinta ir jos
visai sauniai atrodo
QUOTE(vijoleta20 @ 2008 05 15, 09:39)
kiek tu ciagali tersti tema su tom savo suknelem juk yra skelbimu lenta,ten ir siulyk,matai kad niekas nekreipia demesio,tai ne,vistiek reikia lyst atleiskit,jei kas supykot,nu bet jau neiskenciau...