Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

kas anksciau skaites pamena mano pasakojima apie pamerge kuri i mano vestuves norejo detis drauges vestuviu suknele.jau buvom sutarusios ,kad sukneles bus zalsvos,visom tiko,bet viena vel pareiske,kad rado jai labai patinkancia tamsiai ruda,nervas ima negaliu.dar nors vienas reikalavimas,gales nebut pamergem.tai jai per daug blizguciu,tai jos krutine per maza,kitai per kukli.vienintele vyro sesuo neturi jokiu reikalavimu,issirinko labai grazia suknele kaip jau rodziau madmuazele.lt 28 suknele tik zalsva.jau tokiu naglu atsiranda,kad baisu doh.gif
Atsakyti
[quote=Smilga222,2008 05 14, 13:38]

na užjaučiu su tokiom pamergėm tai tau ir nepasisekė.. ačiū Dievui man tik viena aštri pasitaikė, o kitos trys tai super... biggrin.gif
Atsakyti
ziema gal kailis ir ziuretusi graziai ir jeigu visom, nu bet vasara schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 14, 13:38)
kas anksciau skaites pamena mano pasakojima apie pamerge kuri i mano vestuves norejo detis drauges vestuviu suknele.jau buvom sutarusios ,kad sukneles bus zalsvos,visom tiko,bet viena vel pareiske,kad rado jai labai patinkancia tamsiai ruda,nervas ima negaliu.dar nors vienas reikalavimas,gales nebut pamergem.tai jai per daug blizguciu,tai jos krutine per maza,kitai per kukli.vienintele vyro sesuo neturi jokiu reikalavimu,issirinko labai grazia suknele kaip jau rodziau madmuazele.lt 28 suknele tik zalsva.jau tokiu naglu atsiranda,kad baisu doh.gif

Na tikrai siaubas, todel as ir noriu, kad mes visos susirinktume kartu, issirinktumem patinkanti sukneles modeli (jau surinkau kruva is interneto), nupirktume medziagytes ir jos jau sau pasius. Ten kai kurias detalias aisku gali pakiesti pagal savo figuryte, bet kad medziaga ir modelis butu vienodos. Kol kas jokia pamegyte jokiu priekaistu man nereiske smile.gif
Ir dar - o kiek pas tave pamergiu? gal labai daug? Nes, kai labai daug buna, dazniausiai ir nepavyksta susitarti. Pas mane bus tik trys, tai va kol kas ir nera problemu, bet paziuresim kaip bus po pamergiu susirinkimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnele007: 14 gegužės 2008 - 14:49
zinok,pas mane irgi trys,bet su jom vargo ne maziau nei su 10 doh.gif
Atsakyti
Parduodu sias suknutes

http://skelbiu.lt/3960295.html

4u.gif
Atsakyti
as irgi jau rasiau, kad mano pamergytes 5, geriausios drauges...bet jau konkuruoja tarpusavyje doh.gif jau buvau supykusi ir sakiau, kad su dzinsais gali eiti tongue.gif kadangi man nuomotos vienodos nepatinka, nusprende pasiderinti spalvas, lyg ir priejo isvados detis zalsvas, bet atsirado tokiu kurios nenori doh.gif
paskutiniais duomenimis pamerges bus zalsvos ir gelsvos! gerai, kad su pabroliais jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
Rado mergos kur konkuruot blush2.gif Geriau tegu klubuose varzosi, kuri trumpesni miniaka uzsides,dziaukis,kad ne su tavim doh.gif
Atsakyti
Mano pamergiu sukneles buvo tokios, ir as buvau patenkinta ir jos thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Man sita medziaga labai nepatinka doh.gif
Atsakyti
visai sauniai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2008 05 15, 09:39)

kiek tu ciagali tersti tema su tom savo suknelem protest.gif juk yra skelbimu lenta,ten ir siulyk,matai kad niekas nekreipia demesio,tai ne,vistiek reikia lyst doh.gif atleiskit,jei kas supykot,nu bet jau neiskenciau... doh.gif
Atsakyti