Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

maniskes irgi buvo su zydromis suknelemis. tik trumpomis. girdejom tik gerus atsiliepimus, sake super atrode. o pamergiu buvo net 8 biggrin.gif
Atsakyti
ar tau tiktu, kad pamerge su tokia suknele butu kaip mano prisegtoje nuotraukoje? ta prasme ne visa zydra...
Atsakyti
VikiPiki nepyk, bet man nelabai.gal nuotraukoje ji taip atrodo, bet man ji per tamsi.na mano krutine ir nemazute, bet kai ejau pas draugus kaip pirmoji pamerge issirinkau korseta ir buvo thumbup.gif
Atsakyti
nera ko pykti, as pati pradejau abejoti...

tiek, kad as nieko savo ugiui ir sudejimui nerandu, o sita kaip kompromisas. nesu stambi (na bent jau man atrodo kad 42 dydis ne beda), bet susirasti ant saves grazia suknele, kuri man patiktu ir tiktu - sansu mazai...kazkaip viskas kudesniu ir zemesniu...i kitus salonus atejus (cia siauliuose), tai net neturi ka pasiulyt;)

jaunajai sakiau apie sia suknele, tai nepriestaravo, bet galvoju kad neatrodyciau kaip pasaline, ne i tema. seniai besimatavau, eisiu rytoj prisimatuot vel ir is naujo permastysiu:) nors jau ir laiko neber...

Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2008 07 28, 10:17)
sveikos:)
ikeliu savo suknele, busiu pirmoji pamerge. pakomentuokite:) tortukas, bet man labai tinka, mano figurai - graziai atrodo mano didele krutine, ji niekur nekrenta, nelipa lauk, suknele be korseto, bet graziai liemenuota, isryskina liemeni. zodziu - grazu+patogu.
jaunosios reikalvimas - buti zydros spalvos sukenelemis, as radau zydra, bet kuri bus kitokia nei visu (bent jau tikiuosi).
taip pat galvoju del mazo rankinuko - siaip tai nera reikalingas daiktas, masinoj pakanka tureti reikalingiausius daiktus, o nesiotis nepatogu.

as manau, kad reiktu jog visa zydra butu, arba kitu atveju pasitark su jaunaja, ar ji nepriestaraus. Siaip suknute man grazi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2008 07 27, 21:17)
ikeliu savo suknele, busiu pirmoji pamerge. pakomentuokite:) tortukas, bet man labai tinka, mano figurai - graziai atrodo mano didele krutine, ji niekur nekrenta, nelipa lauk, suknele be korseto, bet graziai liemenuota, isryskina liemeni. zodziu - grazu+patogu.
jaunosios reikalvimas - buti zydros spalvos sukenelemis, as radau zydra, bet kuri bus kitokia nei visu (bent jau tikiuosi).
taip pat galvoju del mazo rankinuko - siaip tai nera reikalingas daiktas, masinoj pakanka tureti reikalingiausius daiktus, o nesiotis nepatogu.

labai grazi, prabangi elegantiska.neliksi nepastebeta.
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2008 07 28, 10:17)

labai graži suknytė thumbup.gif Jei ji tau tinka ir patinka, ir jei nuotaka nėra siaubūnė, kuriai visam likusiam gyvenimui sugestų nuotaika ir pašlytų jūsų draugystė dėl tavo pasirinkimo mirksiukas.gif , tikrai tiks. Būsi labai įspūdinga pamergytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 28 liepos 2008 - 19:07
QUOTE(Archideja @ 2008 07 25, 21:01)
Merginos, madingu ir originaliu proginiu sukneliu  siandien maciau Urpeja parduotuveje. Didziausia kaina, kuria maciau 228 LT. Tikrai apsimoka thumbup.gif
Salonuose brangiau ir dar padevetos senienos doh.gif

O sakyki kur ta parduotuvė yra?
Atsakyti
aciu uz nuomones, kaip bebutu - jau velu per kelias dienas surasti geresni varianta. sazine rami, kad nuotaka leido:) zinot, as per savo vestuves jei kada tekesiu neprasysiu, kad visos pamerges butu vienodos.... svarbu, kad tik ne su kremine suknele ateitu, nes tikrai yra sudetingiau susirasti reikalavimus atitinkancia suknele, kuri patiktu...
po savaitgalio ikelsiu nuotrauku kaip suknele atrodys ant manes + sukuosena ir makijazas.
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2008 07 29, 08:26)
aciu uz nuomones, kaip bebutu - jau velu per kelias dienas surasti geresni varianta. sazine rami, kad nuotaka leido:)  zinot, as per savo vestuves jei kada tekesiu neprasysiu, kad visos pamerges butu vienodos.... svarbu, kad tik ne su kremine suknele ateitu, nes tikrai yra sudetingiau susirasti reikalavimus atitinkancia suknele, kuri patiktu...
po savaitgalio ikelsiu nuotrauku kaip suknele atrodys ant manes + sukuosena ir makijazas.

Lauksim smile.gif Gražios šventės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LSBU @ 2008 07 14, 18:19)
Sveikos merginos, o as pagaliau isrinkau savo pamergelem sukneles bus tokios http://www.tedbaker....ID=596&pID=2632, Gyvai daug graziau atrodo  smile.gif tai pagaliau baigesi mano kosmarai, bent jau tikiuosi, kad visom tiks, nes dar ne viena nepasimatavo  unsure.gif

tai visas vargas tik prasides, nes tai vienai netiks, tai kitai nepatiks, kitai dar kaina netiks...va taip pas mane is vis nebeliko pamergiu..o dabar esu be galo patenkinta, kad to parado nebedarau rolleyes.gif
Atsakyti
VikiPiki, labai gražute suknute jūsų mirksiukas.gif čia kokiam salone radote? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėjuke: 29 liepos 2008 - 08:25